Gabcsi68 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 2142
Szia Feedee!

Mivel csak úgy lehet fórumozni ha van nickem így kénytelen voltam reggelni.
Azért reggel valaki mert vagy hozzá akar szólni vagy kérdése van. Én az utóbbi vagyok.
Azt én sem mondtam hogy kolbászból van a kerítés, sőt a családból jópár éve voltak kint ( mint takarítók ) így valamelyest rálátásom van. De csak valamelyest, meg régebbről, és ezért kérdeztem azokat akiknek napi tapasztalatai vannak, és kifejezetten ebben a témában, mint említettem vállalkozás szerű munkavégzés.
Mivel gyanítom, hogy ott sem születnek a dolgok maguktól, így azt valakiknek le kell gyártani ( még egy kertkaput is, habár az számomra egyáltalán nem kihívás... ) tehát adott a feladat. Gondolom ott is kell fűteni, így szükséges a tüzelő ( biztos nem mindenhol gázzal fűtenek ) és biztos hallottál az energiafűről vagy a fűrészporról, azokból az általunk gyártott géppel remek tüzelőt lehet készíteni, sőt még hogy ne is kelljen hozzányúlni ( mivel a kényelem nagy úr ) teljes egészében gépesíteni is lehet az ezzel való fűtést. A fű magától terem szinte ingyen van, a fűrészpor meg majdnem hulladék, így az energia a lábunk előtt hever, minek ezért állandóan sok pénzt kifizetni...?? És ez CSAK 1 területről 1 példa amiből ki lehet indulni!
Gondolom sok olyan ország nincs ahol a benzinbe elnyeletik a PB gázt és azzal mennek, mert AZ ÍGY akkor olcsóbb volt mint a benzin. Úgy vélem találékonyságban nem vagyunk hátul....mint Magyarok értem ez alatt :-)
A szerencse mindenkinek jól jön persze, de ha párosul hozzá valamiféle tudás, meg elszántság akkor gondolom előre lehet jutni. Azt nem mondom hogy annyira szarul menne, csak szenvedünk, mivel itt arra megy ki a játék, hogyan lehet tönkretenni a kisembereket, a kisebb cégeket, adóval, járulékkal meg folyton változó szabályokkal, törvényekkel, és követelményekkel.
Lottózni meg itthon sem szoktam, mivel az nem a szerencsén múlik, hanem egy jó szoftveren no meg a technikán, de most nem ez a téma....

A kolbászt meg inkább a tányéron szeretem mintsem a kerítésen! :-) Sőt még dolgozni is hajlandó vagyok, hiszen itthon is ezt teszem én is, és nem esik le a karikagyűrű az ujjamról.
Gondolom egy kicsit elkalandoztam, de a téma továbbra is érdekelne, kinek milyen a meglátása vagy az ötlete.

Természetesen ha úgy hozná a sors, akkor éppen társulni is lehet valakikkel... sosem lehet tudni. Nyitott vagyok mindenre.
Előzmény: feedee (2141)