Keresés

Részletes keresés

Képvilágosító Creative Commons License 2023.12.23 0 0 1370

Délután eljutottam a töltött káposztához én is, másfél órája fő...

De ez még csak az idő fele...

 

 

 

Képvilágosító Creative Commons License 2023.12.07 0 0 1369

Strucc faszénen   -   az elkészítése:

 

https://www.youtube.com/watch?v=WCRBKyYSg-U

 

Képvilágosító Creative Commons License 2023.12.07 0 0 1368

GRILLEZETT TEVE  -   TEVEHÚS faszénen


https://www.youtube.com/watch?v=WqFb6cm5knA

 

 



Képvilágosító Creative Commons License 2023.11.14 0 0 1367

"Bezárom" a husinedveket a maradék libamellembe  forró, saját libazsírban pörkölve :-)))

 

Mindjárt megy a sütőbe, lassan puhára sülni  :-)

:-)

pákosztos cica Creative Commons License 2023.11.11 -5 0 1366

Libacombokat sütök hagymás-fokhagymás-almás ágyon, lesz mellé pezsgős-almás lila káposzta és hagymás tört burgi. 

Képvilágosító Creative Commons License 2023.11.01 0 0 1365

Pisztrángot sütök :-)

 

Képvilágosító Creative Commons License 2023.10.30 0 0 1364

Felhozom:

 

Délre zöldségekben párolt csirkecombot csináltam, gombapörkölttel (+rizs, + saját cékla)

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.04 0 0 1363

Öblítsd le ezzel, oszt fátylat rá! :)

 

Előzmény: nyílméregbéka (1362)
nyílméregbéka Creative Commons License 2015.12.04 -1 0 1362

Inkább fostosodott, mint szivacsosodott. Olyan lottyadt lett. Na, mindegy, meg lehetett enni.

A csigucikkal még kísérletezem. 

Előzmény: mimula (1361)
mimula Creative Commons License 2015.12.04 0 0 1361

Megszivacsosodik - ez olyan ciki? :)

 

Nagyon guszták a csigák :)

Előzmény: nyílméregbéka (1360)
nyílméregbéka Creative Commons License 2015.12.04 -1 0 1360

Látod, ezt is csak te veszed észre :)

A fagyasztóból kihalászott gulyásleves annyira nem volt jó, azaz a leves jó volt, csak a kumpija nem volt jó, illetve annak is csak az állaga olyan izé... na, nem mondom meg, hogy milyen, mégiscsak ételről van szó, de szóval olyan volt. Legközelebb valahogy lekrumplitlanítva kéne lefagyasztani. 

Előzmény: vincaminor (1359)
vincaminor Creative Commons License 2015.12.03 0 0 1359

szemrevalók és szépen alliterálnak

Előzmény: nyílméregbéka (1357)
vincaminor Creative Commons License 2015.12.03 0 0 1358

én 2 szűzet sütöttem meg ma

elébb telinyomkodtam őket szalonnával meg fogkhagymával

meg volt még rajt' paradicsonkarikák és vereshagymáz is

valami rettentő finomenálisok lettek

+rizsa s tf'ubi

nyílméregbéka Creative Commons License 2015.12.03 -1 0 1357

Végül is sajtos-sonkás csiga, mézes-mustáros mázzal.Ez a zolajbogyós-pizzás változat volt. 

Előzmény: nyílméregbéka (1356)
nyílméregbéka Creative Commons License 2015.12.01 -1 0 1356

Sajtos-sonkás csiga, mézes-mustáros mázzal. De hogy mi lesz belőle... 

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 1355

A mi telkünkön már augusztus közepére alig volt szilva a fán. Lepotyogott szinte mind. Ami maradt, kukacos. Amit eddig vásároltam, az mind vacak volt.

Így marad az olvasási "élmény".  :(  Ez van!  Idén nem lesz szilvalekvárfőzés. Meggylekvárt sem főztünk. Szerencsére van tavalyról ez-az.

A baracklekvár viszont nagyon jó lett. 45 kiló barackból készült, kb 34 üvegnyi.

Előzmény: Képvilágosító (1353)
Képvilágosító Creative Commons License 2014.09.21 0 0 1354

    

 

 

háááát,      

 

ez egy húslves - marha velőscsont lesz - 3 órát kell lassú (!) tűzön főzni

 

 

 

Képvilágosító Creative Commons License 2014.09.21 0 0 1353

ez nem olvasási élmény, hanem valóság.....

 

rohad , moniliás,...... ízre meg nem édes...... 

 

 

Előzmény: Törölt nick (1352)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.20 0 0 1352

A szilvalekváros idők itt vannak... :)

Sajnos sokat olvasni-hallani arról, hogy idén nem csak a szilvalekvár, de a szilvapálinka sem lesz az igazi. Túl lédús (még a besztercei is), ám aromaszegény és a cukortartalom alacsony. Aztán majd kiderül.

Előzmény: Képvilágosító (1351)
Képvilágosító Creative Commons License 2014.09.20 0 0 1351

Mesterkém !   :-)))

 

Beleírtam:   besztercei fajta !   

 

az egy sűrű, kevés levű fajta.....

abból kell kell/lehet jó lekvárt főzni.... mert kevés vizet kell belőle elfőzni.......

 

a sok levű fajtákból meg jó pálinkát......

 

ha hallgattál volna ?.......  :-))))))))))))))))))

 

 

Előzmény: Törölt nick (1349)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.15 0 0 1350

Csak vigyázz a vonalaidra! :)

Előzmény: bor.day (1348)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.15 0 0 1349

Halálos vétek abból lekvárt fözni, amiből pálinkát is lehet :-)

Előzmény: Képvilágosító (1336)
bor.day Creative Commons License 2014.09.15 0 0 1348

majd jól bezabálunk ;-DDD

Előzmény: flow-er (1346)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.15 0 0 1347

Eh, telhetetlen :)

Előzmény: flow-er (1346)
flow-er Creative Commons License 2014.09.15 0 0 1346

De csak ha van tízórai, uzsonna és pótvacsi is ;DD

Előzmény: bor.day (1345)
bor.day Creative Commons License 2014.09.15 0 0 1345

nem tudom, de fizessünk be! ;-D

Előzmény: Törölt nick (1344)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.14 0 0 1344

Hol van ez a hely? :)

Előzmény: Képvilágosító (1343)
Képvilágosító Creative Commons License 2014.09.14 0 0 1343

akiknek teljes panziós az ellátása:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:-DDDDDDDDDDDD

 

 

 

 

 

Képvilágosító Creative Commons License 2014.09.14 0 0 1342

 

hááát... ilyen lett......     krumplipüré készült hozzá köretnek 

 

 

Képvilágosító Creative Commons License 2014.09.14 0 0 1341

a kecsege és a royal durbincs közül ma a durbincs nyert :-)))

    

 

 

a végeredmény most sül :-)

 

 

 

 

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!