RAMBO Creative Commons License 2010.03.27 0 0 7258
Nem, a felcsirkézés ŐSSZEL kell. Tavasszal ki kell bontani a csirkéket, (tudod, amikor szól a "nyitnikék"). Tehát most tavasszal ne csirkézd fel, csak majd ősszel takard be, hogy ne fagyjon meg a gyengusz hajtás.

Ha NINCS visszavágva az oltványod (amin nagyon meglepődnék) csak akkor kell két szemre visszavágnod MOST. De nem hiszem, hogy ne lenne.

JÖVŐRE hoz 1-2-3 hajtásocskát. EGYET meghagyhatsz belőle, és AZT AZ EGYET kell kettő világos szemre visszametszeni (ami azt jelenti, hogy közvetlenül a hajtás tövében lévő "sárszemet" ebbe nem kell beleszámítani).

De komolyan, kérlek olvasd már el amit a blogokon belinkeltem, ott minden le van írva. (A hidrofúrót hagyd a picsába, te gödörbe ültetsz.) De a többi stimmel.



A konténerből én átültettem egy cserépbe, és úgy tároltam. Árnyékos helyre tettük, locsoltuk. Mivel nem került ki abban az évben, a rákövetkezőben megvártam míg kihajt, és akkor hiányt pótoltam vele. Télire betettük a pajtába (ahol semmit nem csináltunk vele). Tehát nekem több mint egy évig elélt cserépben.
Előzmény: taormina1 (7257)