Gicoagi Creative Commons License 2010.04.16 0 0 116
Lányok! Ezek a képek fenomenálisak.:) Talán tanult vmelyikőtök fotózást? Szuperek lettek. Én máj-ban megyek Miamiba 3 hónapra és onnan megyek, ill. szeretnék átmenni a Bahamákra, így akadtam erre a fórumra...:)
Az ESTA-val, vízummal kapcsolatos tapasztalataim: 2001-ben 17 évesen(nyilván a szülők engedéllyel), 1 évre megkaptam a vízumot, ekkor kimentem 1 hónapra. 2006-ban ismét igényeltem vízumot 23 voltam, két iskolában is tanultam(felsőfokú, középfokú), ezt nyilván igazoltam+volt meghívólevelem. Na ekkor nem kaptam meg legnagyobb meglepetésemre, mondván "nem rendelkezik elég erős társ-i, gazd-i, családi kötöttséggel". Köszi! = Az kellett volna nekik, hogy legyen férjem, gyerekem, vállalkozásom, ingatlanom...kb.
Nemrég kitöltöttem az ESTA-t, nem dobta ki azonnal a rendszer a választ mivel már volt visszautasított vízumom. Aztán másnap reggel meegnéztem: engedély megadva. Persze úton útfélen írta az igénylő oldalon, hogy ez még nem jelenti azt, hogy be is engednek. Jó ugye?
A lényeg, hogy nagyon hasznosnak tartom ezt a fórumot, minden hozzászólást elolvastam. Jön, megy vki nyáron a Bahamákra? Javaslataitok alapján már körvonalazódni látszik miket fogok megtekinteni.:)
Üdv,