Atom-anti Creative Commons License 2010.04.25 0 0 422
Egyrészt az "nach zu Hause", másrészt nem fogom ezt a Liviastraße 4. poént. Tényleg van egy olyan Lipcsében, nem hosszú, és ahogy nézem nincs ott semmilyen híres épület.

kriss komori: érteni mit akarsz, de nehogy már a szóbelit meg tudtad csinálni, az írásbelit nem tudod. Egyébként sem értem, hogy az írásbeli miért megy rosszabbul az emberek többségének. Pedig szerintem könnyebb: van idő gondolkodni, szótárazni (kivéve a tesztnél), elemezni. Tesztek könnyen begyakorolhatóak, németről magyarra fordítás se nehéz (ismeretlen szavakat még ki is lehet következtetni), levélírás sablonok mentén begyakorolható. Egyedül a magyarról németre fordítás nehéz feladat, de abszolút megcsinálható.

Ha mégis úgy döntenél, hogy nem az Ecserin veszed meg, hanem a szabályosabb utat választod: úgy hallottam, hogy a BME-n elég könnyű, de a Goethe-s nyelvvizsga se nehéz. Csak nem tudom, elfogadják-e mellé a mostani szóbelidet. Igazából állítólag bármelyik nyelvvizsga könnyebb (volt mindig is), mint a Rigó utcai (ITK-s). Bár ez utóbbi sem vészes, ha rendesen felkészül az ember, a Guinness Rekordok Könyvében többen is szerepelnek, akik sikerrel túlélték.
Előzmény: Törölt nick (420)