FJU-309 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 5140
OFF

Nem szoktam sokat írni, ha mégis akkor általában témába illőt. De már motoszkál bennem jó ideje egy kérdés, és most nagyon belelendültem a gépelésbe :-)

Szóval van egy üres G-portálos honlapom. Bár programozni nem tudok, ez az ide-oda rakosgatása a moduloknak mégis érdekel. Amikor azon gondolkodtam, hogy miről is szóljon az oldal; rögtön a közlekedés jutott eszembe. Csakhogy nem sok saját képem van, másoktól meg minek kunyerálni? Aztán elkezdtem olvasni ezt a fórumot, és néhány hónapja egész hosszan volt szó a kintalvós kocsikról, néhányan a kedvenc témájuknak vallották. Sok képes honlap van, de evvel foglalkozó tudtommal nincs. Persze ezt folyamatosan frissen kell tartani, de ez nem probléma.

Kérdésem volna az hogy:
-van-e ennek értelme, vagy érdekelne-e egy ilyen oldal bárkit is (ha nem akkor sem sértődök meg),
-ha igen, akkor tudnátok-e e-mailban ehhez anyagot küldeni és az esetleges észlelt változásokról ugyancsak mailben vagy a fórumon tájékoztatni, netán a fórumtalin erről egy kicsit elbeszélgetni...

Amennyiben kapnék anyagot, akkor az oldalon rendezném telephelyek és rendszám szerint is a kocsikat, ki mi alapján keres. Emellett ha valaki tudja egy kocsinak a fordáját vagy azt hogy merre szokott dolgozni, azt is ki lehetne írni; de nem tudom hogy ez összejönne-e.

Ezt az egészet csak azért írtam le, mert szívesen hozzáadnék valamit a témához, de ez egyedül nem megy. Nyugodtan ki lehet nevetni, csak tudjak róla! :-)

FJU-309

ON