A civilizált világban így gondolkodnak, ám Magyarország nem tartozik ebbe a körbe. Tessék csak utánaolvasni annak az értetlenkedésnek, amit a magyar sajtó produkált télen, amikor a Győr elkezdte összevásárolgatni a légiósait. Vagy annak az uszításnak, ami már évek óta folyik Kevin McCabe ellen...
A meglepő az, hogy az újpesti közönség repesne az örömtől. Ezt bizonyítja az Inter, vagy az Arsenal példája. Csak a cégbélyegzés számít, a csapat neve, a stadion helye, a zászló, a tradíciók.
Van egy érdekesség, az Inter 11 a világ minden tájáról összeszedett játékossal és edzővel az Inter stílusában játszik, az angol klubok játékosai angol, a német kluboké német stílusban. Akárhonnan jönnek...
> és melyik mikor fog elbukni Továbbra sem értem hogy ennek miért kell örülni. Aztán majd ha valaha mi is újra nemzetközi selejtezőt játszunk csodálkozunk hogy miért nem szurkol nekünk a fél világ.
Lehet, hogy Pintér egy fatuskó, de én idén először éreztem azt, hogy ezt az embert mégiscsak tisztelni kell. Miért is gondolom mindezt?
Ki az az edző, aki vette magának a bátorságot, hogy szembehugyozzon a széllel? Miközben a Szakma és a Sajtó berkein belül mindenki a "rövid passzos magyar stílust" fújja, addig az általam tisztelt illető nyíltan felvállalja, hogy az általa elképzelt taktika alapja a szilárd védekezés.
Ki az az edző, aki következetesen lesz*rta, hogy ki mekkora sztár? Ki az, aki rendet tart az öltözőben, és ennek jegyében keményen fellépett az öltözői kiskirályok és bundázgatók ellen?
Ki az az edző, aki soha nem azzal tündökölt, hogy a médiában hogyan kell osztani az észt, hanem inkább keményen dolgozott?
Nem tudom, az elmúlt 24 évben hogyhogy nem tudott összerakni semmit? Szerintem egy kókler a többi kókler között - látod: egy harmadik helyet még egy olyan fatuskó is össze tudott hozni, mint Pintér.
Ősszintén beszél a dolgokról Gera, és nem jön aválogatotba ha nem változnak a körülmények. Koemannak csak akkor nem okozna próblémát ha nem létezne, de szép gesztus tőle hogy megpróbálta lecsendesiteni a közhangulatot.
Minden nézőpont kérdése. Legjobb = legkevésbé szar. Lásd még vakok közt félszemű a király. Így állunk csatárügyben. Szalai nem parádézik, Simonról sem jönnek a hírek, Futács is csak a tarcsiban talál be néha. Némó pedig talán most éppen nem sérült. Nikolics reméljük még fel tud mutatni valamit 5 év múlva, amikor sikerül végre honosítani.
Igen ezen ominozus meccsel játszotta ki magát a válogatotból és nyilt előte lehetőség a Fulhamben. A Portugál meccsen mutatott játéka miat került ki Gera a Dániai kezdőcsapatból é Mivel Koemannak nagyon nem tetszett a játéka. De az edzőnek mindig igaza van tehát most is igaza volt . Főleg az Angol edzőnek volt igaza. Az nem a koeman hibája bizonyos játékstilus nem tetszik neki.