Gera Zoltán sajtótájékoztatón számolt be arról, hogyan áll a jelenlegi helyzet a nemzeti csapattal kapcsolatban.
- Nagyon sajnálom a kialakult helyzetet, de semmiképpen sem szeretném, ha Erwin Koemant amiatt bántanák, hogy én nem játszom a magyar válogatottban. Én mondtam le a szereplést, nekem kell jelentkeznem, ezzel tisztában vagyok. Azzal is, hogy ha nem ilyen sikeres szezonon vagyok túl, akkor nem lenne megint ilyen éles a helyzet, akkor nem lennék téma újra. El kell, hogy mondjam: nem bántam meg az akkori döntésemet, azóta sem változtattam a véleményemen, de még elképzelhető, hogy megtörténik. A bajnokság és az Európa Liga-menetelés alatt nem akartam ezzel foglalkozni, de a nyáron sok mindent átgondolok majd, és elképzelhető, hogy változik az álláspontom. Ugyanakkor nem gondolom azt, hogy ha a visszatérés mellett döntök, akkor automatikusan válogatott leszek, nem is hoztam határidőt, és nem hiszem azt sem, hogy pótolhatatlan lennék a nemzeti csapatban. Úgy vélem, egy játékos pályafutásának sikerességét nem az határozza meg, hogy sikeres-e a válogatottal is. Mindig tiszta szívvel játszottam a válogatottért, tudom, hogy a szurkolók szeretnék, ha visszatérnék, értem és érzem a nyomást, a nyár jó lesz arra, hogy átgondoljam az egész helyzetet nyilatkozta Gera.
Ma este megint feltettem magamnak a kérdést:minek magyar országra NB1.........Szörnyű milyen meccsek voltak szokás szerint!Lehetne a legfelsőbb liga a megye II.osztály.
OFF A 'me sorprende' után nem kell vessző, algüién = alguien (viszont a subjuntivót jól használod :-)) az otro idioma elé ne tegyed oda az 'en'-t en la policía - ez így elég nyakatekert
Balón del Oro = Balón de Oro
Én így írnám: A mí me sorprende que un policía hable otro idioma. Además, Vadócz tendría que ganar el Balón de Oro.
De azért szép tőled h Krisztián kedvéért ilyen jól megtanultál spanyolul :-)
Ha az így van, akkor a Debrecen-Fiorentina tényleg gyanús. A franciák elleni mérkőzések abszolút papírformameccsek voltak, az angol pedig nem az a kimondott bundázó népség.
Lehet fogadni részeredményekre, gólszerzőre, sárga lapokra, kiállításra, gól időpontjára, szögletek számára, gólok paritására, meg még csillió dologra, válaszd ki, melyik tetszik.
Melyik volt az a Loki-meccs, ahol valószínűtlennek tűnő eseményre került sor? Csakis a Fiorentina elleni mérkőzések jöhetnek szóba, lévén ott sikerült eltalálni a kaput.
Attól, hogy valakik összehangoltan és nagy összegekkel fogadtak valószínűtlennek tűnő eseményekre. Az a fajta bunda, hogy eladjuk a meccset egy skálaszatyorért már nem dívik, meg mondjuk a Lokinál ez amúgy is tárgytalan lett volna.
Apropó, Orbán-regnálás: a Sport ma írt az MLSZ gyűlésről. Csányi nem cicózna, ha ő lenne a Presidente, a jelek szerint garanciákat, és meglehetősen nagy felhatalmazást szeretne -amit néhány megyei, helyi hatalmasság nyilván nem kifejezetten díjaz. Mondjuk soha nem értettem, hogy az amatőr csapatoknak miért van ilyen nagy beleszólása a szövetség munkájába. Tudom, tudom, alulról építkezik jó esetben egy egészséges futballtársadalom, de mégis...
Valamint a kezdőpontból legkisebb távolságra leglassabban történő elmozdulás, mint az energia felhasználásának legkevésbé pazarló módja. Hamarosan világbajnokok leszünk.
Valamiért összerúgták a port Koemannal, sosem fogjuk megtudni a teljes igazságot. Akkor, a holland kifejezetten ara a meccsre száműzte Zolit a keretből, aki erre - vagy másra - lemondta a válogatottságot. Azóta a sajtfejű köcsög már megpróbált lépni, hogy a talán legjobb magyar játékost (Torghellét és Kabát leszámítva persze) visszacsalogassa, de Gerzson nem volt nyitott a dologra, sőt határozottan kijelentette, hogy ameddig Koeman a szövkap, addig ő nem játszik Magyarországért. Ezzel a kör bezárult, fölösleges tovább rugózni rajta. Mindenki saját szexuális beállítottsága alapján ítéli meg az ügyet, e ahogy a dózsás nem fogja meggyőzni a kinizsist és vica versa, így ez is marad így egy darabig.
Orbán meg amúgy is elhajtja majd a hollandod fapapucsföldre, és akkor majd kezdődhet az új időszámítás.