e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.04.27 0 0 656
"Sosem tudni, kire milyen hatással vannak a halucinogének, tudatbefolyásoló dolgok."

Valamilyen szinten mindenki befolyásolja mások tudatát.Például Te is,azzal,hogy felvetettél egy témát,

(és természetesen azért,mert a kíváncsiságom és tudásvágyam a téma iránt arra sarkallt,) :)))

meg is néztem,valójában mit is találok e témában.Így rátaláltam Dr.Drábik János Tudatmódosítás című könyvére.
A tudatbefolyásoló agykontrollról amiket ír,az bizony elég durva.Majdhogynem a paranoia határait súrolja.

A legszerényebb véleményeim is az erről az egészről,hogy ha valakinél tényleg elérik ezzel a céljukat,arra szerintem teljesen kár időt vesztegetniük.
Ha valaki a tudatbefolyásoló agykontrollnak ÖNKONTROLLAL

(a Silva-féle agykontroll ha jól használjuk,végül is önkontroll)

ellent tud állni,na az már valami!

Én a gyengék fegyverének tartom az alábbiakat:

"A tudatbefolyásolás jelenlegi gyakorlata

A gyakorlati alkalmazás szempontjából tudatbefolyásoló agykontrollnak azokat a módszereket tekinthetjük, amelyeket a célszemély tudomása és hozzájárulása nélkül rejtve alkalmaznak azért, hogy magatartását megváltoztassák. Erre sor kerülhet olyan helyeken, mint a célszemély otthona, és eddig leginkább a sajátjának tartott észbeli, lelki tevékenysége, agyműködésének egésze.

A tudatbefolyásolás egyik formája, amikor működtetői a nyilvánosság tereit használják a célszemély zaklatására. Ilyen lehet az utca, az internet, az elektronikus és a nyomtatott tömegtájékoztatás. Az irányítóknak a látókörébe kerülhet találomra is egy személy.
Ez akkor alakul át agykontrollá, amikor megfigyelése rendszeressé válik, és zaklatását kombinálják a személyes információk megszerzésével. A cél tehát totális megfigyelés alá helyezni egy személyt, és az így szerzett információkat felhasználni tudatának és magatartásának befolyásolására. A megfigyelési eszközök a telefonlehallgatástól a lakásokba, valamint az autókba elhelyezett audiovizuális „poloskáktól” és az internet ellenőrzésétől egészen a legfejlettebb műbolygós megfigyelésig, a szuperérzékeny elektromágneses érzékelőrendszerek komputeres elemzéséig terjednek, beleértve az implantátumoknak az emberek testébe való – hozzájárulásuk nélkül történő – beültetéséig. A célszemély ingerléséhez felhasználják a zaklató telefonhívásokat, az utcai megfigyelést, híresztelések terjesztését, az elektromos megvilágítás manipulálását, az internetes üzenetek zavarását, a mikrohullámú eszközök és az akusztikus fegyverek bevetését, az elektronikus és nyomtatott tömegtájékoztatásban elhelyezett üzeneteket, hangok továbbítását, amit csak a célszemély hall, továbbá az agyműködés közvetlen stimulációját."

......kész diliház! ;) :)))))

/Egyszer én is megtettem a szomszédainkkal ugyanezt!
A hatás dettó! /

Szerencsémre,és(véletlenül) ;) a körülmények változtak! :)))))
Előzmény: joy (652)