Igen itt olvasva a szerb szöveget annyit ír, hogy jól vezette a csapatot, megnyerték a 12. alkalommal lettek elsők...és kiemeli a szöveg, hogy a svéd edző megváltoztatta a filozófiáját a csapatnak stb.
köszi a linket nem tudok szerbül, de látom, hogy a 2009/2010-s szakmai stábot bemutató oldalon nem szerepel a történelmes részen viszont szerepel
"Promene u igračkom kadru nisu uticale na ampionski niz Partizana, koji je ju sezoni 2007/2008 osvojio 12. titulu prvaka drave, a 3. uzastopnu. Novi trener, vedjanin Hakan Nygren, je dosta promenio filozofiju igre insistirajući na mnogo ofanzivnijem pristupu. Ova sezona će ostati zapamćena po bravurama izuzetnog majstora iz Ukrajine Dmitrija Gnitka, koji je prosto reetao protivničke golmane "
ezek alapján volt a Partizannal, csak az a kérdés, hogy mikor a honi korong oldalak egyértelműen úgy írják ,hogy tavaly is a Partizannal volt, de a Partizan oldala alapján úgy tűnik, hogy korábban dolgozott Belgrádban.
Próbáltam utána nézni, de semmit nem találtam róla, azt megtaláltam, hogy a vezetők-edző ki volt a 2009-2010-es szezonban de ő nem szerepelt ott !
Lehet, hogy volt valaki a 2008-2009-es szezonban, de arra adatokat nem találtam.
Tábor csak ritkán, nagyobb meccsekre látogat ki, és főleg akkor amikor nincs foci és kosár, de a hoki előtt elsőbbséget élvez a vízilabda és a férfi kézi... Ha kilátogatnak akkor több százan szurkolnak.
a Partizan tavalyi svéd edzője, Håkan Nygren a Fradinál lesz edző idén van esetleg arról valami infód, hogy milyen munkát végzett Belgrádban, mennyire voltak vele elégedettek?
tudom a korong nem igazán népszerű a szerbeknél, de hátha van valami infód egyáltalán mennyien járnak a Partizannal korongra ? csak a családtagok, rokonok, vagy azért pár szurkoló is ?
BL sorsolás: PARTIZAN - Pyunik (Örményország) 2010 július 13, 20.30
Pyunik - PFC 2010 június 20-21
Grobari ügyek:
Kimi sitten, tárgyalás még nincs.
Taton ügyében zajlik a tárgyalás, bizonyítani nem tudják, azt, hogy lelökték, napvilágot látott egy komoly ellenvélemény, amiben bizonyítva van, hogy a leesés után, beszélget az emberekkel, stb. beviszik a korházba, megműtik és akkor kezdődnek a komplikációk. Azt, hogy ki volt ott apszolute lehetetlen bizonyítani, megrendelésre lettek emberek belerángatva az ügybe, még a védett tanuk sem tudtak semmiben segíteni, francia szurkolótársait is kihallgatták, de semmi előrehaladás.
40 évről álmodnak egyesek de csak úgy nem jár senkinek sem annyi, van egy érzésem, hogy az ügyet le fogják zárni egy fél éven belül, bizonyítani nem fogják, hogy szándékosan lökték le, meg persze hogy le lökték e egyáltalán, részvételért meg kapnak egy 3-5 évet.
Céljukat nem fogják elérni, bár igaz kivontak most a forgalomból 5-10 meghatározó vezető arcot, de a tábor megy tovább, még erősebben mint valaha.
Közeledik a derbi, meg kell szopatni a nagypofáju cigányokat!!!
Addig is egy legenda, Cegi
Egy sztori: kedden egy szegedi edzőteremben megismerkedtem egy 120kg-os kibaszott kigyúrt állatal, szerb, itt él már 11 éve, magyar feleség stb., elkezdtünk beszélgetni, beogradi születésű(kb. 45-50 éves lehet), sport stb. látja PFC tetkót rajtam rákérdez, mondja ő is nagy grobar, annó együtt bandáztak Cegivel és Pampi korszakba( 1980-tól) is beleszagolt... 1976 óta járt meccsekre...
Valamikor leülünk és elkezdünk sztorizgatni:))) majd előveszem a régi fotokat...