smoon Creative Commons License 2010.04.07 0 0 5095
Amúgy meg.

Meggyőződésem, hogy Tourismo és társai vannak annyira jó felfogású, de még fiatal közlekedésbarátok, hogy a kissé már tapasztaltabb kollegák észrevételeit és iránymutatásait befogadják és azt elsajátítva vigyék tovább azt a vonalat, amit a korábbi években mások (köztük én is) elkezdtek a Tisza Volán területén.

Annak idején voltak, akik papírképeket készítettek, majd 2002 tájékán becsatlakoztunk mi is Leo-val.

Aztán jött Csokibá' és verval, akiknek sikerült átadni a stafétabotot és méltón viszik tovább a Tisza Volán felé mutatott közlekedésbarátságot. Mivel verval Pestre jött, Csokibá' meg más dolgokkal is foglakozik, itt az ideje, hogy a következő generáció is megkapja az útravalót, amire kiváló alkalom lesz a 17-i topiktalálkozó. Én ezen sajnos nem tudok részt venni, pedig szívesen megismerném személyesen is a srácokat.

Az, hogy megszólok egy képet, meg kérjük, hogy ne legyen telepes fotó ez mind a normál irányba történő terelés jele, nem kötözködés, provokálás veled ellentétben, ugyanis valamennyi szegedi témájú topikban semmi más témát nem tudsz felhozni, csak hogy itt mutyiznak, ez a sz?r, az a sz?r, a közlekedésbarátok meg retardált imaházlakók.

Hagyjál minket békésen fórumozni a továbbiakban is amire most utoljára nagyon szépen megkérlek, és kímélj meg minket ettől az "akkor is az enyém az utolsó szó" hozzáállású, néha használható tartalom nélküli hozzászólásoktól.
Előzmény: *911* (5091)