Mozg Creative Commons License 2010.04.26 0 0 13474
Sziasztok!
Néhány gondolat az első "Mátrabérc"-emről. Kezdőként nehezen tudtam belőni mire leszek képes ezen a szép napon. Arra gondoltam talán 7 órán belül beérhetek, de ez az álom csak Oroszlánvárig tartott ott már tudtam, hogy a 8 órás teljesítés reálisabb. A Muzslára felfelé menet már a 8 és fél óra is szép eredménynek tűnt. Végül a 8.09.52- nek nagyon örültem. Jövőre lehet javítanom.
A pályakijelölés kiváló volt. Néha én is hajlamos vagyok keverni, de ez most fel sem merült.
Egy kicsit zavart, hogy mindig kérdezgetni kellett, hogy van e dugóka, de gyorsan túltettem magam rajta.
Hátizsákban egy kulacsban multivitaminos vizet és egy fél literes pet palackban kalciumos vizet vittem. A kulacs tartalmát Oroszlánvár és a Kékes között megittam és ott iso-val feltöltötték. Mátrakeresztesről teli palackkal és kulaccsal mentem tovább és mégis épphogy elég lett az utolsó szakaszra.
A korábbi tapasztalatok alapján egy kis dobozkában sós diót vittem magammal, de a dióból nem sokat ettem csak a sót, az viszont Ágasvárról lefelé jövet nagyon jól jött mert a combizmaim jelezték, hogy ők is léteznek. Szerencsére sikerült gyorsan kielégíteni az igényeiket.
A frissítő asztalok kínálata nekem tökéletesen elegendő volt: ropira, banánra és isora volt szükségem, ja még Mátrakeresztesen 1 dl kólát is bedobtam a frissítő asztal előtt üldögélve, hogy egy kicsit felpörgessen. Így utólag a pörgéshez talán egy litert kellett volna innom.
A pálya nagyon tetszett: voltak kemény emelkedők és kemény technikás lejtők, lehetett kicsit cuppogni és jó volt beérkezni.
Az idő kiváló volt és a hangulat szintén, a frissítő pontokon nagyon kedves rendezőkkel és csecsemő szurkolóval.
Tetszett a célban a gyors eredmény közlés, kellemes meglepetés volt a befutócsomag a névre szóló címkés borral.
Elviseltem, de nem örültem a hideg zuhanynak, mivel még 5 óra utazás várt rám hazáig így jobb lett volna egy kis meleg vízben zuhanyozva lazítani.
Összességében nagyon tetszett a verseny, remélem jövőre is a beérkezők között lehetek persze 8 órán belül.