Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Róma-szenvedély
Topikleírás:Kedves Fórumozók!

Ez a fórumot Testaccio Rabja az alábbi sorokkal indította 2002. februárjában:

Ki szereti nálam jobban Rómát? A rómaiakon kívül ki ismeri nálam jobban Rómát? És kit gyötör nálam jobban az, hogy mégsem ismerem igazán? Ki vágyik nálam jobban Rómába? Ki akarja mindenét pénzzé tenni, hogy hosszabb időre mehessen? Ki ír könyvet Rómáról Vagy ha nem ír, ki beszél magában állandóan Rómáról? Ki őrült bele Rómába nálam jobban? Ki indul mindennap hajnalban? Kinek van kedve nálam is Róma-őrültebb lenni? Ki írna ide Rómáról? (Háromnapos turisták kíméljenek, bár a jobb kérdésekre nekik is felelek.)

Szeretnék ennek szellemében itt csak történelemről, épületekről és szobrokról, kertekről és szökőkutakról mesélni, és hallgatni mások élményeit.

Természetesen egy utazásnál fontosak a gyakorlati tanácsok is, ezért indítottunk egy másik fórumot Utazási tanácsok Rómába utazóknak címmel, ahol felteheted kérdéseidet közlekedéssel, szállással, belépőjegyekkel és hasonlókkal kapcsolatban. Segítségedre lehet ebben a kereső is, illetve a fórummal szorosan összekapcsolódó http://roma-szenvedely.eu/ oldal, ahol rengeteg infót találsz.

Tartsd tiszteletben a topiklakók kérését, és szívesen látunk mindkét fórumon:)
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:Törölt nick
Létrehozás dátuma:2002.02.24 10:06
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!