Keresés

Részletes keresés

TakacsAgi1 Creative Commons License 2014.02.26 0 0 11

Mindenki jelentkezeset varom,akinek autojaval,munkajaval,karrendezessel,biztositassal,csaladjaval jogi problemaja lehet.

Korrekt,hatekony jogi megoldast tudok bemutatni."Mas karan tanul az okos",mondhatnam,de inkabb azt mondom,ne varjuk meg,amikor varatlanul tortenik valami es akkor kezdunk el kapkodni es gondolkodni.Ugyvedre,illetekekre egyebekre penz kell es nyilvan az akut helyzetet is meg kellene oldani!Hogyan?

A javaslatom gyors es hatekony.Keressenek!/agnestakacs87@gmail.com/

 

ivódzsima Creative Commons License 2011.11.22 0 0 10

ez bizony jó kérdés...

Előzmény: Törölt nick (9)
ivódzsima Creative Commons License 2011.11.22 0 0 8

na, megszavazták a 30 % baleseti adót...  aki teheti, az megy a legóccóbbhoz...a megtakarításból kijön az adó...

ivódzsima Creative Commons License 2011.11.21 0 0 7

azt mondja valamilyen felügyelet, hogy ha mindenki átmegy ólcsóbb biztosítóhoz, akkor azt megvizsgálják...miért is?

prepakombakabaré Creative Commons License 2009.12.24 0 0 6

Engem a k&h értesitett sima levélben hogy mennyi lenne a biztositásom. Nem fogadtam el, megbiztam az alkuszt és 27 000 ft-ot sporoltam. Persze már a levél előtt tudtam hogy váltani fogok, én kiszámitattam online........

 

Lehet Neked is küldtek levelet csak elkallodottt..

Nem vagyok jogász, de szvsz semmi esélyed nincs a dijat mérsékelni.

 

Hacsak el nem adod akár közeli rokonnak. Uj tulaj, uj biztositás....

Itt a hunyo az áttiratás költsége..

Boldog karácsonyt

 

Előzmény: gbakker (5)
gbakker Creative Commons License 2009.12.24 0 0 5
Szerinted akkor akár ezerszeresére is emelhette volna, nekem kötelességem kifizetni? Az idevonatkozó törvényben van egy olyan pont, mely szerint a lejárat előtt 50 nappal köteles értesíteni az ügyfelet. Ez egyoldalú szerződés módosítás, én nem tuthattam róla, hogy emelik. Ha én szó nélkül emelem a munkabéremet, azt a munkáltató köteles kifizetni? Miért nem tájékozódott, hogy van olcsóbb munkaerő is? Persze nem is tudhatta, hogy mitől olcsóbb.
Előzmény: prepakombakabaré (4)
prepakombakabaré Creative Commons License 2009.12.24 0 0 4

Ezt buktad..........Semmi esélyed nincs mérsékelni a dijat.

Egész novemberben majd minden magyar oldalon ott volt hogy válts szolgáltatot, számold ki!!

Csak magad okolhatod, lehetőséged lett volna olcsobat keresni.

 

 

gbakker Creative Commons License 2009.12.21 0 0 3
A napokban jutott tudomásomra hogy a kötelező biztosításom díját 600 %-kal (több mint hatszorosára) felemelték, anélkül hogy bármi változás történt volna. A biztosítást elvileg már nem mondhatom fel. A díjemelésről időben nem értesítettek.  Mit lehet tenni? Lehet-e felmondás elfogadására vagy egy méltányos (20-30%-kal emelt) díj megállapítására kötelezni a biztosítót?
satellite five Creative Commons License 2007.08.13 0 0 2
Alapvetően igen. Szándékos károkozás sem mentesíti a biztosítót a fizetési kötelezettség alól, de megtérítési igénye keletkezik a biztosítottal szemben. Azaz neked fizetni kell, majd az ügyfelével egymás közt rendezik a kérdést.
Előzmény: csincsi741 (1)
csincsi741 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1

Sziasztok,

 

 

szándékos károkozás esetén ami nem ellenem irányult de az én autóm is károsult lett benne, fizet a kötelező?

 

hexo Creative Commons License 2006.06.12 0 0 0
bizt0sítás - bizt0nság
Előzmény: vera013 (-)
vera013 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

Lenne egy kérdésem, remélem tud vki segíteni... Kicsit hosszú...

 

Tehát. Van egy autónk amire 2002!!! óta nincs kötelező felelősségbiztosítás fizetve... Nem szándékosan, hanem egy rokon segít ki minket anyagilag úgy, hogy ő fizeti a biztosításokat és  2002 óta elfelejtette vhogy befizetni a csekkeket... (nem tudom hogy, na mindegy). Ma kaptunk egy levelet az önkormányzattól, hogy 2005. október (!) óta nincs fizetve a kötelező, csináljunk vmit.

Arra gonodltam, biztos rossz a nyilvántartás, na de éljen, hiszen azt még ki tudjuk köhögni: befizetem utólag. Felhívtam az önkormányzatot, de mondják, hogy ők a biztosítótól kapják az adatot, hívjam őket. Felhívtam a biztosítót, hogy én szívesen befizetem a hiányt (a 2005. októbertől) Megnézte a gépben a csaj, de ő azt mondta, hogy ilyen rendszám alatt nincs is kötelező csak casco egy ideig, biztos MÁS biztosítónál vagyunk biztosítva. Nem akartam vele elkezdeni vitatkozni, hogy nem, nem:  nálatok vagyunk biztosítva, csak éppen négy éve nem fizetünk, így azt mondtam, hogy ó, akkor biztosan elnéztem vmit...

Azóta rájöttem, hogy valószínűleg az történt, hgoy tavaly biztosítót váltottunk és tavaly októbertől új biztosítónál akartunk lenni... Ezt jeleztük is az új biztosítónak, de ők csak úgy kezdenek biztosítani, ha hozok a régi biztosítótól kártörténeti igazolást. Azt pedig ugyebár nem tudtam vinni, hiszen akkor kiderült volna hog ynégy éve nincs biztosítva a kocsi!! (tehát az új biztosító mószerolhatott be minket az önkormányzatnak)

Mondjátok meg mit csináljak??? Nincs annyi pénzem hogy négy év lemaradását befizessem. Mit lehet ilyenkor tenni???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!