JB** Creative Commons License 2010.04.26 0 0 13486

Először is gratulálok a szervezőknek, tényleg profi szinten levezenyelték a futóversenyt. Kíválóan jelezték a pályát (segített a 10,5,2 és 1 kilis felfestés a cél előtt), az asztalokon a frissítők is bőségesek voltak. Sajnos ezt csak virtuálisan tudtam nyomonkövetni, mert egy tartós hányinger miatt csak izon és kólát tudtam elfogyasztani, a többiből semmit. Legalább kitapasztaltam, hogy ezeken is végig lehet menni, de egyszeri teszt elég volt.:-)

Bár Rudolf tanya előtt a hányinger elmúlt, de enni azt továbbra sem bírtam. És még a kulacsom is valahol a Csór hegy után kiesett, észre sem vettem, így Keresztesig csak a pontokon tudtam inni.. Szerencsére Vörös-kő után egy futótárstól kaptam egy üres pet palackot, ami az utolsó etapra igen hasznos volt, anélkül még mindig ott kóvályognék. A futótársnak tartozom egy sörrel, csak nem tudok nevet társítani hozzá, ezért ha olvassa topikot és magára ismer, bátran jelezzen. (Kb. 7.40-8.10 között jöhetett be).

A rendezéshez talán két észrevétel (a sóhiány mellett, de ez igazolt hiányzásnak minősült:-)):

1. a rajtszámot puhább anyagra nyomni

2. citromkarika a pontokon, frissítőnek sem utolsó

De ezektől függetlenül is 10 pontos volt a rendezés, jövőre a teljesítményemmel én is próbálok felnőni ehhez a szinthez.