Ez azért van, mert az ActHU 1.0-ás változatban a 1156 volt, de a frissítésekkor le lett cserélve a frissített modellre készült 1011-re. Ettől viszont borultak volna az act-ok, ezért a név maradt 1156.
xxx_rv.cvf: Három nézet definiálásával kezdődik a fájl: előre, jobbra és balra nézet. Ezek Position és Direction értékeit kell változtatni. Értelemszerűen a Position-nál az első és a harmadik koordinátát kell az ellentetjére változtatni, a Direction-nál pedig a középső értékhez kell hozzáadni vagy levonni 180-at. A továbbiakat (Controls) nem kell piszkálni.
Nem segített az újra telepítés sem. Nem segített a 6 pálya visszaállításával sem. Az Installme fájl inkább elrontotta. A sárga egyszer végig ment, elindult másodszor is. Másodszorra, már az elején jöttek a hiányzó fájlok megint. Úgyhogy kapják be!! A hülye kéj nedvek! Csak azt tudnám, miért van kint a honlapon, minek teszik ki, ha nem akarják??
A bunkók!
Bocs! Te nem tehetsz róla. Nem is neked szánom. Inkább megyek aludni. így már fél egykor.
Nem neked tenném fel, de felmerült a költői kérdés: Ezek alapból ilyen fehér férfi kéj nedvek, vagy csak itt szórakoznak?? Olyan mint az állítólag a régi Dacia. Minden meg volt hozzá, csak a hengerfej a csomagtartóban, a fő tengely az űlés alatt, de végül is meg volt. Én ís így jártam. Már a 10-ik fájlt kerestetem a géppel. Eddig még mind meg volt, némelyik több példányban, csak nem ott ahol lennie kéne. Nem hiszem, hogy véletlenül keverte el a gép. Inkább a fent leírt jellemzőt tartom reálisnak.
Bár lehet hogy neked is vannak ilyen tapasztalataid... Röhej... ilyent még nem láttam... Mi ez sovinizmus, vagy kéjnedvség??
Ne haragudj, nem neked szól!!! :):) Imádom a fetisizmust.......
Zsoltee oldalán a letöltések menü alatt ezt írja ki:Nincs létrehozva letöltési kategória. Így nem tudom letölteni sehogysem pedig mindenhol kerestem az oldalon.
A főmenüben pedig az van a mozdonyok alatt, hogy a letöltés menüpont alatt találhatók.
A Railjet mozdony Zsoltee oldaláról a kocsik szerintem nem érhetők el ugyanis készül egy új és jobb minőségü Railjet és ezért gondolom már le került az oldalról. Nos a Flirt az még készül de arra még várni kell türelemmel.
Railjet mozdonyra és szerelvényre lenne szükségem. Nem tudja valaki honnan tudom letölteni? A másik kérdésem, hogy van- e már FLIRT motorvonat? És ha van azt honnan lehet letölteni?
Másik kérés... Le tudnátok nekem írni, hogyan kell elkészíteni, hogy egy motor(kocsi) egyébként két állásos... és nem tudja, hogy tudja? Bonyolult a megfogalmazás? pl, a KIHA Alapból egy vez állás működik rajta, pedig a nézet szerint egymagáman lehet vezetni, mindkét irányban. (Ezt hogy??) Így érthető?
Találtam leírást Gasparzola-tól, mely szerint, kell alkotni egy ...rv.cvf fájlt, az (rv)mentes cvf-ből. És ott át kell írni a nézeti koordinátákat, és elforgatni 180°-kal. De melyik sor, melyik hívatkozás az. Az rv. ccvf-et elkészítettem, és többszöri átírás után sem igazán fordít. Sőt... Max annyit értem el. hogy odébb megy, de ugyanabban a kabinban...
De kérlek, úgy válaszoljatok, hogy az 5 IQ val is meg értsem...
Szia. Hát én már meg bnem mondom Neked melyik pálya volt az :) Vagy a linie 17/19 vagy a linie 5 vagy a linie 6/12/15 :) Mindegyik német villamosos pálya,kölni ha jól emlékszem.
Helló tudna nekem abba segíteni valaki, hogy ha az msts be az act fileket társítom jegyzettömbbel, akkor találok bene egy ilyet, hogy, DistanceDownPath és az érdekelne, engem h ez mit jelent. Azt tudom, hogy távolság le útvonalat jelent, de azt nem tudom, hogy ha azokat a számokat, amik mellé vannak írva én azokat a számokat, ha át írom, más számokra mit tudok vele beállítani vagy elérni. aki tud, legyen, szíves segítsen előre is kösz
Ha betöltöm a játékot a letöltött mozdonyok .eng fájljaival vmi baj van.Kidob egy hiba üzenetet az elérési úttal és alatta pedig egy error:96/126/127/137/32x számokkal.Mindegyik mozdonynál más-más.Mi lehet a probléma?A segítséget előre is köszönöm.