Keresés

Részletes keresés

Archi Creative Commons License 1999.08.02 0 0 39
Miben különbözik a whiskys a rendőröktől?
Milyen imázsa van a rendőrségnek? Igaz, ami igaz, nem túl pozitív. S milyen kép van az emberek többségének a fejében a whiskyst illetően? Valójában sokkal pozítívabb. A whiskys pont azokkal a tulajdonságokkal bír, amivel a rendőrség nem rendelkezik, vagy legalábbis nem mindenki szerint rendelkezik. Az intelligens zsivány bűnöző, akit a "fakabátok" nem tudtak megcsípni, vagyis eddig még nem. Sármos, jóképű, lenyőgöző fineszes ember a whiskys, de vajon felmentik-e ezek a tulajdonságok az alól, hogy ő csak egy közönséges bűnöző. Magyarországon igen?

A whiskys rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik példaképpé emelnek valakit. A whiskys már most példakép, s minden egyes nappal tovább nő a whiskys mítosz.

Ha elkezdenek reklámozni a whiskyssel termékeket, mit fog írni rólunk a külföldi sajtó? MO ismét hírös lesz? Köszönjük whiskysnek?

Kell-e egy lapon említeni a whiskys pólókat a hitleres pólókkal?

enginer Creative Commons License 1999.07.30 0 0 38
Az nincs, de nagyonfasza LENINes pólóm az van ha érdekel. :-))))
kukuc Creative Commons License 1999.07.30 0 0 37
Hali! Nekem van egy cép, fehér pólóingem!
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.30 0 0 36
Hitleres pólód nincs? Hordhatnád! Tudod, csak a hecc kedvéért.

Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.07.30 0 0 35

ok.... ;-) jogos a ket pont.... bar nalam a polo az nem mas, mint a targyiasult csodalat es tamogatas..... :(
de Te errol tenyleg nem irtal!
Halászkirály Creative Commons License 1999.07.30 0 0 34
Hopp, hopp, összekeversz valakivel! Azt a trikós dolgot nem én írtam! :)
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.07.30 0 0 33
Milyen tulajdonságokban különbözik a whiskys a rendőrségtől?

Na ezzzel a kerdessel megleptel... az elso es legfontosabb szamomra, hogy a whiskys bankot rabolt (talan tegnap is :-\), rosszerzesek nelkul elt es felelt olyan penzeket, amelyekhez szvsz tisztessegtelenul jutott hozza.

Amennyiben a korrupt rendorokre gondolok, oket is ugyanennyire megvetem es elitelem... De nem itelhetem el az egesz rendorseget, mint ahogyan a jeghokisokat sem tartom bunozoknek csak a whiskys miatt.

Meggyozheto vagyok, ha tudtok erveket mondani arrol, hogy miert kell ebbol a sracbol host csinalni? ... felek a [hulye nagy szavak jonnek] kesobbi kovetkezmenyektol, amelyek az egesz tarsadalom ertekrendszerere negativan hathatnak.... Eddig csak az adocsalas volt elismerendo, s az APEH utalando, most mar a bankrablas is bocsanatos bun... mi johet ezutan?....

Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.07.30 0 0 32
A rendorseg impotenciajat ertem.... ezzel semmi gond. Szamomra ez akkor sem jelentheti, hogy egy fegyveres bankrabloval a trikomon szaladgaljak.... :-\\ .... A tiltakozas ezen modja szerintem karokat is okozhat.
larzen Creative Commons License 1999.07.30 0 0 31
Csak a kukacoskodás: 1848-ra gondoltál, nem?
Csülök Creative Commons License 1999.07.30 0 0 30
A francba, ezt elrontottam...
Igazából csak a liberális szót akartam aláhúzni. Bocs.
Csülök Creative Commons License 1999.07.30 0 0 29
Dear Anteris,
én is egy liberális (féreg) vagyok, mit mondjak, nagyon nem szeretem a jelenlegi nemzeti-liberális-polgári kormányt, elsősorban az arroganciája miatt, ezzel együtt úgy gondolom, Ambrus Attilának valóban a börtönben a helye.
Ezt hogy kapcsolod össze zseniális elméleteddel?
Csülök Creative Commons License 1999.07.30 0 0 28
Szerény ismereteim szerint 1948 őszén kapott amnesztiát Rózsa Sándor (Kossuth-tól személyesen), utána csapatával a délvidéki harcokban részt vett, méghozzá derekasan, de aztán rabolni, fosztogatni kezdtek, ezért csapatát feloszlatták, az embereit ismét bebörtönözték, de mivel Sándor nem vett részt a rablásokban, ő végleges kegyelemben részesült.
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.30 0 0 27
OK, de ha valaki csak a hecc kedvéért vesz ilyen pólót, nem azért, mert tényleg rokonszenvezik vele? Én nem rúgok fejbe senkit (le sem köpöm), akinek ilyen/olyan pólója van, csak azért mert nem tetszik a felirat rajta.
(Ez agresszívebbre sikeredett, mint akartam, de azért így hagyom.)

Matiz(Akin ma a zöld színű, WHISKY feliratú pólója van, a macskák viszkit innának aláírással)

Halászkirály Creative Commons License 1999.07.30 0 0 26
Szánalmas, de ez van!
Egyébként sejtettem, hogy Juszt egy-lapon-említésén meg fogsz ütközni, de mivel itt a rendőrség impotenciáját és a magasrangú belügyi dolgozók nagymellényűségét próbáltam kiemelni, ezért úgy gondoltam, megemlítem azt is.
Természetesen büntetőjogilag és erkölcsileg én sem említeném Jusztot egy lapon Ambrus Attilával.
larzen Creative Commons License 1999.07.30 0 0 25
Nekem aztán tökmindegy, hogy Ambrus melyik kormány börtönéből szökött meg. Felesleges ebbe mindenféle liberális kampányt belemagyarázni.
És ha valakit a pólója miatt leköpsz, ne csodálkozz, ha bepancsol neked egyet. Lehet, hogy az már bűncselekmény (szabálysértés? nem vagyok tájékozott), de azért erre a reakcióra számíthatsz. Amikor engem egy alkalommal megkéseltek, évekig járhattam a rendőrségre, meg a bíróságra, aztán egy lófaszt sem kapott érte az illető. Szóval ő is megtehette.
larzen Creative Commons License 1999.07.30 0 0 24
Szerintem pedig az.
Nekem nem példaképem, a reklámkapányt elítélem, viszont rokonszenvezek vele.
Aki normális (értsd: nem bűnöző) életet él, az nem fog a whiskys miatt elkezdeni bankot rabolni. Tehát ha valaki bűnözni kezd, annak mindegy, hogy sztárolják-e valamelyik bűnözőt, vagy sem, az úgyis bűnözővé vált volna, legfeljebb egy kicsit később. Szóval a fő ok nem az, hogy a whiskys milyen fasza srác, hanem hogy a hajlam már amúgy is megvolt benne. SZVSZ.

larzen Creative Commons License 1999.07.30 0 0 23
Chochito reklám azért más. Ott egy elképzelt, bűnöző kinézetű fickó szerepelt. Itt viszont más a helyzet.
larzen Creative Commons License 1999.07.30 0 0 22
Kedves SebDani!

Ok, igazad van, de sajnos erről akkor még nem tudtam.

+++ Creative Commons License 1999.07.30 0 0 21
-
enginer Creative Commons License 1999.07.29 0 0 20
Ma láttam a rendörségi felvonulást a Gubacsi lakótelepen. Nem egyszerű felhajtás volt. Többszáz rendör állt az útszélén és várta, hogy a whiskys oda sétáljon. A TV-ben azt nyilatkozták, hogy a Csepelről kivezető utakat zárták le. Ezeket valaki kurvára átbaszta, mert Erzsébet egyetlen "zsákutca" lakótelepét zárták körbe.
tomp Creative Commons License 1999.07.29 0 0 19
Egyébként elég jól megszervezett hisztériáról van szó ,ugyanis a Magyar György azt nyilatkozta,hogy már februárban/!/ megkezdték a szabadalmi eljárást...
tomp Creative Commons License 1999.07.29 0 0 18
Larzennek igaza van.Elég amatőr marketinges az aki egy szökésben lévő emberrel akarja magát eladatni,mert ha netán elkapják a fickót ilyen szöveggel mehet majd a reklám:
"igyál ilyet haver
a viszkis is ezt itta,
meg is lett az eredménye
börtönbe is juttatta"
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.29 0 0 17
A képlet a következő:
A Whiskys egy közönséges köztörvényes bűnöző, aki lehet, hogy a te pénzedet rabolta el a bankból. Hogy senkiben nem tett kárt az nem a humanista lelke miatt van, hanem azért, mert Magyarországon az összes biztonsági őr egy csak bájgúnárkodik és köze nincs a szakmához. Ha szívvel-lélekkel a hivatásának élne, akkor a nagy átlag kb. 2 év alatt kikészülne idegileg, mert ez egy ilyen meló. Egy vérbeli profinak árgus szemekkel kellene figyelnie minden ügyfelet, potenciális bankrablónak tekintve azt miközben a végletekig udvarias az illetővel. Még a 80 éves nagymamát is félszemmel követnie kell, mert lehet, hogy beépített ember: felderítő, figyelemelterelő, áltusz, stb. Ezzel szemben a szakma honi képviselői semmi másra nem képesek csak teszik a szépet a lyányoknak miközben hátulról szétrúgja a seggét egy rabló. Az Ambrus-mítosz az ilyen fazonok miatt alakulhatott ki olyan rózsásra, mert ha valamelyik őr ellenállt volna neki, akkor szemrebbenés nélkül szitává lőtte volna a hokis a tagot. Azt meg kétszer is meggondolta, hogy fegyvertelenekre lőjön, mert tudta: ha egyszer bebukik, annyit ülhet majd érte, hogy megbüdösödik. Hős meg azért válhatott belőle, mert a pénzintézetek garanciát vállalnak a betétekre és így mindenki nagyon vidáman élheti meg az ilyen eseményeket anélkül, hogy egy fillérje is bánná.
És ami a legfontosabb: Azért lett hősnek kikiáltva, mert az Orbán-kormány rendőrségétől szökött meg és a liberálisok szemében ez magasabb szempont bármiféle erkölcsi kifogásnál. Számukra lényegtelen, hogy a whiskys egy utolsó bűnöző gazember csak egy számít: Megszívatta a jelenlegi kormányt, akit úgy gyűlölnek, hogy még egy bankrablóval is képesek szimpatizálni emiatt.
Még azt szeretném innen megüzenni, hogy akit Ambrus pólóban látok az utcán azt egy utolsó gazembernek könyvelem el majd magamban de az is lehet, hogy ott helyben szemen köpöm.
Megtehetem nem? A törvény nem tiltja! Ja, hogy az illem és a közerkölcsök? Egy Ambrus pólósnak - gondolom - ilyen kifogásai csak nincsenek?

Üdv: Anteris

Archi Creative Commons License 1999.07.29 0 0 16
Milyen tulajdonságokban különbözik a whiskys a rendőrségtől?
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.07.29 0 0 15

A Juszt es a whiskys ugyet egy kalap ala venni az - enyhen szolva - torzitas es csusztatas. Juszt egy olyan ugyet probalt meg 'leleplezni' illetve arrol 'tudositani', hogy allamtitoknak minosulo iratokat hozott nyilvanossagra. A kedves whiskysunk meg bankot rabolt - fegyverrel. Jusztot fel tudom menteni, mert johiszemuen cselekedett. A whiskyst nem tudom. Ja, es akkor most a rendorseg ellen viselunk haborut??? szanalmas, nem?!
irokéz Creative Commons License 1999.07.29 0 0 14
Csülök,
Magua fiktív alak. Megjegyzem, számomra pozitív. :-)
Rózsa Sándort és csapatát az ellenséges élelmiszerutánpótlás (élőállat) saját kézre kerítésére alkalmazták (volna); harci cselekményekben nem vettek részt. A későbbi megtorlások során sem vették elő a '48-49 -es eseményekben való részvétele miatt. Nem sokkal alkalmazásuk után (Kossuth ötlete volt és a reguláris tisztek nagyon hülye ötletnek tartották eleve) a védtelen lakosság fosztogatása miatt szélnek eresztették a bandát.
Halászkirály Creative Commons License 1999.07.29 0 0 13
Ez egy tipikusan kelet-európai történet! Egy kriminológiai mérföldkő volt, amikor pár éve egy magányos bankrabló szinte rizikó nélkül fosztogatni kezdte a bankokat. Kedélyesen üzengetett rendünk derék őreinek, mi több, fantáziát, romantikát vitt ebbe az elítélendő "szakmába". Az ország pedig felfigyelt a rendőrség hosszantartó kudarcsorozatára.
Aztán amikor elkapták Ambrus Attilát, rács mögé ültetve, mint valami ungarische King-Kongot, mutogatták ország-világnak, demonstrálva ezzel a magyar rendőrség tökösségét. Hírtelen elkezdett nyilatkozgatni boldog-boldogtalan, a belügyminisztertől kezdve az őrmesterig mindenki.
És egy szép napon Ambrus Attila meglépett a Budapest kellős közepében levő szigorúan őrzött fogdából. Az akkori nyilatkozgatók mély hallgatásba burkolóztak, csupán Dézsi szóvivőt lehetett megtalálni.
Jelenleg Whiskys vs Belügyminisztérium : 28-1 (félidőben 27-0).
És akkor még nem említettem a Juszttal művelt töketlenkedéseiket sem, amely egyértelműen kormányakció volt.
Hát csoda, hogy ezek után Ambrus és Juszt az ország hősei!?

Archi Creative Commons License 1999.07.29 0 0 12
A kérdés nem az-e valójában, hogy a whiskys már most példakép-e?
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.07.29 0 0 11
Nem tudtam, de jobb is... nem elek idehaza, igy ez az informacio kimaradt.
A plakatos reklamszovegek viszont tetszettek... es megfogott.

Nem tudom... nekem csak furcsa ez az egesz. Szoval, ha valaki reklam-karrierre vagyik, akkor lehet belole elismert szinesz, sportolo, zenesz stb. vagy eppen johiru bunozo. A bankrablas azert nem egy kifejezetten pozitiv dolog, megha rokonszenvem egy resze az ove, akkor sem tartom peldakepnek... Csak a tudosok felelossege kerdes mintajara megfogalmazodott bennem, hogy felelos-e a reklam barmiert....

Archi Creative Commons License 1999.07.29 0 0 10
Nem vagyok ama energiaital mo-i brandmanagere, csak úgy érdekelnek a vélemények.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!