Keresés

Részletes keresés

_Szilvi_ Creative Commons License 2009.10.19 0 0 6
A férjemet érdekelné ez a hirdetés, mert ő Szakember ilyen témában!
Elnézést hogy az én nick nevemmel írtam.
További Szép Napot!
Előzmény: Ankith (3)
_Szilvi_ Creative Commons License 2009.10.19 0 0 5
Érdeklődnék hogy aktuális e még a "hírdetése"?!

Megbízható vállalkozó vagyok és érdekelne a munka amit leírt.


Üdv. Parkettás vállalkozó
Előzmény: Ankith (3)
zildi Creative Commons License 2009.05.18 0 0 4
Budán mahagóni parketta eladó, 4,3 m2 alapterületre elegendő (4x8 cm/db)
Ankith Creative Commons License 2009.05.08 0 0 3
Budapesten keresek valakit, aki megbízható és profin dolgozik, na meg olcsón.csiszolás meg lakkozás lenne.Érdekelne az is ,hogy az oldószeres lakkok meddig bocsájtanak ki káros anyagokat, és hogy melyik a legjobb vízbázisú lakk, merthogy babát várunk!
prodigy.sb Creative Commons License 2008.08.27 0 0 2

Tapasztalt és profi parkettás mester. Gyorsan és kiválóan dolgozik. Nagyon becsületes!

 

Parkettázás - parkettás

 

Minőségi anyagokat használ és parketta kereskedése is van.

bodzaeper Creative Commons License 2008.02.07 0 0 1
nagyon ügyes pakettázó szakember, bátran ajánlom
www.parkettamester.hu
taki bá Creative Commons License 2002.11.15 0 0 0
szia, mi ugyanigy csinaltattuk meg a lakasban (pesti berhaz) a parkettat. Raadasul mi laminalt parkettat rakattunk le. Ahogy irod, ugyanugy: salak-homok-agy, rajta a deszka-reteg, kozte szinten homok, azon OSB, lecsavarozva, azon a 3 mmis folia, aztan a parketta. Nagyon stabil lett, egyenes is (nyilvan a laminalt ezt igenyli is), de az is biztos, h soha nem lesz olyan szilard, mintha betonnal csinalnad (a korabbi parkettanal lenyegesebb jobb lett!) Mi azert nem valasztottuk a betonozast, mert sokaig tart a szaradasa, a negyedikre a 3-4 m3 betont nem joszivvel hordtam volna fel, es sokkal dragabb lett volna.
Előzmény: markosi1 (-)
markosi1 Creative Commons License 2002.11.15 0 0 topiknyitó
Üdv!

Vettem egy lakást egy 50-es évek elején épült házban, ki szeretném cseréltetni a parkettát (recseg, púpos, csúnya). Szalagparkettát szeretnék. A gond csupán annyi, hogy alatta nem beton van, hanem valami deszka alap, az alatt pedig kb 20 cm mély homokágy. Volt egy parkettás, aki minden szívbaj nélkül erre az alapra is ráfektette volna a parkettát, azonban minden ismer?s a beton alapot javasolta. Ez viszont elég elrettent?: gondolom a homokot ki kell hordani, a betonnak kell 3 hét a száradáshoz stb stb. Hívtunk egy másik céget, akik vázoltak egy alternatív megoldást, amit állításuk szerint sok helyen alkalmaztak már és ugyanolyan stabil: a homokágy marad, a fa alap is, de ezt gondosan újra rögzítik (leszögelik), erre még osb lapokat (bútorlap ha jól tudom) fektetnek, ezt is rögzítik, adnak még neki egy kis purhabot, és erre jöhet majd a parketta. Illetve lesz még párazáró fólia és polifoam is. Mindez megvan 1 hét alatt parkettázással (2 szobára), de kb 3-szor annyiba kerül, mint a "mezei" (betonozás nélküli) parkettázás. A kérdésem az volna, hogy mennyire tartós és biztonságos ez a megoldás? A kivitelez? szerint az. El?re is köszönöm a segítséget.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!