Summer Comfort Creative Commons License 2010.03.28 0 0 12720

VTM 2010

 

Befejeződött a tavaszi edzésciklusom, így először megköszönöm m&m-nek és TV Juditnak a sok közös mozgást, ösztönzést. Sokat segítettek az úrakezdésben. Judit szorgos edzésmunkája is beérett ma, láttam ott állni a női hosszútáv dogobogóján. Gratula itt is! :)

 

Én a felest terveztem, de hála a Rendezőknek, engedték az előző napi módosítást, így idén nem meccseltem sem gankival, sem OT Ricsivel. Kabócával se. :)) És hát elkerültem egy szívstresszelő két órányi fogvicsorgatást. :)

 

Három dolgot rontottam el az én meccsemben mindösszesen. Egyrészt felső ruhának egy nagyon vékony rövidujjút vittem; ez a szeles időben kevés volt. Így inkább felvettem a célba szánt pulcsimat és ebben meg is maradtam végig. Az ideélis ruha egy hosszúujjú póló + mellény lett volna nekem. A második hiba a kajálásom volt. Éreztem én az első óra végén, hogy enni kellene, de nem akartam megállni, mert a kajám a zsákomban volt, ami pedig a pulcsim alatt. 1:55 futás után hirtelen lezuhant a pulzusom, na ekkor rászántam a vetkőzős időt. De ezt megelőzően még útvonalat is tévesztettem, a 2. pontot hátulról értük el, egy kis extra távot sikerült belecsempésznem. Az első két hibám közös eredője a szédelgés volt, különösen az utolsó szakaszon, amikor a frekit felengedtem millers üldözése közben. ;)

 

Meglepett a 8,7 km/h-ás, vagy másként 6:49-es átlagtempójú sebesség, különösen, hogy 1100m szintet mértem a kb. 5,5 órára. Megszámlálhatatlan narancs pöttyöt láttam útközben. Ha a mai álmomban egy is előjön, csanya reggel csuklani fogsz! :) A frissítőkön profi személyzet fogadott, Várgesztesnél izó is volt. Nagyon jól jött! A rendezvényt emelte a sok ismerős sporttárs jelenléte, örömmel beszélgettem sokakkal a spontán kialakult Hátsó Traktusban. Köszönöm a lehetőséget Lupusnak, csanyának, Bobeknek és bandájuknak! Részemről hibátlan rendezés volt, mert a csülköt, kolbászt frissítőnek (még!!) nem várhatom el. :)