Keresés

Részletes keresés

leha Creative Commons License 2012.05.20 0 0 27

minden keménydrogos marihuánával kezdte, ergo minden füvező keménydrogos lesz?

minden hajóskapitány tud úszni, ergo, aki úszni tanul, hajóskapitány akar lenni ... ááá, valahol elbaszhattam, mert ez fasság

Előzmény: Nocturne-x (26)
Nocturne-x Creative Commons License 2011.11.12 0 0 26

"És örülök, hogy a zsaruk nem mennek füvező srácokra, helyette jöhetnének akkor, amikor tényleg BAJ VAN."

 

Ha füveznek, az már elég nagy baj ahhoz, hogy megérje kiszállniuk. Nem csak a társadalom, de az ő érdekükben is.

Szinte minden kemény drogos marihuánával kezdte.

 

Egy kemény drogos rehabilitációja milliókba kerül és ha eredményes, akkor a társadalom visszakap egy leamortizált, jobbára munkaképtelen emberroncsot.

Ha nem eredményes a rehab, akkor általában a társadalom bukja az addig befektetett milliókat, plusz jellemzően állja a temetés költségeit.

 

 

 

Előzmény: Kanapétesztelő (25)
Kanapétesztelő Creative Commons License 2011.01.20 0 0 25

Remélem, életed legnagyobb problémája lesz ez. És örülök, hogy a zsaruk nem mennek füvező srácokra, helyette jöhetnének akkor, amikor tényleg BAJ VAN. Szerintem.

Amúgy van olyan önkormányzati lakó, akit rendszeres időközönként ellenőriznek, megfelelően, rendeltetésszerűen használja-e a lakást. Kerülete válogatja.

Előzmény: levistrauss (24)
levistrauss Creative Commons License 2010.07.22 0 0 24
Gondoltam felfrissítem ezt a témát. Azóta is ugyanez megy a lépcsőházban, a lakások eladhatatlanok. Tud valaki olyan esetről ahol a minősíthetetlen viselkedés miatt kitették az önkormányzati lakásból a lakókat? Mi ennek a pontos menete? Valamint miért van az, ha nyíltan füveznek a lépcsőházban és kihívom a rendőröket akkor ki sem jönnek?
levistrauss Creative Commons License 2009.11.17 0 0 23
Ja, Morvai Krisztinát sztem rendesen félreérti az aki szerint miatta nem tehet ilyen esetekben semmit a rendőrség. Ilyenek a törvényeink, Morvai csak a kormányellenes tüntetések kapcsán kialakult rendőri túlkapások miatt emelte fel jogosan a szavát. Gondolom egyikőnk sem örülne ha csak azért mert tüntetni merészel (él demokratikus jogával) a kormány ellen, majd aznap este kilövik a szemét önmagukat MadMax filmbe képzelő rendőrök. Erre akkor sincs mentség, ha páran autókat gyújtottak fel és köztörvényesen rongálták mások tulajdonát. Olyan is volt hogy épp próbált hazamenni valaki (középkorú, normális öltözetű, nem kapucnis-maszkos úr) és egy sarkon szembetalálta magát egy csapat rendőrrel, majd a falhoz lapult, remélve hogy elmennek mellette, de ők csak helybenhagyták. Szóval ez nem Morvai K. problémája, hanem a tehetetlen magyar jogrendszeré. Majd ha Morvai kormányzópártban lesz évekig, utána lehet ezt is rajta számon kérni:)

levistrauss Creative Commons License 2009.11.17 0 0 22
Árulom a lakást egyébként, elég régóta, több mint fél éve, de a vevőjelölteknek elmegy a kedvük a lakástól mikor egy ilyen bandán kell átverekedniük magukat a bejáratnál. Szó szerint a lépcsőn ülnek a lépcsőház előtt és arrébb húzódnak nagy kegyesen ha érkezik valaki, hogy átengedjék. Azért írtam hogy kapucnis, rombolni vágyó, ezt-azt szívó lumpen fiatalokról van szó, hogy mindenki értse, megjelenjen a szemetek előtt ez a "típus". Amúgy lehet hogy van köztük 2-3 grönlandi halász, de a legtöbbjük nem az, egyszerűen neveletlen semmirekellő hülyegyerekek. Ebbe nem kell belevinni a C-kérdést, bár lehet hasonlóságot felfedezni a viselkedéstípusok közt. Sokan vannak, van amikor 6-an, 8-an is. Persze, neki mehetnék valamelyiknek, többségükben vézna, taknyos nagykölykök ezek. De abból csak a további konfliktus lenne. Pl barátnőm mikor jönne haza, nekiállnának 6-an, vagy megkarcolnák a kocsimat, esetleg éjszaka azzal szórakoznának, hogy hajnalban belerúgnak egyet a lakásajtóba aztán elszaladnak, ami ellen semmit nem ér ha kihívom a rendőrt.

Biztos vannak olyanok akiknél hasonló a helyzet, én sem tudok egyszerű megoldást. Több fronton kell ellenük támadni. Én a következőkre gondoltam. Kamerát szereltetek fel olyan helyekre ahonnan nem tudják lerúgni azokat és meg lehet figyelni mit csinálnak (Hátha emiatt átteszik széjhelyüket máshová), emellett nyilatkozatot kérek a maradék 38 lakás lakóitól hogy őket is zavarja a jelenség, és ezzel megyek az önkormányzathoz. Valamint egy rendőr ismerőssel leigazoltatom őket párszor, hogy megtudjuk pontosan kik is ők. ha vmelyiknél nincs igazolvány, azt meg rendőrbácsi megkocsikáztatja picit az Örsre. Más lehetőséget nem látok. A nyílt balhé, erőszak akkor lenne célravezető, ha már meglenne a vevő a lakásomra és tudnám hogy napokon belül megyek innen.

Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 21
lol... és még te sötét barmozol másokat, hisz egy szimplán hazudozó agyhalott vagy...
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 20
Tudod azért ez a "másodrendűek lettünk" igen-igen erősen köszönhető a morvai hisztike-féléknek, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy a rendőröknek még levegőt venni is csak külön engedélykérés után legyen szabad. :(
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 19
OK, de ha jól sejtem, a panaszos törvényes megoldásra vágyna... az meg kimerül ennyiben - amennyire tudom. :(
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 18
Bárkinek, aki védi ezt a fajtát: VEGYE MEG A TOPIKNYITÓTÓL A LAKÁST ÉS KÖLTÖZZÖN ODA!!!!

Topiknyitó pedig ez esetben keressen lakást valami olyan helyen ami nem fertőzött. (Nem neki kell elmennie, de sajnos másodrendűek lettünk ebben az országban...:((( )
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 17
Na az az ami rohadtul semmit nem ér.... Legoptimálisabb esetben felvesz valami jegyzőkönyvet, majd 6 hónap múlva valaki megnézi a helyszínt és megállapítja hogy nem történt semmi... Neked meg azt fogja tanácsolni a jegyző hogy legyél toleráns és befogadó........

A más jellegű megoldások (amik érnének valamit) szintén nem kivitelezhetőek mert ha a legkisebb sérelem is fogja érni őket a ház lakói részéről, akkor a törvény teljes szigorral őket (dehogy őket, ezeket) fogja védeni:((((
Másrészt ilyen megoldások esetén lehet számítani kb 200 további grönlandi halász megjelenésére.


Kilakoltatás meg a Fővárosi önkormányzat rendelete szerint október 31 és április 30 között még abban az esetben sem történik ha egyébként jogos lenne.:(

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 15
Ritka sötét barmok vagytok... bűncselekmény elkövetését javasoljátok. Gratulálok! Mondom: lehet odamenni és elintézni, ha ekkora a szátok. És persze vállalni a velejáró jogi következményeket is.
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 14
mondj jobb megoldást nagyokos... ezek csak az erőből értenek... attól, hogy egy két, hozzád hasonló, a valósággal tisztában nem levő ballibbant hápog nem oldódik meg a gond...  
Előzmény: Törölt nick (12)
Destroyah2 Creative Commons License 2009.11.17 0 0 13
amíg nem mondtál jobb ötletet, addig ülj le egyes kisfiam!

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 12
Neked és a másik idiótának is javasolnám: kérjétek el a topic-nyitótól a címet, menjetek oda és csináljátok! Szeretem, amikor valaki a billentyűzete mögül ilyen "okos".
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 11
naponta preventive meg kell verni őket, végül is 38 lakás van 2 ellen. elöbb utóbb, megunják és elköltöznek. jobb megoldást nem tudok...
Előzmény: levistrauss (-)
pirosalmabumm Creative Commons License 2009.11.17 0 0 10
a kapucnival mi baj van?
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 9
Biztos, hogy a mos-oi egy _punk_ banda volt?
Előzmény: pipi (7)
Destroyah2 Creative Commons License 2009.11.17 0 0 8
én megcsapnám őket...
Előzmény: levistrauss (-)
pipi Creative Commons License 2009.11.17 0 0 7
a Mos-oi nevű punk bandának volt egy Cigánymentes övezet című száma, így kezdődik:

"A lángszóró az egyetlen
Fegyver mivel nyerhetek
Elpusztítok minden cigányt
Felnőttet és gyermeket
De ezeket itt kiírtani
Csak egyetértésben lehet
Ha elvégeztük kiírhatjuk
Cigánymentes övezet!"


Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 6
Én nem azt olvastam, hogy tesznek a rendőrre, hanem azt, hogy (hála a morvai hisztina-féle "jogvédőknek") a rendőrök tehetetlenek amíg nem követnek el bűncselekményt. De ha a lakást az önkormányzattól kapták, akkor esetleg az önormányzat ki is rakhatja őket.
Előzmény: Z757 (5)
Z757 Creative Commons License 2009.11.17 0 0 5
Ellenjavallt. Eddig az ajtó elé szartak, utána rossz esetbe feltörik a kéglit,
kipakolják, majd a szobába szarnak :-(((

Ha a tesznek a rendőrre, akkor egy bürokratára?!
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 3
Önkormányzat -> jegyző. Kb. ennyi amiről tudok. Segíteni valószínűleg nem fog, de meg kell próbálni.
Előzmény: levistrauss (-)
Ne te ne! Creative Commons License 2009.11.17 0 0 2
Segíteni, azt nem tudnak, de majd leírják hogy milyen rasszista az illető hogy a kultúrájuk ellen valakinek kifogása van.
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.17 0 0 1
"Remélem sikerült politikailag korrekt módon fogalmaznom... "

Igen, pláne, hogy ezt a sort is leírtad, mindannyian tudjuk, hogy grönlandi halászokról van szó. Én csak durva megoldásokat tudok javasolni, de van pár jogvédő nick a fórumon, ők biztosan tudnak segíteni.
Előzmény: levistrauss (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.16 0 0 0
A leírtakból itélve ez egy szőke, kékszemű svéd család. Ha az önkormányzatnál el is lehet érni hogy kirakják őket (nem valószínű, nem sok esélyt adok rá, főleg hogy a skandináv bevándorlók kiemelt helyzetben vannak) április 30-ig nincs kilakoltatás mert télen szünetel...

Ami megoldást meg tudnék javasolni, azt sajnos nem lehet leírni....
Előzmény: levistrauss (-)
levistrauss Creative Commons License 2009.11.16 0 0 topiknyitó
Sziasztok.

A problémám a következő. Egy régi típusú körfolyosós házban lakunk, aminek a bejárati lépcsőház-ajtaja nem zárható, ráadásul bejárás megoldható a mellettünk lévő lépcsőházból is.

Vannak a házban teljesen lecsúszott fiatalok, ragasztóznak, szívnak, cigiznek, mikor mit. Közülük 3-4-en egy család tagjai, akik összesen 9-en (!!!!) laknak egy 37 nm-es nekik kiutalt önkormányzati lakásban. Ezek a fiúk tönkretesznek mindent a lépcsőházban, leszerelik a villanykapcsolókat, időnként odahánynak, volt amikor nagydolgukat is az egyik sarokban végezték el. Nem túlzok, ez megy tényleg. Kérdésem a következő, mit lehet ezek ellen tenni? Az, ha kihívjuk rájuk a rendőrséget pár alkalommal, valszeg nem használ, csak igazoltatják őket aztán elmennek. Az önkormányzatnál el lehet érni ilyenkor hogy kirakják őket? Esetleg bármilyen más megoldás létezik? Körülbelül 40 lakás van a lépcsőházban, ebből csak 2 lakásban laknak az ebbe a csoportba tartozó züllött fiatalok. Remélem sikerült politikailag korrekt módon fogalmaznom...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!