A szerzői jogok megsértése a Modus Moderandi alábbi pontjába ütközik:
Etikai szabályzat II. 1. a.
Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
Virag500 adj emailcímet és küldöm amiket én kaptam, és amim van számvitel vizsgához.
Én is várok minden használható anyagot a dlinda1@freemail.hu -ra.
A vizsga első részével azt hiszem boldogulni fogok, főkönyv-mérleg-eredménykimutatás, de a kontírozást és az elemzést nem tudom milyen módszerrel lehetne megtanulni (vagy legalább egy 60 pontos vizsgát összehozni:))
Kellene az efeb-es címhez hasonló dolgot használni, ahova/ahonnan minden fel- és letölthető, és akkor senki nem maradna ki az emailekből. Vagy talán használhatjuk tovább azt a címet?
A 2006 május A feladatsor 3. feladatába a 3. táblázatba (tény adatok táblázat) az anyagjellegű ráfordítások legfelső összege hogy jött ki? Ahol az X van.
És ugyanennél a feladatnál, amikor a bérköltséget számoljuk az előkalkulációnál:
Mindenkinek kitartást, úgy látszik mégsem lehetetlen vállalkozás, bár sokszor volt nehéz és főleg elkeserítő! De egy Saldon belüli átjelentkezés átlendített a nehézségeken. Nagyon jó közösségbe kerültem (kerültünk).
Sok anyagom van, de rendszerezni kell és bizony van ami már nem aktuális. De amiben tudok, szívesen segítek!
Az épületek aktiválása mennyiségben is és értékben is változtatja az eszközállományt. Ha készletből átminősítenek, akkor nem változik az eszközállomány értéke, csak az összetétele.
Sziasztok! Lehet kicsit off amit kérdezek, de... Írnom kell egy nem éles üzleti tervet egy fiktív könyvelői irodáról és azt szeretném megkérdezni, hogy milyen könyvelő szoftver az amelyiket ajánlanátok egy újonnan alakuló irodának? Köszi előre is!
Gratulálok mindenkinek aki mérlegképes könyvelő lett!:)))
Számvitel tantárgyhoz szeretnék segítséget kérni. Az elemzésre ti hogyan készültetek? Mit gyakoroltatok? Milyen segítséget vittetek (esetleg) a vizsgára?:))