http://www.csodaidok.hu/
Nagyszerű, fordulatos, izgalmas történet a távoli jövőben egy családról, egy társadalomról. Az emberiség számos bolygót benépesített, de a jó és rossz, a magány és a szeretet továbbra is jelen van. Judy egy árvaotthon lakója, aki családra vágyik, Yaan egy nagy család tagja, de apja gyűlölete miatt rosszul érzi ott magát, és Giin, aki egy egész bolygót irányít, és sok ellenséget szerzett magának. Róluk szól a regény.
Haha, a linkeket megette az Index ördöge, pedig szabályosan szúrtam be őket. Na, akkor így: Rundi: http://www.imdb.com/media/rm2083164416/nm0633604 Armoin: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bernard_Hill.jpg
Sziasztok... én csináltam az eredeti trailer-t és összegyűjtöm, hogy milyen lenne az új trailer szereplőileg. Beleraktam a szerintem leginkább passzoló ötleteket, meg amik még Enahma-nak nagyon tetszettek.
Yaan Jr. : Ian Sommerholder Yaan Sr. : Tim Roth Giin: Liam Neeson (marad, mert Enahma-nak is tetszett, és szerintem is tökéletes lenne) Judy: Nem volt csak egy igazán új tipp, romola garai meg lauren ambrose, de ő túl öreg, egy 90-es években születettel kéne kezdeni minimum. szóval ide még várok tippeket, bár én szerelmes vagyok Saoirse Ronan-be, és ha nem adtok új tippet, akkor marad ő :) Shee Martyn: Aaron Eckhart Rundi: Enahma ötlete Jack Nicholson volt, de ő már öreg. Egyelőre stagnálok. Még valaki? Armoin: Christopher Lee Shine Meron: Ralph Fiennes (átugrott ide, mert ő azért hasonlít Liam Neeson-re, és akár ezt is bele lehet maszkírozni abba a gumiarcába) Malin: Judy Dench Arminia: Lauren Ambrose (ide illik) David: Christian Bale (ne a batmanes pofijából induljatok ki, hanem mondjuk az amerikai psycho-sból) Raana, mármint Yaan anyja: Jennifer Morrison (House-ból Cameron)
Kellene még Melilan, Siaxen, Grom, Rengi, Tobbelt, Rion, éééééés Leon Reynis. Ha mind megvan, készül a trailer. Az ötlet megvan, az aláfestés is már kialakulóban :)
Igazából semmi különös nem volt, csak azért nem mondhattam el, le ne lőjem egyesek számára a poént Judy származásáról. De azért feltúrtam a postaládám bugyrait, és sajnos nem leltem a levelezést... igazából az volt az egész, hogy Giin-Shonda-Judy ügyét megkérdeztem egy apasági vizsgálatot is végző genetikai labortól, ők pedig mindenáron szerették volna bekérni a DNS-mintákat. Valami három fordulóba került, mire elhitték, hogy tényleg egy könyvhöz kellene, utána viszont segítettek. Utána az eredményt átkalibráltam egy másik rendszerbe (azt a füzetet sem találom), mivel a kaveni rokonsági viszonyokat másmilyen százalékos rendszerben mérik, így jött ki az első kötetben említett százalékos valószínűség Giin apaságára.
Gratulálok, nem túl sokan mondhatják el, hogy lemaradtak saját magukról. :)
Az emberek többsége ennél önimádóbb.
És ismét zaklatnálak a 2054-es (2009. 07.03.) bejegyzés miatt, szó volt róla, hogy a 4. kötet után visszatérsz rá. (sztori az apasági teszteket végző laborral)
Tegnap este 10-től voltam a Class FM-en, de teljesen lemaradtam róla. Ha valaki tudja, hogyan lehet a web bugyraiból előkeríteni a beszélgetést, kérem, szóljon. :-)
hát, nálam figyelmesebb olvasók szerint világosbarna/szőke, nem? de nekem vhogy a feredevágású szemével inkább fekete hajú benyomása van, nem tom miért, de így maradt meg.
Aaron Eckhardt n jó gonosz tud lenni, Thank you for smoking, megvan? ok, ott nem gonosz, de n cool.