Keresés

Részletes keresés

Birca Creative Commons License 2010.09.27 0 0 17
Nokiás voltam 2 évig.
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.17 0 0 16
Csak jelzem, hogy vagyok, ha kérdésetek van, keressetek.
Lezlii Creative Commons License 2007.09.10 0 0 15

Nos, amire én rátaláltam erre a fórumra, eléggé halott lett

Amit Korpa linkelt, ott sem leltelm semmit

pedig nagyon kellene egy szakszervezetis segítség! CC-n dolgozom, nálunk is próbáltak szakszervezetet létrehozni, ám elhalt, azóta pedig megfélelmítések vannak és mindenki örül, hogy van melója - nehéz így érdeket érvényesíteni.

November, neked vannak elérhetőségeid?

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.24 0 0 14
Hellosztok!
Én magam konkrétan nem ügyfélszolgálatnál dolgozom, de egy oylan szakszervezetnek vagyok az egyik vezetője, ahol sok ügyfélszolgálatos tagunk van. Tulajdonképpen erre a topikra is úgy bukkantam, hogy a szakszervezetek fórumos aktivitására voltam kiváncsi, erre kerestem rá.

A kezdő hozzászólásban szerepel, hogy nincs érdekvédelme a telefonos ügyfélszolgálaton dolgozóknak. Ez országosan bizonyára igaz, de sok ügyfélszolgálatos tud csatlakozni vállalati vagy ágazati szakszervezethez, és ahogy annak idején mi is közösen (irodisták+informatika+üfsz) hoztuk létre a magunk szervezetét, úgy bárki alakíthat saját érdekvédelmi szervezetet, ha úgy látja, hogy szükség van rá. Épp ma hallottam, hogy az egyik multinál csak az ottani operátorok csináltak saját szakszervezetet valami negyven taggal.

Ezt csak azért írtam, hogy ne legyetek elkeseredve, de legfőképpen ne mástól várjátok a magatok sorsának jobbrafordítását, hiszen a lehetőség, hogy szervezettebben képviseljétek az érdekeiteket, a Ti kezetekben van.
Arthurgazdi Creative Commons License 2006.08.30 0 0 13
Szia!

Azt hiszem 1 cégnél dolgozunk!
Előzmény: KhicsiÉn (10)
-Korpa- Creative Commons License 2006.06.30 0 0 12

Sziasztok !

 

Nagyon szépen leírtátok hogy milyen is ez a munka.Én is már több éve taposom a "szakmát" .több cégnél is voltam.  A droid kifelyezés az telitalálat, ahol most vagyok ott is igy hívjuk hülyeségből egymást. Sok ügyfélnek, sőt cégen belüli más beosztásu embereknek fogalmuk nincs hogy milyen  szigoru szabályoknak ,minőségi mutatóknak kell megfeleni egy call centeresnek . A rögzitett beszélgetéstől kezdve a folyamatos statisztikázáson át minőségi és mennyiségi mutatóknak is mindig rendben kell, vagy kellene lennie. Jó esetben ezek teljesíthetők (nem mindig ). Ha valakit érdekel ez a téma a napokban indítottam egy hasonló fórumot a www.richfield.extra.hu/forum  címen ahová egy-két kollegát/kollegínát , vagy volt kollegát/kollegínát  már meghívtam.       

Előzmény: KhicsiÉn (10)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 11
Én csak "másodállásként" szerettem volna belekóstolni ebbe a dologba, de nem vállaltam (most nem részletezem miért, te már hellyel-közzel leírtad.

A baj az, hogy dolgozni, számlát, rezsit fizetni kell, nekem spec. a gyerekemet is el kell tartanom.

Nem kifejezetten ide a CC-hez tartozik, de mégis.

Akkor mi van, ha vállalati átszervezés miatt lesz valaki mondjuk főiskolai végzettséggel telefonügyeletes?
Vagy mexűnik a státusza, összevonogatnak osztályokat, és neked marad a "telefonügyelet", a szokásos elmebeteg betelefonálókkal, strsszes munkahellyel, még rosszabb fizetéssel, két műszakkal.

Nem tartozom a "keresett" korosztályhoz - vagy elfogadom, vagy nem. De azért nem nagyon szeretnék belenyugodni.
Előzmény: KhicsiÉn (10)
KhicsiÉn Creative Commons License 2005.06.22 0 0 10

:)

Én 4éve csinálom(mondjuk szeretem is), de valóban kegyetlen nehéz munka.

Nem csak az ügyfelek, hanem a vezetői nyomás, a multiknál ez lenézett  meló, pedig szerintem nehezebb és embertpróbálobb,becsületesebb, mint az az ezer féle folyamatszabályozó,meg utasításszegmentáló semmitcsináló managggeri kávézós melók.

Hát ez van, mindenki eldöntheti mit csinál.

Igazából a gond az, hogy a vezetők nem családos/amúgy magánéletet élő emberként tekintenek az alkalmazottakra, hanem mint droidokra:

Droid storry:

Különféle osztályokról időnként eljönnek látogatni a (nagyobb)vezetők, hogy lássák mi újság, mit is csinálunk...ez nem ellenőrzés, amolyan tapasztalatszerzés.

Ilyenkor a CC managere viszi körbe az illetőket ,kommentálva a látványt.

Eset: két öltönyös úriember xy osztályról belép a dolgozók közé, mellettük a CC manager, majd egyik a másiknak így szól:-Látod,ezek itt a droidok! HEHEHEHE-nevetnek egy jóízűt élükön a managerrel.

Nem hogy elmagyarázza, hogy ne haragudjatok, de ezek becsületesen dolgozó emberek stb...hanem nevet velük!

Hát ez a gond!

Mondanom sem kell, hogy vagy 10ember hallotta ezt a beszólást.

És persze ki mert volna visszaszólni?

Max az aki szeretne új munkát....

És persze ez csak egy a nagyon sok hansonló történetből.

 

 

7-es troli Creative Commons License 2005.06.21 0 0 9
Sziasztok!

Több mint 3 évig dolgoztam egy CC-ben amit páran odabenn csak Call-Centrációs tábornak vezeünk(tünk). Napi 8 órát kell úgy végigbeszélni, hogy óránként van 10 perc szünete az embernek, mellé még 20 perc ebédidő, de ezeket leszámítva csak jön az ügyfél, cska jön, csörög a telefon, ismét csörög, megint csörög, és minden második ügyfél elküld a jó ***va *nyámba. Nem könnyű meló, ezt idegekkel bírni!!! Hát nagyon nehéz. Ja és megjegyzem az ügyféllel mindig kedvesnek kell lenni, nem szólhatok be neki, csak a seggét nyalhatom ki. A legszomorúbb az egészben hogy sok esetben jogos reklamációval fordul a T. ügyfél egy egy cc-hez, de kéremszépen, ha ordít, kiabál, és kéáromkodik, azt hiszi jobban, könnyebben, gyorsabban el tudja intézni az ügyeit? Hát nem! Előbb segít bárki egy olyan ügyfélnek, aki kedves, türelmes. És egy egy cég cc-s dolgozói azért vannak hogy segítsenek az ügyfélnek. Nem pedig azért hogy a szitkozódásokat eltűrjék(jük).

Most hirtelen felindulásomban ennyit.
MessoR Creative Commons License 2005.06.21 0 0 8

Sziasztok!

 

Bar lehet, hogy kisse felre lehet ertelmezni a topic leirasat, de nem azert nyilt, hogy az ugyfel<>cc kapcsolatot, hanem a beosztott/cc/<>vezeto viszonyt elemezze!

 

Keretik ezentul az ilyen jellegu hozzaszolasokra torekedni!

 

KOszonettel:

 

 

 

földhivatal Creative Commons License 2005.06.20 0 0 7
"HANYAS VAGY?"
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 6
Engem ne érts meg, én nem a CC-n dolgozom, csak ismerem őket. :-)
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 5
persze megértelek titeket is mert több ügyfélnek felforrósodik a feje mikor ötször mondja el egy gép hang, hogy 1-es gomb ez, 2-es gom az, 9-es gomba az, utána meg 5 perc várakozásidő után kapcsolják és nem tudják elintézni az ügyét. Van ahol meg később X.Y.-ra hivatkozol letagadják.
Van ahol jól müködik a rendszer ,van ahol nem (tapasztalatom szerint inkább az utóbbi, mindenesetre nem egy ügyfélbarát rendszer a CC, inkább egy fal mögé bújás)
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 4
Lehet. Őket nem ismerem. A mieinket viszont igen. És leszedem a fejit annak aki egy rossz szót mer rájuk mondani.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 3
pl. egy AB-Aegonostól biztos tisztességesebb
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 2

Ezt kicsit pontosíthatnád...

Úgy érted, hogy a BKV ellenőrnek is nagyobb a becsülete vagy úgy, hogy még az is tisztességesebben beszél az ügyféllel mint a CC-s?

 

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 1
nehOgy már a nyúl vigye a puskát!
még a BKV ellenőrnek is nagyobb tisztelete van mint nektek
Tombolda Creative Commons License 2005.06.19 0 0 0
Pard0n.
Előzmény: MessoR (-)
MessoR Creative Commons License 2005.06.19 0 0 topiknyitó
Ez a fórum arra ad lehetőséget, hogy meglévő érdekvédelmi képviselet /szakszervezet/ hiányában, minden CallCenter területen dolgozó alkalmazott kinyilváníthassa a véleményét.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!