*911* Creative Commons License 2010.04.07 0 0 5097

Meggyőződésem, hogy Tourismo és társai vannak annyira jó felfogású, de még fiatal közlekedésbarátok, hogy a kissé már tapasztaltabb kollegák észrevételeit és iránymutatásait befogadják és azt elsajátítva vigyék tovább azt a vonalat, amit a korábbi években mások (köztük én is) elkezdtek a Tisza Volán területén.

A del gomb meg kuka tartalmú hozzászólások nem fogják senkinek se a képességeit fejleszteni. (Egy nem fotós topicban meg minek is?) A már említett 10 pontos is az ilyen hasznos segédletektől jutott oda ahova jutott, és azzal a topickal kapcsolatban nem kívániok többet itt foglalkozni.

 

Aztán jött Csokibá' és verval, akiknek sikerült átadni a stafétabotot és méltón viszik tovább a Tisza Volán felé mutatott közlekedésbarátságot.

 

A királyság intézménye már rég megszűnt kicsiny hazánkban.

 

a közlekedésbarátok meg retardált imaházlakók.

 

Ezt így nem mondtam... tudtommal magam is az vagyok, még ha kevesebbet is van időm foglalkozni a témával. Ott van a Tátrás topic. Ott is járművek iránti szeretet van, mégis vitára mernek kelni egymással olykor, és még moderálni se kell. Utána visszaáll minden a helyes útra, és ha betesz valaki egy fotót nem akasztják fel rögtön mert a telepkapun belógott a villamos vége a képen, vagy mert egy vízcsepp rajta van a szélvédőn, vagy neadjisten a jármű ajtótlan oldala van fotózva. Lehet, hogy ezek a képek neked nem tetszenek, de nem kell másokban is ezt az érzetet kelteni, és a saját stílusod ráerőltetni kivétel nélkül mindenkire, és kampányolni, hogy egy jó fotó az ajtós oldalnál kezdődik stb... Senkit nem érdekel egy járműveket kedvelő topicon.

 

valamennyi szegedi témájú topikban semmi más témát nem tudsz felhozni, csak hogy itt mutyiznak, ez a sz?r, az a sz?r, a közlekedésbarátok meg retardált imaházlakók.

 

Oh jaj már megint a csencsbuszok. Meg szoktam látni a jót is... csak sajnos manapság egyre kevesebb van belőlük... :-( Na de írok valami jót ne érje szó a ház elejét. Múltkor a 76-oson a vezér segített leszállni egy kerekesszékes hölgynek... ritka manapság az emberség szóval, ez nagy dolog.

 

Téma részemről lezárva. Nem kell megkérned semmire... megyek én magamtól...

Előzmény: smoon (5095)