Blinder M25-45 használt lézer blokkoló 2-4 fejes több darab eladó. Jelenleg autóban van,kiprobál6ó a 2fejeseknek doboza is van. (autó eladás miatt eladó)
akkor az autószerelős fórumon is azért kérdezik mindig hogy milyen színű az ótó:-O hiszen azt mindig leírja a kérdező hogy mit produkál vagy mit nem csinál a szekere. no de hogy millen típus......:(
Mit kell ilyen dolgokon fennakadni, akit érdekel, felhívja a VW-t és a színkód alapján megmondják majd, melyik gyárban készült, melyik évben és mikori az autó. Mármint napra pontosan, mert az ilyen adatokat a gyár nyilvántartja.
csak röhögök ilyeneken. végül is lehet hogy van itt olyan akinek a Hubble Ürteleszkóphoz van tartalékalkatrésze.... az előzőre már rá sem kérdezek, hogy esetleg az évjáratot nem kellene megjelölni. mert minek? egy eladó autó esetében az lényegtelen adat:-DDDD
Na, és miért? Okot nem írtam, gondoltam csak nem lesz olyan aki azzal foglalkozik, hogy miért akarok venni ilyen rádiót. De hát mégis... ilyen ez a rádiós szakma.
Van egy rádió, amihez az A.n.i.c.ó.-nál több mint 100.000Ft a programozó kábel + a software. Fel lettek keresve, és ezt mondták. Keresgéltem a neten, és rábukkantam, hogy ezzel a rádióval ha összekötöm és (Clónozom) akkor lehet programozni mindenféle adatkábel (PC-re) és software nélkül. Mivel azt csak így lehet, nincs rajta kijelző és számgomb.
Ha legközelebb írsz valamit, előbb gondold át, és utána csinálj is bármit.