Nem mindegy ? Egy tiszteséges cég, vagy képviselője probál segiteni. Na erről Az AEG-nél szó nincs . Legalábis a mosógépeseknél Elvettük a pénzed huzzál el a F..... a ez a cég koncepcioja. lehet,hogy csak azóta mióta az Elektrolux megvette ? Nem szivesen irom mindezeket, mert az AEG szerszámgép diviziojánál kiakadtam, hogy 20éves gépnél is teljeskörü kiszolgálás, reális áron. Mintha egy másvilág lenne
ez melyik perverz marka? amugy a motorszam adott esetben turot se er.
ellenben ha megvan a gyari szervizprogram (Nissan ugyben otthonvagyok, naluk FAST-nak hivjak), akkor alvazszam alapjan precizen megvan minden alkatresz az utolso csavarig.
nem gyari katalogusnak nem feltetlenul elhet hinni :)
Amit kihagytam, pedig be kelett volna irnom mielött kitalálod, hogy kinai ügynök vagyok: Az Eudora gépekhez -10 évnél régebbiekhez is- minden van, Szerviz Manuál is. Piszok jó tartos gépek _biztos azért nincsenek nálunk_ Pedig osztrák, az nincs messze Azt se lehet rájuk mondani, hogy korszerütlenek. Van 2000-es centris gépük is Nem vagyok mosógépszerelő, csak a tapasztalataimat irom, mint átlagfelhasználó, aki gondolkodik
Most mit csináljak, ha ezt tapasztaltam. Ilyen szemetek. Ha nem hiszed akkor gyözzél meg, vagy gyözödj meg Probálj az AEG Öko Lavamat 1270 Turbo Sensortronic rablóáras "világcsodáról" használható infot gyüjteni Vagy egy primitiv kérdés: EW 1470-es gépbe milyen szij kell ? Szar ügy, mert azt se tudják mit csináltak. Vagy háromféle van, ugyanazzal a termékszámmal. Ha valaha veszek valami újj szerkentyüt, csak akkor, ha tudok venni hozzá Szerviz Manuált. Nem biztos, hogy kell, de lehet csekolni a céget Amelyik cég nem ad az vagy simlis, gagyi, vagy roszindulatú, mert azt akarja, hogy ne tudd sokáig használni. Olyan bonyolult dologgal, mint használati utasitás nem is fárasztallak A Haierre meg nem azt irtam milyen kurva jó, hanem a vevőszolgálat hozzállását méltattam, szemben az Elektroluxéval. Akik elhajtanak, mint a lepkét. Biztos valami szőke ciklon az ügyintéző, akinek nem fér a fejébe, hogy az ügyfél nem biztos hogy hülye, és nem biztos, hogy elfelejti a hozzáállásukat.
Egy konkrétum: Közel 20 mailal se tudtam arra az egyszerü kérdésre választ kapni milyen szij kell az EW 1470-es gépükbe. A gagyinak mondott Haier vevőszolgálata kezét lábát törtre, hogy segitsen mikor problémát jeleztem. ( szivem szerint azt irtam volna a fenekem kinyalta ) Számtalan Elektrolux holminál nagy pofára esés bármilyen infot szerezni. Úgyhogy mindenkinek azt ajánlom ÓVATÓSAN , mert nem egynapra, illetve a garanciális időre vesszi az ember a lomot
Na azt az inoxot megnézném Vajon mennyire konzekvens ? Feltehetőleg néhány dolgot valóban rozsdamntesből csinálnak, de gondoskodnak a rövid élettartamról. Az én tapasztalataim szerint nagyon alaposan kimodolta az elektrolux a cumit, hogy ne tudja felhasználó sokáig használni a gépét Info nincs . Okosan kitalálták A vevőszolgálatuk vicces, mikor azt irják "nem a feladatuk"
Vki tapasztalt már ilyet: Ariston mosó-szárítógép, amikor nyomatja ki a vizet, mintha küzdene vele. Arra lettem figyelmes, hogy a cső felváltva a fal és a mosógép hátulja között ugrál ilyenkor. Olyan 3 éves lehet a gép és korábban nem tapasztaltam ilyet. Egyelőre rendben mos, de aggódom, hogy esetleg vmi eltömődött vagy ilyesmi. Szerintetek mit csináljak?
egyáltalán nem kacag senki szerintem, bosszantó lehet nagyon, ha plusz költség és munka jár vele..de hidd el, megéri.
én is izgultam nagyon, amikor megrendeltem, hogy az ajtón befér-e egyáltalán, mert necces volt nagyon, de épp hogy becsusszant, így a páromnak nem kellett a baltát használni, amit pedig már odakészítettem, hogy akkor inkább az ajtó, de a gépet nem adom:D
most nézem a márkaboltban, a 74850-nek 56 liter a dobja, a keskenynek 46 liter....és a keskeny hangosabb, csak azt nem értem miért, itt azt írja, hogy inverter motor van pedig ebben is, mármint a keskenyben...én nem cserélném ki, hidd el, jól jön sokszor az a jó nagy dob (kabátok, ágytakarók, törülközők), ha a csendességet nem vesszük figyelembe, akkor is....de a csendességben is veri a 74850, szóval....:)
Igen ezt a gépet vettem meg az AEG Lavamat 74850A. Most alkitjuk hozzá a fürdőszobát :)). Mert voltunk olyan okosak, hogy nem néztük meg, hogy mekkora. :D De elég drága átalakításra számíthatunk.
Végül találtunk egy ismerőst, aki ha végképp lemondunk az átalakításról, akkor ugyanebben az árban kicseréli Lavamat LS 72840 -re, ami egy keskeny gép, és elvileg ugyanazt tudja mint a másik.
JÓ TANÁCS!!!!Előbb nézd meg, hogy mekkora a gép, és mekkora az ajtó, meg a fürdőszoba :D
passz....fogalmam sincs, én nem tulajdonítottam jelentőséget neki, de most már kíváncsivá tettetek.:) lerendeztem magamban azzal anno, hogy valahol el kellett dolgozni a gumit:D
de tényleg mi az? nálunk nem fent van, mint nálad, hanem oldalt, a képen látszik.