Kedves mamici2! Írtál nekem 1 keresztszemes oldalról hol találom meg? Puszi mindenkinek! A névnaposoknak BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Mivel fogsz foglalkozni a műhelyedben?
Azért találták fel, - emeljünk kalapot! - Régi bölcs atyáink hajdan a névnapot: Másképp a szeretet közülünk kihalna; Másképp a halandó, nem lévén alkalma, Sohasem óhajtná embertársa javát, - És akkor az élet nem érne egy kovát.
Névnapod alkalmából Istenke éltessen sokáig erőben, egészségben, szeretetben.
Nagyon szépen köszönöm a szép köszöntésedet:) A név jellemzése rám nézve nagyon igaz:) Ma nagy munkába leszünk,elültetjük a kb 2ezer szál krizantént,az időjárás még csak most engedi meg,eddig vizes volt nagyon a föld. Az ünneplés igy holnapra marad,most a munka az első:) Este jövök,mindenkinek szép hétvégét kívánok! Puszi!!!!
Életfeladata a kiszolgáltatottakért, az áldozatokért való küzdelem.Otthonában segítséget nyújt a rászorulóknak. Akit szeret, azért szinte bármit megtesz. Nagy erővel rendelkezik, így környezetében hatalmát érvényesítheti. Ő mindig a gyengébb férfiak támasza. Ez jellemző lehet a párkapcsolatára is. Olyan társra van szüksége, akiért küzdhet, akit tolhat előre. A háttérben maradva támaszt nyújthat a férfinak, a fiának, vagy saját apjának. Problémája, hogy úgy viselkedhet, mint egy parancsnok, és felborulhat a magánélet harmóniája. Makacssága és hajlíthatatlansága gyakran okozhat gondot.
Mindkettőtöknek kívánok nagyon-nagyon boldog névnapot erőben egészségben, szeretetben, boldogságban! Legyünk még nagyon sokáig így együtt ebben a kedves topikban!
Holnap már több időm lesz, most rohanok, hogy minden rendben menjen!
Jajj...Tündikém... Nagyon igyekezz azzal a rendrakással a fejecskédben, mert szeretném, ha találkozhatnánk:)) Nem kell ígérni semmit, nem is szabad. Csak igyekezni rendet rakni:))
Ma nagyon jött-ment voltunk!Takaritottunk a műhelybe ,hogy holnap tisztába rakjuk le a gépeket cuccokat.reggel pedig olyan fejfájással keltem amit még tináger koromba éreztem a kritikus napokon:))))9 óráig vajjudtam az ágyba,mig végre a tea megsegitett,ez a fránya időjárás nagyon kiszurt velem:((De már délelőtt észhez tértem és azóta sincs bajom:)))Csalánba nem üt a ménkü:)))
A mühelyt nagyon szépen kifestve,a vc ujracsempézve,járólapozva adták át.
Húúúúúúúú kedveseim én olyan boldog voltam amikor megláttam,hogy csak na!!!
Györgyike !
Örülök,hogy Annácska ilyen jól van!!!
Mónika!
A picassán nagyon sok keresztszemes mintát találsz,nálam is van sok a kedvencekbe.
Cs Évike!
Osztozok a többiek véleményével,tényleg nagyon szépen irsz,lélekrehatóan:))))
Nusa!
Nagyon szép a kalapod,gratulálok!!!!
Mindenkit puszilok,holnap biztos nem jövök,korán megyek pakolni mire jön a kocsi
csak kirámolhatnak a gyerekek.De vasárnap jelentkezem,Jönnek a Cseppek:)))
Nagyon örülök,hogy benéztél hozzánk! Dehogyis felejtettünk el, Te olyan személyiség vagy, akit nem lehet elfelejteni, mindazonáltal nagyon jól tetted, hogy nem hanyagolsz minket:))) Csodaszép a kalapod, és akkor még keveset mondtam... Mesteri módon alkotod ezeket a szépségeket, ez a pillangós is egy különleges darab. De melyik nem az? :)) Kis kávézónk ajtaja mindig nyitva áll előtted, és minden kedves ember előtt, ha megtisztelnél jelenléteddel, és egyedülálló humoroddal. Nagyon jó lenne... Ja...szóval még az angol királynőnek sem adnád? no, azt nem tudom elképzelni. Ahogy Őfelségének nemet mondasz:)) puszi, puszi
Sajnos nem mehetek, egész héten suliba vagyok és nem hiányozhatok egy napot sem, és vasárnap is suli van. Ha nagyon nagyon rend lesz a fejemben és körülöttem akkor is csak szombaton mehetek. De nem igérhetek semmit.
Borcsika tudom, hogy nagyon nehéz gyerekek mellett. A diplomámat úgy csináltam. Háztartás ,munkahely, gyerekek-de nem voltam ennyire béna még didaktikából sem pedig az volt a legnehezebb tárgy amit eddigi életemben valaha is tanultam.
De majd belerázódok és akkor már remélem jobb lesz.
Nehogy neki add vegyen magának Ő a királynő, ha minden áron gazdát keresel neki add nekem (nekem sajnos nem áll jól a kalap) de Julám nagyon csinos lenne benne, add neki légysziiii.
Sajnos nem. Holnap főzök, mosok.....és tanulok a vasárnapi iskolámra számvitel.
Vasárnap suli, délután érek haza utánna tanulás hétfőre az angol...Hát nem mondhato, hogy valami sok időm lesz pihenni, kézimunkázni esetleg fejleszteni a horgolás igen kevés ismeretemet.
Töltsön fel 3 receptet és az Ön garantált ajándéka már is egy konyhai kesztyű.
Töltsön fel még további 5 receptet, és máris Öné egy kötény.
Havi sorsolás
Havonta 5 darab 10 000 Ft értékű Tesco ajándékutalványt sorsolunk ki regisztrált látogatóink között.
Fődíj
Játékunk végén regisztrált látogatóink közül sorsoljuk ki azt a 3 szerencsés párt, akit meghívunk a Tesconyha gasztrobloggerei által készített exkluzív vacsorára.
Magduskám mi szeretnénk menni, mármint a párom és én. Remélem, nem jön közbe semmi.
Tesókám sokat gondolok rátok, bírod még Csillagom? Szandi hogy van, valami műtétet emlegettél... Hogy érzed magad, biztos nagyon fáradt vagy...Levibaba jól van? Olyan jó lenne, ha írnál pár sort... szeretettel ölellek és kívánok minden jót
Látod-látod, megy ez neked, csak túl magasra tetted a mércét, légy egy kicsit elnézőbb meg türelmesebb magaddal szenben:)) Gondolom, hétvégén több idő jut a tanulásra, vagy nem?
Szép estét mindenkinek, most értem haza, végre hétvége van:-)))))
A dolgozatom mint ahogy éreztem rossz lett, de nem annyira mint gondoltam, sőt lett nálem rosszabb is ezen nagyon csodálkoztam. De ez sajnos nem azt jelenti, hogy az enyém jó lett.