Képvilágosító
2023.12.23
0 0
1370
Délután eljutottam a töltött káposztához én is, másfél órája fő...
De ez még csak az idő fele...
Képvilágosító
2023.11.14
0 0
1367
"Bezárom" a husinedveket a maradék libamellembe forró, saját libazsírban pörkölve :-)))
Mindjárt megy a sütőbe, lassan puhára sülni :-)
:-)
Képvilágosító
2023.10.30
0 0
1364
Felhozom:
Délre zöldségekben párolt csirkecombot csináltam, gombapörkölttel (+rizs, + saját cékla)
vincaminor
2015.12.03
0 0
1358
én 2 szűzet sütöttem meg ma
elébb telinyomkodtam őket szalonnával meg fogkhagymával
meg volt még rajt' paradicsonkarikák és vereshagymáz is
valami rettentő finomenálisok lettek
+rizsa s tf'ubi
Törölt nick
2014.09.21
0 0
1355
A mi telkünkön már augusztus közepére alig volt szilva a fán. Lepotyogott szinte mind. Ami maradt, kukacos. Amit eddig vásároltam, az mind vacak volt.
Így marad az olvasási "élmény". :( Ez van! Idén nem lesz szilvalekvárfőzés. Meggylekvárt sem főztünk. Szerencsére van tavalyról ez-az.
A baracklekvár viszont nagyon jó lett. 45 kiló barackból készült, kb 34 üvegnyi.
Előzmény: Képvilágosító (1353)
Képvilágosító
2014.09.21
0 0
1354
háááát,
ez egy húslves - marha velőscsont lesz - 3 órát kell lassú (!) tűzön főzni
Törölt nick
2014.09.20
0 0
1352
A szilvalekváros idők itt vannak... :)
Sajnos sokat olvasni-hallani arról, hogy idén nem csak a szilvalekvár, de a szilvapálinka sem lesz az igazi. Túl lédús (még a besztercei is), ám aromaszegény és a cukortartalom alacsony. Aztán majd kiderül.
Előzmény: Képvilágosító (1351)
Képvilágosító
2014.09.20
0 0
1351
Mesterkém ! :-)))
Beleírtam: besztercei fajta !
az egy sűrű, kevés levű fajta.....
abból kell kell/lehet jó lekvárt főzni.... mert kevés vizet kell belőle elfőzni.......
a sok levű fajtákból meg jó pálinkát......
ha hallgattál volna ?....... :-))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (1349)
Képvilágosító
2014.09.14
0 0
1341
a kecsege és a royal durbincs közül ma a durbincs nyert :-)))
a végeredmény most sül :-)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!