Gothpaladinus Creative Commons License 2010.04.04 0 0 18615
"Te hypercam 2-vel hogyan oldod meg azt, hogy hangot is veszel fel a videóval együtt?
Minden be van jelölve, hogy vegye a hangot, de semmi.
Azt a verziót használom ami a honlapodon van."

Én is azt használom, nálam itthon működik tökéletesen. Bár ugyanezt a programot a sógorom egyik gépén kipróbálva szintén bekapcsolva a hangrögzítést, nem vette föl a hangot, csak a képet (ha YouTube-on a Budapest HÉV kulcsszókat beírod, akkor megtalálva a legfrissebb Cinkota-Csömörös OpenBVE-s klipem, hallhatod, hogy nem eredeti hang van alatta. Azt az előbb említett gépen vettem föl, és éppen azért tettem be alá utólag a JMJ-féle zenét, mert eredetileg akartam hangot felvenni, de a HyperCam nem vette föl mégsem, rejtély, miért).

"Kis javaslat a honlapodhoz: Az egyetlen egy kritikám vele az, hogy megtévesztő a letöltéseknél az, hogy Programok. Hümm mondom más bve vagy openbves programjaid is vannak? Megnézem nem azok volt. Szerintem ne azt írd oda, hogy prgramok mivel az egész letöltések menüvel bve vagy openbvevel foglalkozol hanem azt, hogy egyéb programok."

Éppen tegnap írtam át az ATW beállításainál azt, hogy ha rámész a honlapomra, a fejlécben a korábbi "Gothpaladinus BVE Weboldala" helyett "Gothpaladinus Portál" jelenjen meg. Ezzel is azt jelzem, hogy innentől kezdve nem csak BVE lesz a fő téma, hanem bármi más, ami számítógéppel, mobillal, vagy tömegközlekedéssel kapcsolatos, vagy akár csak a regisztrált tagokkal, tehát "független" oldal kialakítását vettem most célkeresztbe ezzel!

De azért nem az egész letöltések menü BVE-vel kapcsolatos, mint az ezen az észrevételeden látszik is, sőt, egyre kisebbedik a rész, ami csak róla szól rajta!
Előzmény: HLJ (18601)