Szia! 5342-053-054 Próbáld meg kitörölni az összes feladatot a játékból már volt nálam is ilyen de én kitöröltem az összes feladatokat és utána újra működött
Nekem is művelt ilyet néhány activitiy-vel. (én a train store-ra fogtam, bár lehet, hogy köze nincs a problémáimhoz. Mindenesetre majd újratelepítek és kiderül milyen nélküle..)
Láttatok már olyant, hogy indul a TS, zene, Kuju, sárga csíkok 5 másodpercig(s) és megjelenik a menü, És minden inaktív. Nincs bemutató, nincs vonatozás, azaz van, csak inaktív! Nem indítható. Lehet hogy valami indító fájl. Telepítsem újra? vagy lehet javítani?? A tegnap, még jó volt. Őssze sem törtem a Nohabot. Igaz átléptem a sebesség határt, és telepítettem egy vonatot a JK-NB aktivityjébe, ami nem sikerült. (nem látta, és Cab üzenettel kilépett.) Semmit nem töröltem, hanem lefeküdtem, mert hajnali 2 óra elmúlt.
Ne haragudj Labder, de a BVmotról én azt olvastam, hogy kissé megelőzte a korát. Ha meg marad a Ganz Mávag, lehet hogy híresebb, kiforrott, jobb, mint a Bombardier Talent, mert állítólag sokkal jobb. Azt modták a MÁV-osok, hogy az a baja, Túl modern. És nincs meg mögötte már a gyártó. Na így kellene szidni a szegény Samut! Még az elődje is a Hernyó. Tudod milyen jó vonat? Én anno utaztam vele Szegedre is. Pedig nem igazán ilyen távolsági üzemmódra tervezték, oda a BVmot lett volna. Az akkori viszonyokhoz képest igen finom vonat volt. Miről beszélsz"ruszki-magyar" Nézd meg az USGYI-t, kb 20-30 évvel fiatalabb. És a szintje, színvonala, mennyivel jobb????? Lehet hogy még most is lekőrözi?? De tudnék más példákat is mondani.
Úgyhogy ha fikázol, előtte töprengj!
Hidd el, nem nehéz (töprengeni!), csak meg kell tenni! ja, ha valaki azt szeretné modellezni, hadd ne szóljunk bele. Tudod, kibicnek, halgass, a neve. (van ez durvábban is...) De úgy hadd ne!
Ehh ott vesztegelhetett a Rákosi állomáson a teljes BVmot, kb. tegnap délután (jún. 30.) 16:10-16:25-ig ott voltam és nézelődtem a BVmot-ot, hát úgy mondjak hogy nem tetszik nekem a külső nézete, olyan ruszki-magyar keverék formája van. :S Mint valami lakótelepi sznob. :D A színezése nem rossz, de az se jó.
Ő ebbe nem csak swejk1 matathat bele mivel a modell nála van meg, neki meg más egyéb munkája is van most. Konkrétan rám is vár, de még nem sikerült magamat utolérni. (BVmot-Flirt)
Hali! Nekem tetszik. Legalább is az elképzelés. De ha már ilyen oldtimert raksz össze akkor pár dologra figyelj oda a korhűség kedvéért. 1. Elektromos csengő még nem volt ezeken a nagy fényszórós UV-kon, ezért légyszi a homlokfalra a homlokirány tábla takarásába biggyeszd oda a harangot. 2. A nagy tükröket felejtsd el mert azok csak a kilencvenes években jöttek be. Sőt még régebben csak a jobb oldalon volt tükör. Küldök pár képet hátha segít. 3. Irányjelző fölül volt rajta. 4. Áramszedő csúszó szerkezete is más kialakítású. Ez így elég öszvér szegényke. Nem tudom, hogy Szentendrén van-e kiáltva, de egy próbát megér, hátha le tudod fotózni. Addig is itt egy link rengeteg régi fotóval: http://hampage.hu/kozlekedes/uv32xx.html Sok sikert az uv-hoz, mert nekem ez a szívem csücske. Várom az eredményt.
Ezt nem hiszem el, csak úgy lerobbant a M63-002 vagy állítólag eltört a főtengely, mikor vészféket húztam meg a nem megfelelő sebesség kiválasztásom a közeledő állomás miatt (Szeged-Nyugati közti), többé nem indul be csak úgy pörög, az irányváltóval sincs baj, de a főlégféktartály üres marad (0psi) vagyis többé nem töltödik fel és beszorultak a BHV kocsik.
Mi van vele? :( Másodszor megint lerobbant... o.O Valami bug, csak emiatt vonták ki forgalomból kb. 20 évvel ezelőtt, azért rakták be a lerobbantsági szkript sorokat a M63-ra? Jajj ne már...
Finoman szólva is van még mit javítani rajta... Miért nem inkább fotótexttel vagy értelmes szerkesztőprogrammal csinálod mint Zaza? neki öröm ránézni az uv átfestéseire,de erről meg inkább a német rajzolt villamosok jutnak eszembe... Bocsi ha durván hangzik de ez így nem az elvárt színvonal amit engednék kiadni. :)
Megtaláltam az eredetijét de sajna a táblázat ua. mint a fordításban. A google-n már túl vagyok, nem találtam használható infót. Ha valakinek van tapasztalata, szívesen venném ha megosztaná velem.
Megnéztem sajna az 50-es környékiekben van némi homályosság szerintem az 54 trainbrake relase (fékoldás), de ez apply trainbrake emergency-t ír. Valami eredeti angol nyelvű leirást nem tudsz hozzá?
A VM15-nél volt fönn tutorial az sms fájlokhoz. Most épp nem elérhető az oldaluk, de elküldöm mélben. A végén van táblázat a discrete trigger értékekhez.
Ismét kérdéssel fordulok hozzátok: Nem vagyok pályatervező/fejlesztő, viszont érdekelne, hogy a Dél Balaton pályán a víz textúráját le lehet-e, le tudom-e cserélni valami szebbre? Nem tudom, ez mit jelente gépigényben, de a hangulaton, környezeten sokat dobna. Szóval hogy hol találom az illető fájlt és elegendő-e kicserélni egy másikra, vagy ez bonyolultabb művelet? A pályaépítő engedélye is szükséges ehhez?
Köszönöm ezen a szinten már túl vagyok. Olyan érdekelne pl., hogy az 53-as, 54-es érték mit jelent? Valahogy sikerült meghegesztenem a nohabot, de nem tudok konkrétumot, és ez picit zavar. Sejtéseim vannak ugyan, de hát ez édes kevés. Azért köszi.
Van valakinek valami jó leírása az sms fájlok lelkivilágáról? Nohabnak a hangjaival szopok rendesen, és egyenlőre csak félmegoldások sikerednek. Előre is köszi.
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan kell vezetőállást cserélni? Van-egy act ,amelyben a fűtőházból indul a feladat. Rá kell járni a vonatra, majd vezetőállást cserélni. Csak azt nem tudom hogyan..