Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Online Resorts 2012.05.15 Creative Commons License 147

Kedves Érdeklődő !

 

Gyüre Eszter vagyok az Online Resorts kft. Ügyfélkapcsolati munkatársa. A minap böngésztem az interneten és futottam bele az Ön kérdésébe. Engedje meg, hogy néhány mondatban reagáljak. Gondolom valamely klubtagunk tapasztalataira számít, hiszen amiket én írok nem túl objektívek, viszont tények.

 

Cégünk szolgáltatásai között elsősorban az üdülési hetek cseréje, bérbeadása szerepel, melyek kiegészülnek extra szolgáltatásokkal, például extra üdülések külföldön. Ezen felül üzemeltetünk egy, a szakma által is elismert (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének társult tagjai lettünk), hazai szállásfoglalási portált is. Amennyiben objektívabb képet szeretne rólunk kapni, olvasgassa a szakmai lapokat (pl.: Turizmus panorama), rendszeresen írnak rólunk.

 

Kimondottan üdülési jogok értékesítésével nem foglalkozunk, viszont klubrendszerünkön belül segíteni tudjuk klubtagjainkat, hogy minél könyebben el tudják adni üdülési jogaikat. Ez a szolgáltatásunk jutalékos rendszerben üzemel, senkitől nem kérünk és nem is fogadnánk el pénzt előre.

 

Honlapunkon a klubtagságunkhoz kapcsolódó összes dokumentumot és szerződést bárki elolvashatja, mielőtt csatlakozna rendszerünkhöz.

 

Remélem tudtam segíteni és amennyiben további kérdései lennének, hívja ügyfélszolgálati irodánkat vagy ügyfélfogadási napokon látogasson meg minket.

 

www.onlineresorts.hu

 

Előzmény: santosi (142)
Cenerentola 2012.05.15 Creative Commons License 146

Azért írogatok ide, mert a magam szerény módján szeretnék segítségére lenni felebarátaimnak azzal, hogy megosztom velük a csöppet sem örömteli tapasztalataimat, melyeket az üdülési joggal seftelők kártékony tevékenységéről szereztem. Amellett arra is jó ez az elemzés, hogy – mint cseppben a tenger – megmutatkozzék, micsoda nagy bajok is vannak ebben az országban az úgynevezett igazságszolgáltatás körül. Mert amit a 105-ös számú hozzászólásomban leírtam, abban elsősorban nem is az bosszant, hogy szélhámos csalók pofátlanul lenyúlták százezer forintomat, hanem sokkal inkább az a tény, hogy a bűn büntetlen maradt. Én ugyanis régi, konzervatív módon gondolkodom, nem fertőztek meg a modern, liberális eszmék, melyek szerint – mint Kuncze elvtárs mondá – a megélhetési bűnözőket nem szabad háborgatni.

 

Tehát, mint konzervatív gondolkodású halandó, úgy látom, hogy a bíróságnak kutya kötelessége lenne hivatalból üldözni a bűnt (csalás, sikkasztás), ezzel szemben az illetékes bíróság, mintegy lerázva magáról a további vesződséget, átadta az ügyet az ugyancsak teljesen impotens végrehajtó irodának. A szélhámosok pedig a markukba röhögve, zavartalanul folytatják csalárd tevékenységüket. Mi meg itt tehetetlenül füstölgünk meg sistergünk, mint aki parázsra pisilt…

Előzmény: Gio1977 (144)
vneanita 2012.05.14 Creative Commons License 145

Sziasztok!

Én is belefutottam a minap a HCH-ba. Aláírtam a szerződést egy Hévízi apartmanra, a szokásos szöveg, majd el lehet cserélni, blabla... hál istennek egy forintot se fizettem nekik szerződéskötéskor. Utánanéztem neten, rájöttem, mekkora ökör voltam, így újabb találka, emberünk azt hitte megyek fizetni, majd nagy mosollyal közöltem, elállok a szerződéstől. Elment, majd visszajött, hogy nem kell elállni, elég, ha széttépjük a szerződést. Enyémet is, övét is széttéptük. A szerződés tartalmazza, hogy kötbért vagyok köteles fizetni, ha nem fizetem ki a vételárat időben. Ebben az esetben szerintetek fel tudja még használni ellenem a szerződést így, hogy már össze van tépve. El akartam hozni az ő példányát is, de nem adta persze. Jobban járok, ha elküldöm nekik az elállásról tértivevénnyel a levelet, ugye? Ha volt már valaki, aki elállt, légyszi írja már meg, hogy hogyan? Mármint személyesen, vagy levél? Nem akarnék egy forintot se fizetni ennek a bandának.

Üdv.

Gio1977 2012.05.14 Creative Commons License 144

Nos igen, en is valami hasonlot probaltam,amennyire csak lehet finoman, megfogalmazni.

Probalom leszurni a lenyeget.

Valaki vegigolvasssa a forumot, vagy legalabb is az utolso par oldalt, amibol vilagosan kiderul, hogy ide csak olyanok irnak, akiket vagy megroviditettek ezzel a kvazi piramisjatekkal, vagy pedig az adott cegek alkalmazottjai/tulajdonosai (ergo: csalok). 

Mindezek utan kepes lesz azt leszurni mindebbol, hogy ez egy jo uzlet, nosza, vagjunk bele........

Rengeteg mondatot leirtam, es kitoroltem, mert nem igazan volt egy sem szalonkepes..

Emberunk minden esetre, vagy mazchoista, vagy annyi a penze, amennyit tenyleg nem tud mar elkolteni, esetleg valamelyik csaladtagjanak akar rosszat, es neki veszi, vagy szimplan funkcionalis analfabeta. Csak azt nem tdom, akkor miert ker egyaltalan tanacsot?

Előzmény: Cenerentola (143)
Cenerentola 2012.05.12 Creative Commons License 143

Az említett két személyhez – hála Istennek! – nem volt még szerencsém, de jó tanácsként egyet mindenképp mondhatok: aki üdülési joggal kufárkodik, nem egyenes úton jár, úgyhogy kétszer is (de inkább tízszer!) gondold meg, mielőtt lépre mész nekik! Mert ha a két nagy svádájú vigéc hantája után szétoszlik a rózsaszín köd, biztosan keserű lesz majd az ébredésed!

Előzmény: santosi (142)
santosi 2012.05.11 Creative Commons License 142

Sziasztok!

 

Valaki tud valami infót az Online Resort Kft-ről esetleg Langer Andreáról vagy Magyari Balázsról? A napokban készülünk velük szerződést kötni, de tudni szeretnénk, hogy megbízhatóak-e! Korábbi hozzászólásokban nem talátam róluk semmit, se jót, se rosszat! Jó lenne ha valaki akinek van személyes tapasztalata velük kapcsolatosan, megosztaná velünk. Várom mielőbbi válaszotokat!Előre is köszi: santosi

molandi 2012.04.29 Creative Commons License 141

????

 

Előzmény: natur gabor (139)
molandi 2012.04.25 Creative Commons License 140

Nekem van üdülési jogom, de még ingyenes cseréről nem hallottam. Megírnád, az hogy és hol lehetséges?

Előzmény: natur gabor (139)
natur gabor 2012.04.20 Creative Commons License 139

Világ 3000 helyén üdülés,   -65% !  - eladás oka: hagyatéki örökség; nem érünk rá kihasználni az üdülési lehetőséget.3 üdülési jog van ezenkívül, amivel nyaralunk.

 - INGYEN Szállás-Csere!   Üdülés helye: több, mint 3000 helyen a világon. Eredeti üdülési jog helye: Balaton, Keszthely, Erzsébet királyné út 20-23.,Apartman Club - Abbázia Club Üdülők - Hotelek

 

 

 

 

 

 

 

 
Szűcs Gábor
0036-70-539-3711,   06-20-367-1675

 

 

1 millió Ft helyett, CSAK 350 ezer Ft !!!  (175 ezer Ft / hét) 

 

- TS. Apartman Club Rt.: 10 éve nyereségesen működő cég
Cég hivatalos honlapja + eredménykimutatása:ts-apartman-club.hu 

 

- üdülés tartalmazza: 2 hét, 2 fő, 27-28. hetek = Július 4-17.;  Összevonható 1 hét, 4 főre +- 78 db vállalati részvény (tulajdon jog): nyereség fizetés évente,  ingyenes részvétel céges rendezvényen (bálok, vacsorák, stb.)

mancika83 2012.04.19 Creative Commons License 138

Sziasztok!

 

Hallott már valaki az Online Resorts Kft.-ről. Kötöttünk velük szerződést, amiben vállalták hogy a HCH-s (két) meglécő jogunkat értékesítik. Van valakinek negatív (pozitív) tapasztalata a céggel kapcsolatban? Hálás lennék némi infóért.

Köszi!

W_B 2012.04.11 Creative Commons License 137

Erről már van egy topic:

Time Sharing

10EDES 2012.03.19 Creative Commons License 136

Szia!

 

Nem vettem meg a kártyát, elálltam a szerződéstől.

Előzmény: Gio1977 (128)
kékvirág10 2012.02.29 Creative Commons License 135

Ha ügyes vagy a nyolcvan ezerforintott vissza tudod szerezni. Jogilag támadhatatlanok,nagyon ügyesen csinálják.Én 2db másodlagos  üdüllöjog árát vissza szereztem. A harmadikat Én sem tudom vissza szerezni,de ez még nagyon friss Nem tudom holtámadhatom mivel ezt a cserét az én kiiktatásommal a párom kötötte.Kékvirág 10

Előzmény: lizi11 (90)
nagysoma 2012.02.29 Creative Commons License 134

Kerantal1!

 

Nem sül le a bőr a képedről?

Ha már abból élsz, hogy jobb sorsra érdemes tisztességes embereket megkárosítasz, életüket tönkreteszed, becsapod őket, legalább hallgass és ne becsméreld őket.

Még hogy eladtad az üdülési jogodat? Még hogy az üdülési jog jóóóóóóóó?

Ezek az emberek is szeretnek üdülni, de nem szeretik, ha újra meg újra becsapjátok őket hamis ígéretekkel, elszeditek utolsó pénzüket, törvénybe ütköző módon.

Remélem, előbb-utóbb más munkahely után kell néznetek!

Gio1977 2012.02.29 Creative Commons License 133

Szervusz,

Sajnos nalam nagyon csunyan mellelottel. Eppen azert szoltam hozza, es kerdeztem az udulesi jogokat tulajdonlokat, mert lassan tiz eve jarom a vilagot, es pontosan tudom, mennyibol is jon ki egy-ket het nyaralas evente, ha az ember egy picit is odafigyel, es nem penzt kolteni megy valahova.. 200 000 Forintert Olaszorszag egy hetre? Nos igen Romaban, nem messze mondjuk a Vatikantol. Es az mar szalloda, nem egy apartman Jezolotol 30 kilometerre.  Semmi gond, megesik az ilyen massal is... :)

Az a baj, hogy semmilyen ervet nem tudsz felhozni az udulesi jog vedelmeben. Az, hogy letrehoztal egy nick-et, amivel pontosan 3 hozzaszolasod volt, megint csak arra enged kovetkeztetni, hogy egy udulesi jogokat arulo ceg alkalmazottja vagy.

 

Kiabalni meg teljesen felesleges. Fejtegethetnem, hogy mi lenne, ha egy picit is belegondolnal azoknak az embereknek a szenvedeseibe, akiket ti a hasonlo cegek vezetoivel egyutt atvertek, de minek.

 

Te szimplan penzt akarsz kereseni. Nincs is ezzel gond. A gond ott kezdodik, mikor mindezt hiszekeny emberek karara akarod elerni.

 

Ugyhogy legyszives a jovoben ne hozz letre ujabb es ujjabb nick-eket, csak, hogy ugy tunjon,mintha rengeteg embernek jo lenne ez a kvazi "piramisjatek".

 

Elore is koszonom, udv:

 

 

Előzmény: kerantal1 (131)
kékvirág10 2012.02.28 Creative Commons License 132

Nekem  betudták a régit és emelt áron árulják amit a megadott hirdetési oldalon megtekintettem . Mi a véleményed?Kékvirág10

Előzmény: 10EDES (127)
kerantal1 2012.02.28 Creative Commons License 131

KEDVES HOZZÁSZÓLÓK, BEÍROGATÓK, FÓRUMOZÓK !!!!

 

 

MIÉRT VAN AZ, HOGY AKI BEÍROGAT ANNAK A 98%-A   NEM NYARAL , NEM UTAZIK, PRIMITÍV ÉS  OSTOBA .

 

AZ ÜDÜLÉSI JOG ÖNMAGÁBAN SZERINTEM EGY JÓ DOLOG. ÉN SOKAT UTAZOK VELE IGAZ

SOKAT IS KÖLTÖK UTAZÁSRA. A JÓ SZÁLLODÁK MINDIG IS PÉNZBE FOGNAK KERÜLNI !!!!!

 

 

 

MIÉRT KELL MINDIG MINDENT ÓCSÁROLNI?????   JA, TUDOM.... EZ EGY JÓ MAGYAR SZOKÁS !!!

 

 

ÉN ADTAM EL ÜDÜLÉSI JOGOT  A RESORT CLUB HUNGARY-NÁL (AZT HISZEM EZ A NEVÜK) !!!!   IGAZ KB 1 ÉV VOLT, DE HOZTAK RÁ VEVŐT !!!    

VELEM NORMÁLISAN VISEKEDTEK.....

 

AZ ÜDÜLÉSI JOG IS PÉNZBE KERÜL MINT MINDEN MÁS!!  VAN FENTARTÁSI DÍJ, CSERE DÍJ, TAGSÁGI DÍJ. EGYÜTT VÉVE KB 100,000 FT ÁLTALÁBAN.  HA ELMÉSZ OLASZORSZÁGBA EGY ÁTLAGOS 3* APARTMAN KERÜL KÖZEL 200,000 Ft-BA ÁTSZÁMOLVA !!!!!!!!!!!  MIRŐL BESZÉLÜNK??

 

 

INKÁBB UTAZZATOK, AHELYETT HOGY BAROMSÁGOKAT IROGATTOK !!!!!!

 

 

 

SZIASZTOK , VISZLÁT !

 

 

 

 

kerantal1 2012.02.28 Creative Commons License 130

 

 

AZ    ÜDÜLÉSI JOG.........  JÓÓÓ !!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

AZ     ÜDÜLÉSI JOG......... UTAZÁS   !!!!!!!!!!

 

 

     

kerantal1 2012.02.28 Creative Commons License 129

 

A   Time share jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó    !!!!!!

 

 

 

 

 

Gio1977 2012.02.23 Creative Commons License 128

Szia,

 

Kerlek mondd, hogy nem vetted mar meg azt az idiota kartyat....

 

 

Előzmény: 10EDES (127)
10EDES 2012.02.22 Creative Commons License 127

Szia Gio1977!

 

Köszönöm a véleményed, valószínűleg igazad van és csak átverés az egész. Olvasgattam más oldalakat is és ez a kártyadolog a legújabb trükk, hogy pénzt csaljanak ki az emberből és az üdülési jog értékesítésével pedig nem törődnek.

 

Üdv.

Előzmény: Gio1977 (126)
Gio1977 2012.02.22 Creative Commons License 126

Hello,

 

Ez egy szemelyes velemeny, ne vedd tanacsnak, de :

 

MEG NE VEDD AZT A SZART a jo eletbe. Ne legyel teljesen hulye.

Ha megveszed a kartyat, az emberek marhara semmit nem fognak tenni, epp azert mert mar megkaptak a penzt, majd felemelik a vegen a kezuket, hogy "bocs apam szar a piac, nem tudtuk eladni, hidd el nekunk is rossz, hisz buktuk a jutalekot. De...." es itt ismet at fognak baszni.

Dontsd el, mire van igazan szukseged:

 

-Eladni az ingatlant, es probalni minel hamarabb elfeljeteni. Ez esetben fogadd el a 67%-ot, es nyeld le a bukot (hidd el egy  heten belul elsozzak)

 

-Minel tobb penzt latni belole. Ertekesitsd sajat magad. Biztos, hogy nagyon hosszu folyamat, es sokat (esetleg eveket) fogsz szenvedni vele, mondjuk jo esetben az ertek feleert mar el tudod adni, de nyertel 17%-ot cca.

 

Egy nagyon fontos dolog van, amit ugy tunik nagyon sok ember a sajat karan sem tanul meg: NE FIZESS KI EGY FILLERT SE ELORE !!!!!!!! SOHA!!!!! Ezek az emberek azert vannak, hogy atverjenek. Nem fognak neked segiteni, es azzal, hogy kifizetsz nekik meg 270 000 Forintot, csak a sajat hulyeseged merteket noveled. Gondolj bele, ennyi penzbol elmehettek nyaralni ketten rengeteg helyre, es nem a fejedet kell verni a falba, hogy mar megint hulye voltam, es par csalo kiszedett belolem egy valag penzt.

 

Mint mondtam, ez nem tanacs, ez az en velemenyem.

 

Remelem segitettem valamit.

 

 

Udv:

 

 

Előzmény: 10EDES (125)
10EDES 2012.02.21 Creative Commons License 125

Köszönöm a hozzászólásokat!

Még véletlenül sem veszek másik üdülési jogot!

A megbeszélésen 4 lehetőséget vázoltak, hogy hogyan tudnám eladni az üdülési jogomat:

1. Saját magam próbálom eladni, ami szinte halott dolog.

2. 67% jutalékért értékesítik és nem kell semmit sem vennem.

3. Veszek egy másik üdülési jogot tőlük és a meglévőt eladják.

4. Veszek egy kártyát 270.000 forintért, amivel kedvezményesen üdülhetek 1 évig (+2 évig hosszabbítható) 15 alkalommal magyarországi szállodákban, így nem leszek újból üdülési jog tulajdonos, csak klubtag. Ha megveszem a kártyát, küldenek egy szerződést, melyben megbízom őket az üdülési jogom továbbértékesítésével és 20% jutalékot kell fizetnem, ha sikerül értékesíteniük.

Az utóbbi lehetőséget találtam még a legjobbnak, bár lehet, hogy csak kicsalják tőlem a 270.000 forintot és soha nem adják el az üdülési jogomat. Ők fogadkoztak, hogy maguk ellen dolgoznának, ha nem keresnének vevőt, mert úgy elbuknának a jutalékomtól és ők pedig abból élnek. Nem tudom... Amúgy a kártyát nem éri meg megvenni...

Előzmény: Replay (122)
Cenerentola 2012.02.21 Creative Commons License 124

Itt valamiről nem tudsz, méghozzá a lényegről! Nevezetesen arról, hogy eladáskor azzal a böhöm nagy, veretes hazugsággal kúrják át az ügyfeleket, mint a kakit a palánkon , hogy ez egy baromi jó befektetés, melynek az értéke állandóan növekszik, és hogy bármikor, a mindenkori áron visszaveszik. Aki ezt a hatalmas svindlit kitalálta, erre építette az egészet. Holott ez egy akkora hazugság, hogy neki lehet támaszkodni, mint a székelyek mondják. Ha ugyanis vissza akarod adni, a simlis cégvezetők széttárják a mocskos mancsukat, mondván: „Cégünk jelenleg nem foglalkozik az üdülési jogok visszavásárlásával.” És, természetesen, nem sül le a rinocéroszbőr a sunyi képükről.

Előzmény: Gio1977 (119)
Replay 2012.02.21 Creative Commons License 122

Több fórumon olvasni történeteket arról, hogyan vesznek rá embereket sokszor második üdülési jog megvásárlására az előző eladásának igéretével különböző cégek. Aztán nemhogy megszabadulna a jogtól a user, hanem már kettőnek nyögi a költségeit. Nem azt mondom, hogy itt  erről van szó, de szerintem vigyázz az igéretekkel, ami legtöbbször csak szóban hangzik el, de már a szerződésbe nem kerül bele és olvasgass a témában, akár ebben a topicban is.

Előzmény: 10EDES (118)
Replay 2012.02.21 Creative Commons License 121

Beszédes a nickneved, csak nem értékesítő vagy TsJózsef? 

 

Ts = time sharing. "A timeshare egy adott üdülő vagy üdülési klub által biztosított, hosszútávú üdülési lehetőséget jelent, amelyhez gyakran nemzetközi cserelehetőség kapcsolódik."

 

 

Előzmény: Törölt nick (120)
Gio1977 2012.02.21 Creative Commons License 119

Tiszteletem,

Vegig olvastam a topic-ot, es felmerult bennem egy kerdes (igazsag szerint eddig is volt, de nem sikerult megvalalszolni):

MI A FENERE JO AZ UDULESI JOG?

Ha jol olvasom, emberk keesek kifizetni akar 2-3 millio forintot, csak hogy legyen egy het nyaralasuk evente, ami az ev egy fix hete, az orszag fix pontjan, es amit elcserelhetnek esetleg valamire, ha a vilag masik pontjan elo embert ez a csere erdekli. Nagyjabol ez a lenyeg ugye?

Ez egy akkora veretes faszsag, hogy nem birom megerteni.

Jol latom, hogy az utazast a masik helyre neked kell kifizetni?

Egy hetre a vilag legtobb pontjan mar van szallas cca 100 000 Ft-ert (sot, azert mar kifejezetten igenyes szallast kapsz a legtobb helyen). Ezert semmilyen fenntartasi, barmi egyeb dijat nem kell fizetned. Ha minden szep es jo, akkor is 20-30 csak mig megterul ez az idiotasag. Ki az, aki ennyi idore kepes elore gondolkodni? Irtak, hogy van ahol az eves plusz dij 50 000 Ft is lehet. Ennyibol egy sajat nyaralot tudsz finanszirozni, amit kiadhatsz nyaranta, ha ugy latod jonak, es a bejovo penzbol elmehetsz nyaralni akar...

Es mindezek utan meg vannak emberek, akik reklamozzak, sot rosszabb, akik veszik ezt a nyilvanvalo atverest...... Gondolom baratunk, aki neha idejon kavargatni az allovizet (bar, ahogy lattam nem sok sikerrel) egy ilyen cegben erdekelt...

Ugyhogy ne!!!! Ne legyetek hulyek, es koltsetek el ertelmesebben a penzeteket. Foleg, ha utazni szerettek.  

10EDES 2012.02.21 Creative Commons License 118

Hallott már valaki a Resort Discount Card-ról, a Resort Club Hungary klubkártyájáról? A kártyával 3-4 csillagos magyarországi szállodákban lehet 2-3 éjszakát félpanzióval eltölteni kedvezményes áron 15 alkalommal. Ezt a kártyát kell 270.000 forintért megvásárolnom ahhoz, hogy 20% jutalékért továbbértékesítsék a Holiday Club Hungarytól vásárolt horvátországi üdülési jogomat. Vajon átverés és csak a 270.000 forint kell nekik vagy tényleg megpróbálnak vevőt találni az üdülési jogomra? Az aggodalmamra az volt a válaszuk, hogy jutalékból élnek, miért ne törekednének a másodlagos értékesítésre. Állításuk szerint átlagosan 6-8 hónap alatt vevőt szoktak találni. Ha értékesíteni tudnák piaci értéken az üdülési jogomat, akkor a jutalékot és a kártya díját leszámítva még mindig pluszban szállnék ki. Ez túl szép, hogy igaz legyen, de reménykedem!

bepali 2012.02.18 Creative Commons License 117

Szüleim bevásároltak egy hévizi üdülési jogot. Nem tudják fizetni a kb. 100000Ft éves fenntartási díjat. Kiszálltak volna akár 0 Ft-al. A fenntartónak még így se kell. Azt mondták, hogy még az unokái is fizetni fogják, azaz én és még az én gyerekeim is. Ez jogszerű? Nem lehet felmondani valamilyen módon?

Törölt nick 2012.02.01 Creative Commons License 116

Nem vagyok otthonos nagyon a témában, de elég volt a gugliba beírni külön-külön, majd az első 3 eredményt elolvasni. :)

Előzmény: risko (115)