yesterday41 Creative Commons License 2010.04.27 0 0 194
Az életszínvonal, az életminőség, az egészség, a kozmetikumok, az egészségesebb életmód, a várható élettartam állandó emelkedése már felfelé tolta az egyes életkorokat.

100 évvel ezelőtt egy 30-as már öreglánynak minősült, egy 40-es meg öregasszony, 60 évesen már csak görnyedten és fekete ruhába és kendővel járt ki a temetőbe.

Jelenleg a helyzet gyökeresen megváltozott. Egy harmincas diplomás, még fiatalos hölgy, aki már felépítette egzisztenciáját, első családalapításra készen áll.

Egy jól karbantartott, magára adó ápolt hölgy 40 -50 év között pedig szexuálisan a legvonzóbb, tapasztalt, érett. Talán a jelenlegi 70 éveseket lehet már idősebb hölgyeknek tekinteni,de lehet, hogy ez is változhat az idővel.

Nem akarok mature hölgyek képeit feltenni az internetről, de aki kicsit böngészik több száz gyönyörű 50-es nőt láthat, vagy csak nézzetek körül itthon az utcán.
Bizonyára sokan közületek Ti is láttátok a brazil nagymamák szépségversenyéről készült fényképeket, olyan gyönyörű és tökéletes alakú 50-esek voltak, el voltam ájulva. Habár egyes rosszmájúak szerint ez nem a hölgyek szépségversenye, hanem a plasztikai sebészek versenye volt.

Tehát 50-es szépasszonyok fel a fejjel előttetek az élet a nagy kalandok lehetősége, csak ki kell használni.