Keresés

Részletes keresés

Adatlap
Nick: EE|33
Email:
Weboldal: http://fityma.net
Bemutatkozás: =================================
⚠ Figyelem!

Örömmel értesítelek, hogy a Fityma.net weboldalamon a levelezés ISMÉT RENDBEN működik. Kérlek, mindenek előtt ott írj rám az OTT, valamint az alább is olvasható profilszövegemben foglaltaknak megfelelően! Az itt megadott címen csak akkor keress, ha a fiókodba a megkeresésed elküldésétől számított 72 órán belül nem érkezett meg a válaszom és a SPAM-mappádban sincs!

Ezúton tájékoztatlak továbbá, hogy az oldal ősztől vár6óan új néven jelentkezik majd.
=================================

Hali!

Üdvözöllek, EE|33 vagyok, röviden csak "EE".


A >> Gyakorikérdesek.hu (GyK) internetes fórum "Férfiak egészsége" témakörében ha megfordultál már, akkor nagy valószínűséggel találkoz6tál is a nickemmel, (vagy vmeik változatával, mint pl: EE33, EE/33, ahogy az egyes kommentekben megfigyel7ő… :-D ) miközben tanácstalan, kétségbeesett fiatalok — fiúk és férfiak — kényes kérdéseire, számu(n)kra "cikinek" vélt intim problémáira reagálok, válaszolok topikjaikban, pl…:
♂ fitymaszűkület, fitymaletapadás, rövid fitymafék és a velejáró megoldások, műtétek,
♂ nemi szervek problémáinak, működési zavarainak,
♂ merevedési- és magömlési zavarok,
♂ gynecomastia vagy egyéb mellkasdeformitások, -elváltozások,
♂ serdülési, és pubertáskori fejlődési zavarok fiúknál,
♂ pszichológiai ill. szexuálpszichológiai problémák
…kérdéskörében.

A GyK-fórumtól nem egész 4 év után elbúcsúztunk. Sokan továbbra is ott keresnek engem, máig kapom a visszajelzéseket, hogy még mindig vannak, akik kizárólag azért regeltek fel oda, hogy kapcsolatba lép7senek velem, de hiába, ott már nem tudnak LRni, ezért leállnak a keresésemmel. Akik kitartóbbak, azok is csak nehézségek árán, kerülőúton találtak rám eddig.
Nekik, vmint a hozzám hű maradó támogatóknak, szimpatizánsaimnak, vmint az engem kereső segélykérőknek még anno az alábbi levelet írtam, amely alábbi cím alatt olvas6ó…:

>> http://oi58.tinypic.com/2ez01ok.jpg

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⚠ VIGYÁZAT, MEGTÉVESZTŐ!
A GyK-n JELENLEG is aktívkodik egy "EE33" nevű felhasználó, aki OTT NEM ÉN VAGYOK!
"EE33" (ill. EE|33") NÉVEN én KIZÁRÓLAG AZ ALÁBBI FÓRUMOKON VAGYOK REGISZTRÁLVA:
>> forum.index.hu /=index-fórum/
>> blog.hu
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

2014-től a Fityma.net elnevezésű weboldalon segítek azoknak a fiúknak, fiataloknak, felnőtt férfiaknak, és nemegyszer fiúgyermekes szülőknek is, akik bizalommal megkerestek, és számítottak a segítségemre, vmint hajlandóak voltak elvonatkoztatni az orvosi ellátást illető, megszokott sztereotípiáktól, stílustól a hatékony, mégis emberi (barátságos) problémamegoldás érdekében.Magamról:
=======
Nem vagyok orvos, civilben többféle, köztük egészségügyi végzettséggel, valamint önismerettel, lelkisegély-szolgálati tapasztalattal is rendelkezem. Alapvetően optimista típus vagyok, nem bírom az energiavámpír, tétlen, kifogásokat kereső, közben mégis dominálni, irányítani akaró, kompromisszumképtelen egyéneket.
Mindenben a megoldásokra törekszem, vmint hogy megtanítsam az embereket arra, hogy KULCSFONTOSSÁGÚ DÖNTÉSEKET A SAJÁT vmint a rájuk bízott szerettük ÉLETÉRŐL NE FÉLELEMBŐL ÉS ELHAMARKODOTTSÁGBÓL HOZZANAK, HANEM KELLŐ MEGFONTOLTSÁGGAL, FELELŐSSÉGTELJESEN! :-o

MEGELŐZNI egy sokkal nagyobb problémát CSAK ÍGY LEHET! :-o


Ha úgy érzed, segítségre szorulsz, rám számít6sz. De ha felveszed velem a kapcsolatot, azzal vállalod, hogy 1műxöl velem, s amit vállalsz, azt maradéktalanul teljesíted önmagadért, uis ellenkező esetben nem velem csexel ki, hanem magaddal. Ezért fontos, hogy 1üttműködj velem!
Nem mindNkinek segítek, de azoknak akik — amellett, hogy szükségük van rá —, s valóban elszántak arra, hogy változtassanak életükön, és aki hozzám hasonlóan nem a kifogásokra, hanem a megoldásokra törekszik problémája mielőbbi, DE(!) ésszerű, és szakszerű orvoslásának érdekében, azoknak mindenképp, igaz, feltételekkel.Mielőtt írsz nekem, mérlegelj!
∟ Mit szeretnél tőlem?
∟ Mit vagy hajlandó ennek érdekében bevállalni?
∟ Hajlandó vagy-e nyitni felém, s bízni bennem? Képes vagy-e őszintének lenni velem?
∟ Ha előre megbeszélünk valamit, és azt te be kell, hogy vállald, azokat időre be fogod-e tartani?
∟ Hajlandó vagy-e kitartani addig, amíg arra megkérlek?
(Segítségemet egészségügyi, sportegészségügyi, testi, akár nemiszervi, ill. vmiféle pszichés problémákkal, önvizsgálattal, felvilágosítással… kapcsolatos témákban, kérdésekben, dilemmában veheted igénybe elsősorban.)

Ha eldöntötted, hogy szembenézel problémáiddal, és írsz nekem >>priviben egy emailt, úgy kérlek, add meg benne…
_ valós keresztnevedet, amin szólít6lak!
_ életkorod/nemed!
_ ha vki más részére kérsz segítséget, akkor az ő életkorát is!
_ településed nevét, ahonnan írsz ill. ahová valósi vagy!
_ hogy miben kérsz (nem vársz) segítséget!?
…majd ezektől elkülönítve érthetően, kellő részletességgel írd meg, mi miatt kerestél meg!?
(Ezeket mindig és mindNkitől megkérdezem.)

Vannak esetek, amikor még közvetlenebb formában, akár szóban is szükséges le7 megvitatni a problémádat, fb-chaten, Skype-on. Számíts arra, hogy ezen csatornák használatára szükség le7!
Amennyiben valódi segítséget szeretnél, kérlek ne zárkózz el ezek elől, ill. a valódi adataidat add meg! Diszkréciómra természetSN számít6sz! Ezek hiányában nem fogok válaszolni, ezért ezeket kérlek mérlegeld, mielőtt kapcsolatba próbálnál lépni velem!

⚠ Nincsmail-es ill. freemail-es címekről NE írj, ezekre nem válaszolok! ⚠
Arra viszont figyelj, hogy az email-címed — amire válaszomat várod — működjön és fogadja válaszlevelemet! (SPAM/Levélszemét-mappádat is ellenőrizd le!)


Nincs megold6atlan dolog, csak nem megfelelő hozzáállás & felfogás! :-)
Légy optimista! Ha úgy is érzed baj van, akkor sincs baj! FEL A FEJJEL! ;-D

Üdv: EE
Státusz:
Nyitott topikok
Topikgazda:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!