.ETNA. Creative Commons License 2010.03.15 0 0 627
Nem hinném, hogy az árbeli különbség a kenyér minőségében feltétlenül megmutatkozik, erről már többször is "beszélgettünk" itt.
Egy olcsóbb gép jó szériája, ha sikerült kifogni, ugyanolyan finom kenyeret süt, mint a full-drága.

Ha olyan nagyon nagy volt a két kenyér között a különbség, ha a Tiéd egyenesen ehetetlen lett, akkor nem valószínű, hogy mindent úgy csináltál... mert akkor vagy az arányokkal, vagy a hozzávalók minőségével, esetleg a nem megfelelő bekészítéssel (a sütőedénybe) lehetett gond. Azt még el tudom képzelni, hogy a Te kenyered behorpadt, vagy túl nagyra kelt, odatapadt a tetejéhez stb., de hogy ehetetlen lett... ott valamit inkább elrontottál:-))

Olvastam már rossz véleményt 30ezres-50ezres gépről és jót egy 10ezresről, ár alapján nehéz dönteni, de az alábbiakat én - ahogy már korábban is írtam - fontos szempontnak tartom a vásárlásnál:

1./ stabilan záródjon a teteje
2./ legyen magyar nyelvű használatija, (szervíz a közelben:-) )
3./ legyen jó sok program (gyors, tészta, jam, teljes kiőrlésű, francia stb.stb.)
4./ jobb a kétkaros - bár az 1 kg-nál nagyobbat is sütni képes gépeknél már két kar van

Nekem a lapos-széles gépforma jött be, ezeknél középen van az ablak, de van, aki a magasabb-keskenyebb formát szereti.. ez szabadon választott gyakorlat, no és attól is függ, mennyi a hely a konyhában:-)

Az 510-es hsz-emben már írtam egyszer, újra beidézem:

"Esetleg nézd meg ezt az oldalt is, itt ismertetik a gépek tulajdonságait is, és a boltokat is felsorolják, ahol kapható. Az ára alatt fel van tüntetve, hogy 5, 3, 8, 12.. stb.stb. bolt kínálatában... Ha erre rákattintottál, a következő oldalon már vásárlói véleményeket is olvashatsz és a minőségre a vásárlók által adott csillagok is látszanak, így talán könnyebb lesz dönteni."

http://www.arukereso.hu/kenyersuto-c4110/

Jó vásárlást!
Előzmény: Csapszi (626)