bigacsiga2003 Creative Commons License 2010.03.07 0 0 424989
2, es ponttal abszolut egyetertek, a 1. el nem.

Na más, kinn voltam nb3-on:) Azt kell mondjam jokis meccs volt. Az első 5 percben aludtunk, volt 1 v 2 ziccere a jaszberenynek. onnantol inkabb egykapuztunk, aminek vegulis 1 begyotort gol lett az eredmenye. masodik felido elso negyedorajaban a jaszbereny bebombazott egy szabadrugast igy 1-1 lett. elotte is meg utana is nagyon nyomtunk, szerencsere a vege elott egy szoglet utan wolfe fejeset meg bravurral vedte a kapus, de a lecsorgot a cserekent beallt 20-as jatekosunk bekotorta. nyertunk. tetszett a csapat, sok hiba volt persze, a palya is szar volt, nem is beszelve arrol h egy fel oran at ömlött a hó. akit kiemelnék az Sváb Dani, rengeteget dolgozott, igen jol huzta meg a balszelt, es Stockleyval ellentetben nem kell visszavenni a jobb labara, hanem be is tudja adni ballal, raadasul jol... A masik oldalon Vattai volt, aki ahhoz kepest h utolso 1-2 meccsen mikor lattam leirtam, most igencsak jo volt szinten. Alcantara elvolt hatul, Wolfe csinalt pár hulyeseget, meg pár parádés megoldast, szoval wolfos volt, meghat a gyoztes golunkhoz kellett.
Kozeppalyan nekem nagyon tetszett Nyilasi, apritottak rendesen, de van esze a jatekhoz. Vass se volt rossz, de őt lattam már ennel sokkal jobbn jatszani. Schembrin latszik h jo jatekos, de igencsak akadozott az osszjatek a tobbiekkel, latszott h nem ismerik, es o se a tobbieket, de mindesetre hajtott becsulettel vegig. Yang, hát bekotort egy golt, megtudott tartani par labdat es megjatszani, nem volt nevetesgesen rossz, de azert ennel tobb kellene. Kicsit kisasszonyos focit jatszik, beszari. Végére hagytam a 14-es jatekosunkat, aki elvileg ha a az ulloi129 kezdoje igaz, akkor Szabo R., bár egy nezo szerint vmi Zoli :) mindegy. Na szoval a 14-es igen sokat volt jatekban, igen technikas ugyes gyerek, sok hibaval jatszott, mint mindenki mondjuk, de sok szep megoldasa volt, es remekul rugja a szogleteket, szoval igencsak jo benyomast tett ram. Aztan még negativkent meg kellene emliteni a 9-est, aki valoszinuleg Papp volt, rengeteg elugyetlenkedett helyzet, bosszanoto volt nagyon, sokkal elobb le kellett volna cserelni (vegul a cseréje lotte a gyoztes golt)

Ami még emlitesre melto a spori egyik itelete, a 14-es fiunk szopatott be ket vedot tort a kapura, vmelyik jaszberenyi egyszeruen hatulrol racsuszott eletveszelyesen, rossz volt nezni, a spori meg mutatja h LABDA, mehet tovabb. 5 percig kurvaanyázta mindenki, én nem is hittem el h ilyen van. Ha Drago konyoke veszélyes és piros lap, akkor ez a megmozdulás 10 piros lap és 3 év eltiltás! Le se fujta!

Na de egyebkent az eredmenynel azert nagyobb kulonbseg volt a javunkra, vegig hajtottak a fiuk nem volt sok uresjatek, nekem tetszett amit lattam, igy tovabb.
Előzmény: Törölt nick (424984)