magya Creative Commons License 2010.03.26 0 0 1011
A Liszt Ferenc zeneakadémia Jazz szakán fújok Budapesten szaxofonon. Ezek szerint az én tanáraim is rosszul tudják a dolgot, annak ellenére, hogy országos szinten simán benne vannak a 10 legjobb jazz szaxofonosok között (Borbély Mihály,Elek István--> Budapest Jazz Orchestra vezetője), nem beszélve a volt konzis tanáromról is aki szintén profi jazz zenész, na meg az ország legjobb hangszerészéről (Szilágyi Miklós), akihez nem rég vittem el a hangszerem, mert a c hangom elég tompán szólt.

Első kérdése az volt, h nincs-e a hangszerem félre fújva, mondtam, h biztos nincs mivel még nagyon keveset játszottak rajta előttem. (Majd kiderült, h nem teljesen a hangszeremmel volt a gond, de az mind1 most).

Nos, de hála neked most már tudom, hogy mindannyian tévhitben éltek eddig, hiszen egyikük sem ért a szaxofonozáshoz kicsit sem, s legközelebb ha megyek órára a Lisztbe, első dolgom lesz közölni velük, hogy nem értenek semmit a szaxofonozáshoz, mert az indexen a szaxi fórumon egy florg nevű kommentelő, azt mondta, hogy ez nem így van.

Köszi még egyszer, hogy rávilágítottál arra, hogy mennyire is tévhitben éltünk eddig mindnyájan.

Üdv, davide