Keresés

Részletes keresés

Kockacukorka Creative Commons License 2004.12.27 0 0 138

Nem haragszok.

Egy egész élet nagyon sok idő. Még egy nős férfinak is, egy nővel. Lehet, hogy tévedtem és nem 90, hanem 95 a %.

:))

Előzmény: ősspanyi (136)
Kockacukorka Creative Commons License 2004.12.27 0 0 137
Egy idő után biztosan dörzsöl is. Az igaz. Tartós monogám kapcsolatokban lehet enélkül is. Talán.
Előzmény: jedi1 (135)
ősspanyi Creative Commons License 2004.12.22 0 0 136

Hát Te bizonyosan szörnyű okos és művelt is vagy biológiailag , de ne haragudj meg azért , hogy nekem  más a véleményem arról amit írogattál ... Az nagyon érdekes statisztika, hogy a rendes családapák 90%-a félrelép .. Ekkora "okosságot" nehéz elfogadni kapásból , de mit tehetünk  ha egy ilyen biológiai fenomén van a körünkben :))))  Nem vitatom , hogy vannak akik félreképnek. Azt sem hogy ezt öntudtatlanra beszívva  megteszik . De akik ugymond "normális" állapotban csalják meg élete párjukat , azok gumival ... (ezt a hűtlen családapák közül 89,7% műveli így , az általad említett 90%-ból :))   

 

Nem hinném, hogy Veled akartam volna  megvitatni azt, hogy kimondottan én mit használok a nőkkel való együttlétemkor..  

 

A bennünk levő ösztönök pontosan nem gumi és pirulafüggőek .. Nem tudom ezzel mit akartál mondani , de szarva közt a tögyit   

 

 

Előzmény: Kockacukorka (134)


jedi1 Creative Commons License 2004.12.21 0 0 135

Az ember természetesen sosem tudhatja teljes bizonyossággal hogy a másik is monogám-e. Még azt is megértem ha egy kapcsolat elején igenis használnak gumit. De csak a biztoság még nem minden, mert a legtöbb ember nem kap betegséget akkor sem ha nem gumival hanem más módon védekezik. Speciel nekem sem volt még soha semmi bajom, persze nem is dugok minden este mással, és hát lehetőleg nem járok olyan lukban amiről tudom hogy más is használja.

Az hogy gumiban is olyan jó, sőt ahogy próbálod mondani, még jobb, az egyszerűen nem igaz, bár lehet hogy neked ez jön be. Nekem nem. Nekem az jön be ha a nőt érzem, közvetlenül. Sokkal nagyobb az élvezet, jobban tudom kontrollálni a dolgokat és egyáltalán, én beledöglenék ha egy tartós kapcsolatomban az is benne lenne a szexben, hogy azért jobb az óvatosság. Ha nem bízhatok a másikban, akkor az egy idő után nem is fog kelleni.

Előzmény: Kockacukorka (131)
Kockacukorka Creative Commons License 2004.12.21 0 0 134

Szerintem a te teóriádban van sok hiba.

 

Biológiai műveltségedet csiszolgasd kicsit, mielőtt nyilatkozol! A bennük lévő ösztönökről se feledkezz el!

 

Az pedig, aki életében egyszer félrelép nem egy deviáns férfi, hanem a rendes családapák 90%-a. A deviánstól az egyszeri félrelépés elég messze van. Szerintem. A ribancot pedig kéretik, nem hivatásos prostinak érteni, elég csupán szexmániás, vagy szexuálisan túlfűtött nőnek tekinteni az alábbi példában.

 

Amúgy nekem tök mindegy használsz e gumit vagy nem és mivel magyarázod meg.

Előzmény: ősspanyi (132)
Amati SX Creative Commons License 2004.12.21 0 0 133
Mi a feleségemmel már 4 éve együtt vagyunk, és a megszakított közösülést választottuk, a tablettát egyikünk sem támogatja, gumival pedig valahogy egyikünknek sem megy, nem az igazi, sőt mondhatnám azt is hogy semmilyen.
ősspanyi Creative Commons License 2004.12.21 0 0 132

bocsi , de szerintem  a teóriádban sok a hiba..

 

 

A "nőre való élvezés"-nek inkább praktikus okai vannak - és nem annyira a  hím uralkodási vágyainak kiélése a cél , avagy hogy olcsóbb lenne ez a forma  a gumit így  megspórolva  :))).. Mégis hova élvezzen a pasi ?? Összevissza akárhová behunyt szemmel ?  A lepedőre, vagy egy odakészitett sebtiben előrántott (hol van ...? a franc se tudja hova raktam)  pzsébe? Az ágy feletti felső polcra? Egy odakészített köcsögbe? Meg aztán ..Nem inkább lemond az a gumtalan hím arról a gyönyörről amit egy nőbe (párjába) való elélvezés okoz ( ami a legnagyobb dolog és a vágy beteljesülését jelenti?)  Így aztán nem inkább fordítva képzelhető el ? Hogy a gumisnak tök mindegy  hogy kellékkel élvez vagy anélkül - neki nincsenek averziói  semmi ilyesmivel, mivel dolgozik benne a hímösztön - és akár egy egyujjas kesztűvel is  .. Nem inkáb ez azt jelenti (ha már így kihegyezzük ) hogy neki az élvezete számít a leginkább és nem annyira az éppen alatta levő   ? Most akkor ki köt kompromisszumot ? Még hogy libidófüggő lenne az , hogy gumival vagy anélkül .. Ez ugye vicc akar lenni. A "gumi nélkül nehezebb vagy nem megy..." minden esetben pszichikai és sohasem fizikális problémához köthető (ha az egyáltalán komoly problémának számit valakinek)

 

A csaj terhes lesz? Sokféle védekezési mód van még a pirula és a megszakításon kivül.. Az viszont igaz, hogy a megszakításos közösülés nem annyira biztonságos minden más védekezési eszközökhöz képest ..

 

Persze lehet Afrikázni és a statisztikát figyelni, de nem hinném hogy  a tartós együttélők körében alaklmazott megszakításos közösülés , tehát ezekben a specko kapcsolatokban szereplő gumi nélküli nemi élet gyakoriságának  felfutása miatt szaporodott volna  meg az AIDS betegek száma Mo-n...  (legfeljebb több gyerek születik , ami mégsem olyan nagy bűn ebben a gyermekínséges időkben)  

 

A tartós párkapcsolatban élőknél nem fordul az elő , hogy " előző este berugva megdugott egy ribancot ..." AIDS-l agyonfertőzi  élete párját . Azt nem tartós párkapcsolatnak hívják hanem egy deviáns egyén egyoldalúnak nevezett kapcsolatának . Tehát szvsz . az átlagosnak mondható  hosszútávú kapcsolatokban nem szokás bulikon  részegen ribancokat dugdosni ráadásul  úgy , hogy aztán nem is emlékszik rá (akkor meg minek ?? Aztán annyira részegen hogy nincs is a  tudatánál -  hogyan ? ) .. De egy ilyen tipikusnak beállított   példával nagyon jól el lehet adni annak ezt a levezetést is , akik az ilyesmikre  vevők  . :))    

Előzmény: Kockacukorka (131)
Kockacukorka Creative Commons License 2004.12.21 0 0 131

Pontosan. De ott van az a ha.

Nem elég azonban, hogy a mostani párod hozzád legyen hűséges. Az is kell még, hogy előtted se szedjen össze semmit előző élete párjától. Mellesleg, mégha ő az előzőekben is hűséges volt, az sem garancia semmire. Hiszen az akkori pasija elég, ha csak 1x egy bulin vagy bárhol megdugott egy ribancot, akit szintén jól akart érezni, és különben is ivott, azt se tudta mit csinál. Gumi pedig nem volt nála, mert ugye minek. Alapvetően monogám ez a pasi. Képzelj csak el egy poligámot!

Ezeken csak el kéne gondolkodni. Azon is, hogy hányszor bíztál már meg valalkiben teljesen és hányról derült ki utólag, hogy melletted mással is volt.

Kivételek a szűzen férjhezmenő, egy pasis nők, akik ugyanilyen férjhez jutnak. Ilyen nem sok szaladgál a világon.

 

Az nem is igazi férfi szerintem, aki gumiban nem tud teljes élvezethez jutni, sőt le is kókad ettől.  Leginkább tapasztalatlannak mondanám, vagy eleve nem egy túl potens egyednek. Régen baj, ha azon agyal, hogy mennyire is érzi a partnerét, nem pedig a szexel van elfoglalva és élvezi, azt amit. Szerintem inkább attól jobb a pasiknak, hogy azt gondolják a nőjük megbízik bennük, illetve, hogy neki így kényelmesebb és olcsóbb is, illetve szeretik látni, ahogy a nőre élveznek. Mondjuk ez utóbbi gumihasználattal is kivitelezhető. Teljesen uralják a "nőstény" testét, lelkét és ez önbizalmat ad nekik.

 

Van sok gumi ellenes férfi, aki tudja, hogy a partnere nem szed fogamzásgátlót és nagyon meg van lepődve, hogyha a csaj terhes lesz. Na ez még nagyon érdekes nekem. Mit gondol az ilyen pasi magában? Azt hiszi, ha időben kiszáll, az a tuti? De mire gondol az, aki még bele is élvez? Ha mindketten egészségesek, előbb utóbb erre azért számítani kellene. Szerintem...

 

Persze mindenki abban bízik meg, akiben akar és amennyire akar. Annyiszor hiszi el annak fogadkozó dumáját, ahányszor csak jól esik. A legtöbb esetben szerintem az első bebizonyosodott hazugság után elvész a bizalom. Ami összeköt ilyenkor is párokat, az már nem az igazi és tiszta szerelem, vagy szeretet. Megalkuvás, érdekek, ragaszkodás, kényszerű dolgok vannak a háttérben.

 

Afrikában a huszon éves, heteroszexuális nők majdnem fele AIDS vírussal fertőzött. Mifelénk is egyre jobban terjed. Nemrég volt egy éves összesítés valahol közzétéve, ami sokkoló adatokat közölt.

 

Azt tudtátok pl, hogy egy tőlünk nem messze lévő országban a középiskolásoknak állítólag, csak tizede tudja, hogyan terjed az AIDS? Nyilván elégtelen a felvilágosító propaganda stb. Ez mihez vezethet szerintetek? Itt már nem Afrikaiakról beszélnek.

 

Bocs, hogy kicsit hosszú voltam, de mindez a témához hozzátartozik szerintem.

 

Előzmény: jedi1 (127)
ősspanyi Creative Commons License 2004.12.19 0 0 130

A kontaktus az , ami igazivá teszi a szeretkezést , mig a szex meg a dugás stb.. gumival végezhető .. A monogám pároknál nem értem miért szükséges a gumi használata .. Hacsak nem azért , mert játszanak , és mint pót játékszert használják. De igazi élvezetet a gumival való szeretkezés nem hiszem hogy ugyanakkorát  okoz.. Többek között és példáúl:  a nők gyönyör közeli állapotban egy kémiai anyagot produkálnak , ami  egy meglehetősen  olyan érzést kelt a férfi  péniszében , hogy szinte azonnal el akar durrani . Ilyenkor kell nagyon odafigyelni, hogyha tovább akarnak még szeretkezni.. Ezt az egyedülálló érzést egészen bizonyos nem kapja  meg az az illető aki gumival  szeretkezik . Aztán meg : kiválóan lehet érezni azt , mikor a nőnek  alapjában véve orgazmusa lesz vagy van. Mig a gumi csak jobban csúszik - és ezt csak áttételesen érzed . Bármennyire modernül vékony is a gumi, soha nem lesz olyan vékony , minthogyha nem lenne rajtad, és ez bizony egy pszichikai tényező is ami (akárhogy vesszük) a kettötök között létezik (tök mindegy ki fekszik alattad- a gumit érzed, ami ugyanúgy dolgozik X-nél is Y-nál is (tök személytelen a Gumi Éva , vagy Gumi Matild stb,stb... )    És nem is értem : ilyen erővel bármilyen puhába  bedugható (két konyharuha , vagy egy steril vatta csomagba ) , mivel semmi különbséget nem lehet a gumival érezni .. Tény, hogy egyedül a pszichikai élmény az ami a gumival átsegit azon, hogy mégiscsak egy nő fekszik alattad ( hacsak be nem csukod a szemed az aktus közben, mert akkor már semmi érzékelhető kontaktusod nem lesz  )... :)))

Értsük mán meg: a gumi egy szükséges rossz , hogy a néha szükségszerüen  váltogatott nehezen ellenőrizhető alkalmi vagy nem alkalmi partnertől ne kapjon az ember valamiféle fertőzést. De nem lehet vita tárgya az , hogy egy szerelmi hosszan tartó kapcsolatban a teljes fizikai kontaktusnál nincs jobb  - mig világ a világ így volt és így lesz .. Aki ezt másképp gondolja , az nem nagyon tekinti a nőt  másnak mint  szexpartnernek . De ez egy másik kategória . Két különböző dologról beszélünk és irkálunk folyamatosan . Én is azt mondom, hogyha nem a stabil párommal szeretkeznék, hanem másokkal ismerkednék, nyilvánvaló hogy gumit használnék, mert nem ismerem annyira és eléggé, hogy akkora bizalmam legyen hozzá hogy kockára tegyem  az egészségemet ...    

Sim0n77 Creative Commons License 2004.12.19 0 0 129

Akibe teljesen szerelmes vagy, akihez olyan közel akarsz lenni,
amennyire csak a fizika engedi, akinek a bőrét akarod érinteni, mindig
mindenhol, ott szerintem a gumival nem az igazi. Nagyon-nagyon jó, de
nem az igazi!

Sim0n


 

Előzmény: Kockacukorka (125)
tomorrow's dance Creative Commons License 2004.12.18 0 0 128
Csak biztonságos. Bensőséges semmiképp.
Előzmény: Kockacukorka (125)
jedi1 Creative Commons License 2004.12.18 0 0 127
Ha a partnerem is olyan hűséges mint én vagyok akkor gumi nélkül is biztonságos.
Előzmény: Kockacukorka (125)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.18 0 0 126
Páncélszekrénnyel még biztonságosabb. Hmm...?
Előzmény: Kockacukorka (125)
Kockacukorka Creative Commons License 2004.12.18 0 0 125
Bensőséges lehet gumival is és főleg biztonságos.
Előzmény: Sim0n77 (122)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.18 0 0 124
Szerintem meg de.
Előzmény: Kockacukorka (123)
Kockacukorka Creative Commons License 2004.12.18 0 0 123
Nem sok nyugdíjas lesz köztetek, asszem.
Sim0n77 Creative Commons License 2004.12.18 0 0 122

Hi!

 

Érdekes nekem, mivel komoly barátnőm volt az első, nem nagyon kellett gumit használnunk. Néha vmi oknál fogva ha használnunk kellett, akkor meg nem is nagyon tudtam elmenni... Aztán a következő barátnőnél az elején gumit kellett használni, és meglepő módon egész jó volt benne. Sőt! De azért az az, amikor egy ideig benne vagyok, aztán kiszállok egy kis orálisszexre, majd vissza, na az nagyon jó dolog! És ugye az gumival...nem igazán menne. De szerintem azért nem olyan vészes a gumi, de igazi bensőséges szeretkezés csakis gumi nélkül!!

 

Sim0n

 

 

jedi1 Creative Commons License 2004.12.18 0 0 121
Igazat adok, szeretkezni csak óvszer nélkül lehet. Ezt persze főleg nők vonják kétségbe, hisz a mai ízes-szagos-rücskös-érdes óvszerek az ő élvezetüket talán még emelik is némileg. A miénket meg csökkentik. Én nem is tudom magam ugyanúgy kontrollálni óvszerben, bár ez biztos megszokás kérdése, és nekem szerencsére nem kellet soha megszoknom a használatát.
Előzmény: ősspanyi (112)
rvera Creative Commons License 2004.12.18 0 0 120

Szerintem mindig jobb gumi nélkül.

Ha sokáig nincs gumi, akkor csak úgy heccből OK

ősspanyi Creative Commons License 2004.12.17 0 0 119

én is szeretem egyébként hasra lőni...meg ha rám lövik! "

 

Oxy...értem a válaszod, de akkor viszont  azt nem , hogy mit szeretsz TE hasra lőni ? Örülök hogy jól megvagytok ( minden gúny nélkül) , mivel elég kevés az olyan pár , akik a felsoroltjaidban mindenben stimmelnek :))) Vagy ezt engedik, fogadják be és azt nem, vagy ippeg fordítva . De hogy ezt is meg azt is - az ritka .. Gratula

 

 

 

Előzmény: kevelin (115)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.17 0 0 118

Nem, én még csak ejakuláló péniszt láttam. És azt is csak TV-ben (nem is sokszor), mert a sajátomat nem szoktam figyelni, több okból sem: 1. mert benn van a nőben, 2. mert behunyom a szemem. :))

 

Eldurranó fütykös? Azt hogy' kell? Vágni kell egy vastag somfa ágat, bele kell dugni egy petárdát (kiéhezettebbeknek C4-et), és máris eldurran a fütykös? :)

Előzmény: kevelin (117)
kevelin Creative Commons License 2004.12.17 0 0 117
tizenévesnek tetszik lenni, aki még nem látott eldurranó fütyköst? :)
Előzmény: Törölt nick (116)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.17 0 0 116
Vadász a kedves...? :)
Előzmény: kevelin (115)
kevelin Creative Commons License 2004.12.17 0 0 115

Engem a barátom beszélt le a piruláról, én meg őt a gumiról.

Naptárazunk, rátartással. Megvan mikor mehet el bennem, akkor azt az időt ki is használjuk. Egyébként a számba, hasamra, mellemre lő. És jól megvagyunk. :)

ősspanyi Creative Commons License 2004.12.17 0 0 114

én is szeretem egyébként hasra lőni...meg ha rám lövik! "

 

 

?????

 

ki mit lő rád?

Előzmény: coito_erGO (106)
ősspanyi Creative Commons License 2004.12.17 0 0 113

bocsi.. de lemaradt valami.

Nemcsak pirula és óvszer létezik .. Én pl. mivel a feleségemnek az egyik szeme operált , ezért nem szedhet pirulát..... azért sem erőszakoskodom hogy ilyen olyan más helyi védező izéket dugasson fel magának - évek óta megszakításos technikát használunk. Nem mondom , hogy ez  olyan nagy örömömre szolgál , de belátom a szükségszerüségét. El is kötethetném magam , hiszem két gyerekünk van és nem kivánunk több gyereket , de ez már az én vállalásom - ha egyszer  létrejön ( lehet hogy csak felesleges félelmeim vannak a műtét ellen, pusztán csak ezért fosok tőle )  

ősspanyi Creative Commons License 2004.12.17 0 0 112

Egy kicsit más oldalról :

 

 

Én például többek között azért nem tudok óvszerrel, mert egyszerüen nem érzem a kontaktust azzal, akit szeretek .. Lehet óv-l dugni , kefélni, szexxxelni stb,stb.. de szeretkezni szerintem nem lehet bensőségesen -annyira . Ez is más és az is más.. Ha  érzelmi alapon élek nemi életet , akkor ne legyen köztem és az között akit szeretek valami holmi  kaucsuk , akár érdesített vagy rücskös , baromi nagy bumszlikkal itt-ott, mert az arról szól, hogy csak nemi életet élek .. A probléma ott van, hogy muszáj védekezni  ha szexxxelek , mert olyanok manapság már a betegségek és a fertőzések . De nehogy mán a cotonról dicshimnuszokat zengjünk . Egy szükséges megoldás-semmi több , és elsődlegesen a védekezést szolgálja.

 

  

Előzmény: caixa (98)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.17 0 0 111
Jah:)4 év hosszú idő
Előzmény: faqQ (110)
faqQ Creative Commons License 2004.12.16 0 0 110

Ez a faszi nem tud, és nem tudja hogy nem tud. Hagyjad. Hülye.

(lehet hogy azóta kiszelektálódott már)

Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.16 0 0 109
Igy is fellehet fogni a dolgokat!
Előzmény: Dilis (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!