Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

shamhat 2007.10.14 Creative Commons License 1217
és, mit kap?.-)
Előzmény: erotomano (1216)
erotomano 2007.10.11 Creative Commons License 1216
Előzmény: erotomano (1215)
erotomano 2007.10.11 Creative Commons License 1215
Szuri !
fred22 2007.10.04 Creative Commons License 1214
Sziasztok!

Engem nagyon érdekel a gyomormosás és a gyomorszonda. Ha valaki élt már át ilyen procedúrát az kérem jelezze. Szívesen beszélgetnék vele. Vagy ha tudtok olyan oldalakat, ahol képek vagy információk vannak légyszíves írjátok meg.
shamhat 2007.10.04 Creative Commons License 1213
nos,  teljes  felvezetés?? hát............-)
Előzmény: rokabundanadrag (1212)
rokabundanadrag 2007.10.03 Creative Commons License 1212
Én arra gondoltam,hogy a csövet felvezetik a vastagbél egész hosszában,utána pedig a viz benyomatása és kiszivattyúzása közben lassan húzzák ki a cuccot.
Előzmény: shamhat (1211)
shamhat 2007.09.28 Creative Commons License 1211
én  végigcsináltam, remek volt.-) Méregtelenít,  csak  a  cső végén lévő pipa...mint egy análzuhany van bent  a  popsiban,  minden  páciensnél  persze  új cső, egy kezelés  kb 45 perc...kb 5-6 alkalom egy kúra,  és   alkalmanként 6-12000ft   helyítől  függően......
Előzmény: rokabundanadrag (1200)
ninjababe 2007.09.28 Creative Commons License 1210
"…Hamarosan erre is sor került, és jót dobbant a szívem, amint megláttam a brutális vizsgálóasztalt, meg a reflektort, meg a műtősmaszkba öltözött dokinőt+asszisztenst. Zöld csempe, a falon konzolokon több monitor és rengeteg drót. De hát végül is ez nem műtét lesz, nyugtatgattam magam, nem vágnak vagy szúrnak belém semmit, csak kényesen fertőzésveszélyes ügy, ezért a fokozott készültség. Üdvözöltek, amint beléptem, majd az asszisztensnő megkért, vegyem le a köpenyt és a papucsot, és másszak föl az asztalra. Vagyis teljesen meztelenül, erről eddig nem volt szó! Más az, amikor otthon masztizom és doktorokról meg vizsgálatokról fantáziálok, és más az, amikor tényleg ott vagyok… Szerencsére amint fölfeküdtem, rám terítettek deréktól fölfelé egy világoskék műtőlepedőt, úgyhogy nem voltam mégse tökpucér. Deréktól lefelé annál inkább… Az asszisztens megfogta a lábam, és segített a tartóba helyezni, oly módon, hogy az a vádlim és a bokám között támasszon alá, szemben a nőgyógyásznál megszokottakkal, így a térdem hegyesszögben behajlítva, a lábszáram pedig vízszintesen feküdt. Nem egészen a nőgyógyászati terpesz volt, sokkal inkább a gerincemen feküdtem, némileg begörbülő háttal, vagyis a medencém teljesen kitárulva fölfelé fordult. A meztelen talpaim pont a dokinő arcába néztek, a fenekem luka szintén, és éreztem, hogy testhelyzetemnek köszönhetően teljesen szétnyílik és megfeszül; a legkisebb rándulás, levegővételt vagy köhintést kísérő összehúzódás tehát mind a személyzet arcába történik, közvetlen közelről; hát elég abszurdan éreztem magam. Tulajdonképpen nem képzelhető el ennél megalázóbb szituáció, vigasztaltam magam a hirtelen jött felismeréssel, és jobb híján szégyenkeztem, mint állat. Abban bíztam, valami lepedővel majdcsak kitakarnak odalent is, de nem, az anális bemutató egész idő alatt tartott. Azért most elég rendesen ki vagy terítve, végül is erről álmodoztál mindig, nem?! – mondtam magamnak, és fölváltva öntöttek el a félelem, a szégyenérzet és az izgalom hullámai. (Néha egyszerre.) Az asszisztensnő megkérdezte, kényelmesen(!) fekszem-e. Mondtam, jobb már nem is lehetne. Ezek után a lábaim kezdték el bebugyolálni lepedőkkel, külön-külön combtól bokáig, a lábfejem valamiért fedetlenül hagyták.
…Kellett ez az egész neked?! Hülye perverz barom. De hát végül is orvos utalt be, nem én kértem rá, jutott eszembe.
…De nem tudtam ezen túl sokat töprengeni, mert az asszisztens kesztyűt húzott, szétnyitotta a kisajkaimat, és törölgetni kezdte valami enyhén csípős, mindenesetre jó hideg folyadékkal. Ahogy odalent hozzám ért, összerándultak a lábujjaim, meg aminek még kell. Egy fecskendőből bespriccelt a húgycsövembe valami folyadékot, azt mondta, síkosító és érzéstelenítő egyben. Pár percig várni kellett, amíg hatott, majd megvillant a rettenetes műszer… Bonyolult, krómszínű fémcsöves lidércnyomás, olyasmi, mint a Men In Black alien-fegyverei, amennyire futólag ki tudtam venni. Vékony fémcsőben végződött, és azt mondták, egy kamera van benne; ezt alig tudtam elhinni. Most lazítson, hallottam, és hevesen verni kezdett a szívem.
…Hát nem mondom, hogy kellemes volt. Úgy is mondhatnám, pár másodpercig szerettem volna mégis inkább máshol lenni és valami mást csinálni. A fájdalmak széles spektruma futott végig rajtam a szúró-kaparótól a tompa nyomáson át a kegyetlenül égetőig. Aztán benn volt a cucc; tisztán éreztem, ahogy áthaladt a belső záróizmon, és be a hólyagba. Kezdetét vette a nézgelődés. A gyerekkori Uránia Csillagvizsgáló jutott eszembe a Gellérthegyen, teliholdas éjszakákon… Azzal a különbséggel, hogy most másvalaki nézelődik, mégpedig belém, a csillagokat meg én látom… Az asszisztens néha megkérdezte, hogy vagyok, aztán általában a hozzá közelebbi monitorra nézett, utána meg a pucér lábfejemre. A jó ég tudja, mit olvashatott le róla, tán hogy ideges vagyok-e. Vagy azt találgatta, hol kapok cipőt ekkora lábakra. Próbáltam magamra képzelni egy fekete tűsarkút, de be kellett látnom, hogy nem illett volna ide."
Na jó, leallunk mos'má' ezze, mer' még bajunk lesz.
ninjababe 2007.09.28 Creative Commons License 1209
Tiptakzi 2007.09.28 Creative Commons License 1208
Izgalmas
Előzmény: beontes (1180)
Tiptakzi 2007.09.28 Creative Commons License 1207
Nem is kell ahhoz az ecserire menni, aki akar, anélkül is tud praktizálni... (Lásd a nemrég lebukott álfogorvost) :)
Előzmény: Hdr.M. (1205)
ninjababe 2007.09.28 Creative Commons License 1206
Jóvanna, nemakartam :)))
Lábtartós széked is van otthon??
Előzmény: Hdr.M. (1205)
Hdr.M. 2007.09.28 Creative Commons License 1205
Valóban nem vagyok profi, de amit tudok, nem az ecseriröl származik, elhiheted.
Előzmény: ninjababe (1204)
ninjababe 2007.09.28 Creative Commons License 1204
Beavatkozás? Nem csak egy sima vizsgálat? Te is az Ecserin vetted a doktori címedet :)
Előzmény: Hdr.M. (1203)
Hdr.M. 2007.09.27 Creative Commons License 1203
Biztos vagyok benne, hogy ez a beavatkozás az én praxisomban élmény lenne számodra. :-)
Előzmény: ninjababe (1202)
ninjababe 2007.09.27 Creative Commons License 1202
És ha szabad ilyet:
"Ahogy elhelyezkedtem, a köpeny persze azonnal szétnyílt, de mégis valahogy kevésbé éreztem magam kitakarva, mint amikor az ember alulsemmiben belejt. A lábtartó a belelépős fajta volt, jó hideg, azonnal lúdbőrös is lettem, ahogy a lábam hozzáért.
Aztán odajött a dokicsaj; a szokásos „lazítson!” nála sem maradt el. Benézett a lábam közé, egyetlen határozott mozdulattal széthúzott alul, és beküldte a kezét, olyan igazi határozott, menedzserasszonyos, nem vacakolós mozdulattal. Hirtelen nagyon furcsa volt, fájt is egy egész kicsit, és nem ugrott be azonnal, mi nem stimmel. A következő másodpercben rájöttem, hogy a hüvelyemmel párhuzamosan a fenekembe is benyúlt a középső ujjával. Az ember az évek során megszokja a nőgyógyászati terpeszt, úgy-ahogy megtanul elhelyezkedni azon a nyomorult bútordarabon, és odatartja a kíváncsi ujjaknak-szemeknek, amit kell, de a fenék az már tényleg olyan magánügy, végképp nem kirakni, mutogatni való; mindig bízom benne, hogy nincs nagyon képben, ahogy ott terpesztek. Erre pofátlanul bevágja az ujját a hátsómba ez a velem egykorú lány. Úgy éreztem, teljesen be vagyok töltve, éreztem a hasamban összetalálkozó tűhegyes ujjait. Mintha a lényem közepéig hatolnának föl. Úgy látszik, időről időre kell valami újabb kellemetlenségi fokozat. Ha nem a talpam kell mutogatnom, akkor seggen ujjaznak? De mire kiszégyenkeztem magam, már ki is húzta, ugyanolyan határozottan, mint ahogy betolta. A végén megkérdeztem, mire szolgál ez a dupla behatolás, azt mondta, így „tágabb képet kapni” a benti dolgokról; náluk ez a sztenderd vizsgálati eljárás. Szeretem, ha tág képet kapnak rólam; a gyereknőgyógyászat jutott eszembe, ahol kislánykoromban majdnem meztelenül, csaknem nyakig fölhúzott egy szál pólóban vizsgálgattak, és a minél tágabb képalkotás jegyében ott is jól belenéztek a seggembe. Nagyon érdekes lehetett."
ninjababe 2007.09.27 Creative Commons License 1201
Egyébként pedig: vaginorektális vizsgálat. Valódi orvosi praxisban, nem "fétisdoki"'-nál. V alakban tartott ujjak egyidejűleg a hüvelybe és a végbélnyílásba vezetve, másik kéz a hasat tapizza, mint rendesen:
Előzmény: shamhat (1190)
rokabundanadrag 2007.09.27 Creative Commons License 1200
A kolon hydroterapia érdekelne.Ha tudja valaki ,hogy milyen mélyre engedik fel a csövet,kiváncsian várnám a választ.És ha mélyen,hogy biztositják a higieniát?(Az előző páciensben is ua. van?
Előzmény: Törölt nick (1162)
rokabundanadrag 2007.09.27 Creative Commons License 1199
Próba.
ninjababe 2007.09.27 Creative Commons License 1198
Lehet mondani, hogy én is reinkarnáltam... Nem ezt a 15 hsz-t kovette itt el a nickjeim mögött meghúzódó személyiség :))))
Előzmény: shamhat (1197)
shamhat 2007.09.27 Creative Commons License 1197
az enyém is...pl   ez  már  a 2. nickem, nem véletlen...:-)
Előzmény: ninjababe (1194)
ninjababe 2007.09.27 Creative Commons License 1196
Kedves Levélíró!
Próbáltam válaszolni, de mióta átalakították a freemailt, tőlem leginkább csak üres levelek mennek el, lehet, simán visszakaptad, amit küldtél.
Felvetéseim: 1) Miért nem mondod el mindezt a topikban? 2) Nagyon is érdekelnének a részletek, ha valamiért máshogy nem, küldd privátban. Én diszkrét maradok a nyilvánosság előtt, amint látod. De borzasztóan izgatnak a sztorik, jobban, mint a képek!
Köszi
ninjababe 2007.09.27 Creative Commons License 1195
Nincsenek már soha többet itt olyan fasza kis doktoros sztorik, mint KOALA MACI vagy salim idejében?..... Akár a light, akár az elszálltabb témakörben...
ninjababe 2007.09.27 Creative Commons License 1194
No csak vigyázzunk. Hullottak márt itt fejek a témával kapcsolatban.......
Előzmény: shamhat (1193)
shamhat 2007.09.26 Creative Commons License 1193

:-)  pedig  milyen remek is az.-)))

Előzmény: ninjababe (1192)
ninjababe 2007.09.25 Creative Commons License 1192
A sebész az szúrni-vágni imád. Én azt nem.......
Előzmény: shamhat (1190)
Coornelia 2007.09.25 Creative Commons License 1191

A youtube-n is lehet találni nagyon jó, a témába vágó videókat. (vizsgálatok, injekció stb - kinek mi tetszik)  :)

shamhat 2007.09.25 Creative Commons License 1190
kishazánkban rektálisan sebész végez  vizsgálatot.-)  nem nőgyógyász.............keress egy pervi sebészt......
Előzmény: ninjababe (1187)
ninjababe 2007.09.23 Creative Commons License 1189
Valódi dokesz vagy? Amatőr barkácsolásra nem vagyok vevő.
Előzmény: st.ember (1188)
st.ember 2007.09.22 Creative Commons License 1188
nálam ez simán előfordulhat, sőt még le is fotózlak közben kivül-belül :)))
Előzmény: ninjababe (1187)