Mielőtt még elindultunk volna, BPI-383-at le kellett cserélnem, mert forralta a vizét. Ventillátor direktbe kötése után már kibírt 5 egész kilómétert, majd ledobálta az ékszíjakat, így Kihoztam egy szépséget tartalékba. Mire elkezdtünk fotózni, már vihettem is vissza. De azért egy jó kép sikerült:
Valamit nem tudom mit csináltak a 042-vel, de úgy ment mint a rakéta, és nagyon össze van rakva.
De a BPO-192-nél az önindítócsere már tegnap este volt. A Diszpécser félt a legjobban a BPO-170-től, de mivel 2 hete egy beírása sem volt, és nálam egyszer sem forralta a vizet, így nem féltem tőle. Az autópálya elején néha necces volt a helyzet, mert felment 95°C-ig de aztán olyan szépen beállt 80-85°C-ra, hogy öröm volt nézni. Úgy látszik azért a délutános kollégák már ismerik a saját garázsukba tartozó megbízhatóbb kocsikat.
Akkor ezt benéztem. Pedig tök úgy tűnt a képen, mintha a hátsó szélvédő tetején ott lenne az írott Ikarus felirat, de akkor csak optikai csalódás az egész, aminek be is dőltem. :) :S
Mitoka vagyok, ez lenne az új nickem. Teszek be pár ma reggeli képet. Ezeket akkor csináltam mikor indultak fel az autópályára. Azt nem tudtam eldönteni, hogy BP felé, vagy Felsőzsolca felé fognak menni.