Keresés

Részletes keresés

Adatlap
Nick: EE|33
Email:
Weboldal: http://fityma.net
Bemutatkozás: További infók: >> http://oi58.tinypic.com/2ez01ok.jpg
=================================


Hali!

EE|33 vagyok, röviden csak "EE".


A >> Gyakorikérdesek.hu internetes fórum "Férfiak egészsége" témakörében ha megfordultál már, akkor nagy valószínűséggel találkoz6tál is a nickemmel, (vagy vmeik változatával, mint pl: EE33, EE/33, ahogy figyeltem... :-D ) miközben tanácstalan, sokszor kétségbeesett fiatalok -- fiúk és férfiak -- kényes kérdéseire, számu(n)kra "cikinek" vélt intim problémáira reagálok, válaszolok topikjaikban, pl...:
> fitymaszűkület, fitymaletapadás, rövid fitymafék és a velejáró megoldások, műtétek,
> nemi szervek problémáinak, működési zavarainak,
> merevedési- és magömlési zavarok,
> gynecomastia vagy egyéb mellkasdeformitások, -elváltozások,
> serdülési, és pubertáskori fejlődési zavarok fiúknál,
> pszichológiai ill. szexuálpszichológiai problémák
...kérdéskörében.

Az imént említett fórumtól nem egész 4 év után elbúcsúztunk. Sokan továbbra is ott keresnek engem, máig kapom a visszajelzéseket, hogy még mindig vannak, akik kizárólag azért regeltek fel oda, hogy kapcsolatba lép7senek velem, de hiába, ott már nem tudnak LRni, ezért leállnak a keresésemmel. Akik kitartóbbak, azok is csak nehézségek árán, kerülőúton találtak rám.
Nekik, vmint a hozzám hű maradó támogatóknak, szimpatizánsaimnak, vmint az engem kereső segélykérőknek még anno az alábbi levelet írtam, amely alábbi cím alatt olvas6ó ...:
>> http://oi58.tinypic.com/2ez01ok.jpg


Magamról:
=======
Nem vagyok orvos, civilben többféle, köztük egészségügyi végzettséggel, valamint lelkisegély-szolgálati tapasztalattal is rendelkezem. Alapvetően optimista típus vagyok, nem bírom az energiavámpír, tétlen, kifogásokat kereső embereket, mindenben a megoldásokra törekszem, vmint hogy megtanítsam az embereket arra, hogy KULCSFONTOSSÁGÚ DÖNTÉSEKET A SAJÁT vmint a rájuk bízott szerettük ÉLETÉRŐL NE FÉLELEMBŐL ÉS ELHAMARKODOTTAN HOZZANAK, HANEM KELLŐ MEGFONTOLTSÁGGAL, FELELŐSSÉGTELJESEN! :-o

Szívesen segítek mindNkinek, akinek szüksége van rá, s valóban elszánt arra, hogy változtasson életén, és hozzám hasonlóan nem a kifogásokra, hanem a megoldásokra törekszik problémája mielőbbi, DE(!) ésszerű, és szakszerű orvoslásával kapcsolatosan.
Ha úgy érzed, segítségre szorulsz, rám számít6sz. De ha felveszed velem a kapcsolatot, azzal vállalod, hogy 1műxöl velem, s amit vállalsz, azt maradéktalanul teljesíted önmagadért, uis ellenkező esetben nem velem csexel ki, ezért fontos, hoyg 1üttműködj velem!

Mielőtt írsz nekem, mérlegelj! Mit szeretnél tőlem? (Szükséged van a segítségemre, akár egészségügyi, sportegészségügyi, akár nemiszervi, ill. vmiféle pszichés problémáról is legyen szó?) Ha eldöntötted, >>privizz rám az e-mail címemen, add meg...
_ valós keresztnevedet, amin szólít6lak!
_ életkorod/nemed!
_ településed nevét, ahonnan írsz ill. ahová valósi vagy!
_ hogy miben kérsz (nem vársz) segítséget!?
(Ezeket mindig és mindNkitől megkérdezem.)

Még közvetlenebb formában szeretnéd megvitatni a problémádat? Nem gond! Adj SkyPE-ot ill. facebook-ot is!


Nincs megold6atlan dolog, csak rossz hozzáállás és felfogás! :-)
Légy optimista! Ha úgy is érzed baj van, akkor sincs baj! FEL A FEJJEL! ;-D
Üdv: EE
Státusz:
Nyitott topikok
Topikgazda:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!