Keresés

Részletes keresés

Adatlap
Nick: EE|33
Email:
Weboldal: mailto: ferfiegeszseg.ee33@gmail.com
Bemutatkozás: =================================
⚠ FIGYELEM! ⚠

Ezúton tájékoztatlak, hogy a Fityma.net weboldalam átmenetileg nem elérhető.
Amennyiben kérdeznél, esetleg segítséget szeretnél tőlem kérni, megteheted e-mail-címemen:

>> ferfiegeszseg.ee33@gmail.com

Amennyiben választ is szeretnél tőlem, úgy…
⚠ …leveledet kérlek, a bemutatkozószövegem végén kért VALÓS adataid megadásával kezdd, ködösítés nélkül!
⚠ …NE NINCSMAIL.HU-s ill. FREEMAIL.HU-s címekről írj! Az innen érkezett emailekre továbbra sem áll módomban válaszolni!
=================================
Utolsó frissítés: 2018.04.15. 17:07


Hali!

Üdvözöllek, EE|33 vagyok, röviden csak "EE".


A >> Gyakorikérdesek.hu (GyK) internetes fórum "Férfiak egészsége" témakörében ha megfordultál már, akkor a 2009–2014 között létrejött kérdések közt nagy valószínűséggel találkoz6tál is a nickemmel, (vagy vmelyik változatával, mint pl: EE33, EE/33, EE33, ahogy az egyes kommentekben megfigyel7ő… :-D ) miközben tanácstalan, kétségbeesett fiatalok — fiúk és férfiak — vagy fiús szülők, partnerek kényes kérdéseire, számu(n)kra "cikinek" vélt intim problémáira reagálok, válaszolok topikjaikban, pl…:
♂ fitymaszűkület, fitymaletapadás, rövid fitymafék és a velejáró megoldások, műtétek,
♂ nemi szervek problémáinak, működési zavarainak,
♂ merevedési- és magömlési zavarok,
♂ gynecomastia vagy egyéb mellkasdeformitások, -elváltozások,
♂ serdülési, és pubertáskori fejlődési zavarok fiúknál,
♂ pszichológiai ill. szexuálpszichológiai problémák
…kérdéskörében.

A GyK-fórumtól nem egész 4 év után elbúcsúztunk, sokan mégis ott keresnek engem. Máig kapom a visszajelzéseket, hogy még mindig vannak, akik kizárólag azért regeltek fel oda, hogy kapcsolatba lép7senek velem, de hiába, ott már nem tudnak LRni, ezért leállnak a keresésemmel, esetleg felülnek egyes gyakoris felhasználók hátsó szándékú megkereséseinek privát üzenetben, amelyben látszólag hasonló segítséget kínálnak, mint amit jómagam biztosítani tudok. Akik kitartóbbak, azok is csak nehézségek árán, kerülőúton találtak rám… …eddig.
Nekik, vmint a hozzám hű maradó támogatóknak, szimpatizánsaimnak, vmint az engem kereső segélykérőknek még anno az alábbi levelet írtam, amely alábbi cím alatt olvas6ó…:

>> http://oi58.tinypic.com/2ez01ok.jpg


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⚠ VIGYÁZAT, MEGTÉVESZTŐ!
A GyK-n JELENLEG is aktívkodik egy "EE33" nevű felhasználó, aki OTT NEM ÉN VAGYOK!
"EE33" (ill. EE|33") NÉVEN én KIZÁRÓLAG AZ ALÁBBI FÓRUMOKON VAGYOK REGISZTRÁLVA:
>> forum.index.hu /=index-fórum/
>> blog.hu
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

2014-től a Fityma.net elnevezésű weboldalon segítek azoknak a fiúknak, fiataloknak, felnőtt férfiaknak, és nemegyszer fiúgyermekes szülőknek is, akik bizalommal megkerestek, és számítottak a segítségemre, vmint hajlandóak voltak elvonatkoztatni az orvosi ellátást illető, megszokott sztereotípiáktól, stílustól a hatékony, mégis emberi (barátságos) problémamegoldás érdekében.

⚠ Weboldalam azonban jelenleg átalakítás alatt áll, ezért átmenetileg nem elérhető. Viszont hamarosan a Fityma.net helyett új néven, s megújult tartalommal jelentkezik!Magamról:
=======
Nem vagyok orvos, civilben többféle, köztük egészségügyi végzettséggel, valamint önismerettel, lelkisegély-szolgálati tapasztalattal is rendelkezem. Alapvetően optimista típus vagyok, nem bírom az energiavámpír, tétlen, kifogásokat kereső, közben mégis dominálni, irányítani akaró, kompromisszumképtelen egyéneket.
Mindenben a megoldásokra törekszem, vmint hogy megtanítsam az embereket arra, hogy KULCSFONTOSSÁGÚ DÖNTÉSEKET A SAJÁT vmint a rájuk bízott szerettük ÉLETÉRŐL NE FÉLELEMBŐL ÉS ELHAMARKODOTTSÁGBÓL HOZZANAK, HANEM KELLŐ MEGFONTOLTSÁGGAL, FELELŐSSÉGTELJESEN! :-o

MEGELŐZNI egy sokkal nagyobb problémát CSAK ÍGY LEHET! :-o


Ha úgy érzed, segítségre szorulsz, rám számít6sz. De ha felveszed velem a kapcsolatot, azzal vállalnod kell, hogy 1műxöl velem, s amit vállalsz, azt maradéktalanul teljesíted önmagadért! Ellenkező esetben ugyanis nem elsősorban velem csexel ki, hanem magaddal. Ezért fontos, hogy 1üttműködj velem!
Nem mindNkinek segítek, de azoknak akik — amellett, hogy szükségük van rá, s — valóban elszántak arra, hogy változtassanak életükön — és aki hozzám hasonlóan nem a kifogásokra, hanem a megoldásokra törekszenek problémájuk mielőbbi, DE(!) ésszerű, és szakszerű orvoslásának érdekében —, azoknak mindenképp, igaz, feltételekkel.Mielőtt írsz nekem, mérlegelj!
∟ Mit szeretnél tőlem?
∟ Mit vagy hajlandó ennek érdekében bevállalni?
∟ Hajlandó vagy-e nyitni felém, s bízni bennem? Képes vagy-e őszintének lenni velem?
∟ Ha előre megbeszélünk valamit, és azt te be kell, hogy vállald, azokat időre be fogod-e tartani?
∟ Hajlandó vagy-e kitartani addig, amíg arra megkérlek?
(Segítségemet egészségügyi, sportegészségügyi, testi, akár nemiszervi, ill. vmiféle pszichés problémákkal, önvizsgálattal, felvilágosítással… kapcsolatos témákban, kérdésekben, dilemmában veheted igénybe elsősorban.)

Ha eldöntötted, hogy szembenézel problémáiddal, és írsz nekem >>priviben egy emailt, úgy kérlek, add meg benne…
_ valós keresztnevedet, amin szólít6lak!
_ életkorod/nemed!
_ ha vki más részére kérsz segítséget, akkor az ő valódi kereszt- ill. becenevét, valamint az életkorát is!
_ településed¹ nevét, ahonnan írsz ill. ahová valósi vagy!
_ hogy miben kérsz segítséget!?
…majd ezektől elkülönítve érthetően, kellő részletességgel írd meg, mi miatt kerestél meg!?
...már amennyiben választ is szeretnél tőlem!
(Ezeket mindig és mindNkitől megkérdezem.)
——————————
¹ Településnév:
Úgy gondolom, ez elég egyértelmű kérés, de mivel mindig akadnak sajnos néhányan, akik ezt szándékosan félre akarják értelmezni, így az ő kedvükért…
… NEM megyét, vagy Külföld/Belföld-et kérek megadni, és NEM "_XY_ közelében"-t.
… NEM is lakcímet kérek.
… EGYÉRTELMŰEN csak a településed — város, falu, község — nevét, ahol élsz.
Ha külföldről írsz, kérlek add meg a településed neve UTÁN (zárójelben) az országod hárombetűs olimpiai kódját is, mint pl. Magyarországnak: (HUN)
——————————


Vannak esetek, amikor még közvetlenebb formában, akár szóban is szükséges le7 megvitatni a problémádat, fb-chaten, Skype-on. Számíts arra, hogy ezen csatornák használatára szükség le7!
A fitymaproblémák látatlanban nem véleményezhetők, ezek vizsgálatához fényképes/vizuális megtekintésre lehet szükség, ahogy azt az orvosnak is látnia kell, hogyan néz ki, s milyen súlyos a probléma, mielőtt azt véleményezné! Ciki vagy sem, tetszik, vagy nem tetszik, sajna EZ a nagy büdös helyzet! :-T
Amennyiben valódi segítséget szeretnél, kérlek ne zárkózz el ezek elől, ill. a valódi adataidat add meg ködösítés nélkül! Diszkréciómra természetSN számít6sz! A kért adatok hiányában vagy pontosításra kérlek, vagy nem fogok válaszolni! Ezért ezeket kérlek mérlegeld, mielőtt kapcsolatba próbálnál lépni velem!

⚠ Nincsmail-es ill. freemail-es címekről NE írj, ezekre nem válaszolok! ⚠
Arra viszont figyelj, hogy az email-címed — amire válaszomat várod — működjön és fogadja válaszlevelemet! (SPAM/Levélszemét-mappádat is ellenőrizd le!)


Nincs megold6atlan dolog, csak nem megfelelő hozzáállás & felfogás! :-)
Ne úgy légy büszke, hogy cikinek tartod megtenni, amit meg kell, a megoldás érdekében, hanem arra, hogy megtetted, amit azelőtt cikinek gondoltál és a nehezedre esett, mert csak ezzel ÉRheteD EL A CÉLOD!
Légy optimista! Ha úgy is érzed baj van, akkor sincs baj! FEL A FEJJEL! ;-D

Üdv: EE


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
@EE @EE33 @EE|33 @EE/33 @EE33 #EE #EE33 #EE|33 #EE/33 #EE33 #férfiegészség #ferfiegeszseg #fiú #fiu #férfi #ferfi #férfidolog #ferfidolog #férfidolgok #ferfidolgok #férfiprobléma #ferfiproblema #férfiproblémák #ferfiproblemak #serdülő #serdulo #serdülőkor #serdulokor #fityma #fitymaszűkület #fitymaszukulet #phimosis #fimózis #fimozis #fitymaműtét #fitymamutet #phimotomia #fitymaplasztika #bemetszés #bemetszes #Z-plasztika #Zplasztika #RKM #TKM #körülmetélés #korulmeteles #circumcisio #nemibeteg #nemibetegség #nemibetegseg #LS #LSA #lichen #sclerosus #lichensclerosus #BXO #balanitis #hátrahúzás #hatrahuzas #hátrahúzni #hatrahuzni #hátrahúztam #hatrahuzta #hátrahúztam #hatrahuztam #letapad #letapadt #letapadás #letapadas #fitymafeltépés #fitymafeltepes #feltépés #feltepes #adhesio #adhesiolysis #szmegma ( #smegma ) #fitymatúró #fitymaturo #fitymasajt #rövid #rovid #fitymafék #fitymafek #kantár #kantar #rövidfék #rovidfek #rövidkantár #rovidkantar #frenulum #fitymafékszakadás #fitymafekszakadas #fékszakadás #fekszakadas #fitymafékátvágás #fitymafekatvagas #fékátvágás #fekatvagas #fékalávarrás #fekalavarras #hímvessző #himvesszo #pénisz #penis #fütyi #futyi #kukac #kuki #kukó #kuko #farok #nemiszerv #PPP #penilepearlpapules #papula #papulák #papulak #Fordyce #pötty #potty #pöttyök #pottyok #folt #foltok #merev #merevedés #merevedes #merevedési #merevedesi #zavar #impotencia #impotentia #terméketlenség #erekció #erekcio #erectio #erektált #erektalt #petyhüdt #petyhudt #lankadt #félek #felek #ciki #gáz #gaz #szégyenlős #szegyenlos #szégyellős #szegyellos #barátnő #baratno #szex #sex #szexpartner #sexpartner #comingout #hetero #heteroszexuális #heterosexualis #bi #biszex #bisex #biszexuális #bisexualis #meleg #homo #homoszexuális #homosexualis #felvilágosítás #felvilagositas #here #herék #herek #herevisszér #herevisszer #herevisszérműtét #herevisszérgyulladás #herevisszergyulladas #herevisszermutet #varicokele #heresérv #hereserv #herevízsérv #herevizserv #hidrocele #hydrocele #korai #magömlés #magomles #ejakuláció #ejakulacio #ejakulatio #ondó #ondo #sperma #spermium #doktor #doctor #orvos #urológus #urologus ( #urulógus #urulogus ) #andrológus #segítség #segitseg #tanácsadás #tanacsadas #vizsgálat #vizsgalat
Státusz:
Nyitott topikok
Topikgazda:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!