Én is köszönöm ezt a picit részletesebb leírást, most már nagyjából összeállt a kép, tegnap próbáltam összerakni az útvonalat, de egy-két darab hiányzott, de most már sikerült.
Van 2009-es Cartographia is, de érdemes a Szarvas-Faragó Balaton térképét is (ha Felvidék is érdekel, akkor a Bakonyt is) megvenni, van turistaút ami ezen szerepel, a Cartographian pedig nem.
Istenhegyi út Z sáv Normafáig Z+ Makkosmáriáig Onnan P sáv, majd PS sáv majd S sáv balra S+ a Vadaspark területe előtti nagy murvás parkolóig onnan szalag Petneházy Tanyáig onnan P sáv Nagykovácsi plébánia. S sáv Perbálig onnan szalag a következő úton Gombatelep, gyümölcsös, Töki-tető, Anyácsapuszta, Anyácsa tó, Kakukk-hegy, Szomor, Gyermely, Gyarmatpuszta, Tarjáni halastó, Tarján majd K+ a K sávig onnan a K sáv Koldusszállásig onnan Ssáv majd Knégyzet, azután Knégyzet és Snégyzet együtt, utána S+ majd a panoráma műút a Turulig. Innen vissza Koldusszállásra a következő útvonal: Psáv, P+, S sáv. Innen OKT Kesztölcig, majd átkötés a Ssávra és ezen be Esztergomig, az esztergomi Tesco-tól műúton Bazilika, onnan leírás szerint az iskola.
Ezek elkeltek már. :/ A délutáni pontok viszont kicsit hosszabb nyitvatartásúak. Esetleg egy adyligeti zsíroskenyérkenésre/rajtoltatásra/érkeztetésre csatlakozhattok hozzánk (10:00-15:20 között)
"Továbbra is vannak járhatatlan, életveszélyes utak és erdei ösvények a Börzsönyben. Az érintett területeken nem lehet túrázni, rendezvényeket tartani - közölte Lengyel László, az Ipoly Erdő Zrt. kommunikációs munkatársa csütörtökön."
Bocskai Portya is lesz idén, 2010. augusztus 7-8-án (szombat-vasárnap)! 70km, 0m szint, az útvonal azonos a tavalyival, civilek is indulhatnak. Orvosi igazolás szükséges. Részletek a kiírásban.
Csillebérc sajna elkelt, de remek patakpartokat tudunk ajánlani (szinte biztos, hogy sok víz is lesz benne! Szúnyogriasztót is szívesen adunk. Esetleg a Róka-hegyi bánya? az marha izgalmas terep, bár figyelni kell azért.
Van fuvar. A túra természetesen csak így kivitelezhető. A 70-es távokokkal mindig ez a gond, hogy pont éjjel érkezel, amikor már nincs közlekedés. Kivéve persze ha a rajt 23:00 és 1:00 között van :-))
Széchenyi Geri apja lesz a sofőr Tatabányáról Budapestre, még van hely...
Aha! Szívesen feltartottalak volna hosszú lépteidben 4 napon át. :)) Azóta sem fáradtam el soha úgy, mint akkor, mikor együtt nyomtuk a 100-asokat (is). Néha majd' belehaltam, de nagyon-nagyon jooooo volt. :)))
Jövőre lesz naptár is és Balaton kör is. :D Legalább feladod a leckét a Zöldgömbnek, hogy milyen legyen a következő díjazásod. :)
No, alakul... Szombaton Zongor 45, vasárnap Boldog Özséb 56, és közben Dobogókőnél egy első bálozó csatlakozik hozzám a Dobogó 25 teljesítésére. Remélem, bírni figja a tempót :-P
Nekem is megfordult a héten a fejemben, de elvileg este lesz nálunk Érden egy fesztivál, aztán egyik barátom kedvenc együttesei lépnek fel, s úgy volt, hogy elmegyünk, de még holnap beszélek a sráccal, szóval akármi lehet.