Mvirág Creative Commons License 2010.02.23 0 0 25477
Sziasztok!

Aledi! Látod nem haragudott meg Szarvasmici, hogy összekevertelek bennetek a blogbéli képek alapján, azért mert mindketten "jó csajok" vagytok. Olyan KORTALAN SZÉPSÉGEK! Én a 46. évemet taposom és most érzem magam igazán NŐ-nek. Hát nem gondoltam volna 10-20 évvel ezelőtt, hogy ez a kor ennyi szépséggel, örömmel, boldogsággal jár. Úgy képzeltem, kövér leszek, szúrós, undok, ritkás ősz hajú és a kutya sem néz rám. Hát nem így lett. Ősz hajam egy szál sem, a hurkáimmal békességben vagyok, szeretek öltözni, imádom a mintás harisnyákat és a magassarkú cipőket és a pasik is megnéznek olykor. Tavaly azt hitték, hogy a fiam a barátom. Na jó, egy kicsit már sötét volt :-))
Amúgy meg Fifit is szeretem Zümivel és Kankalinnal együtt. Hétvégén, reggelente kicsit lustálkodom és közben nézem a mesefilmeket, onnan ismerem őket. Nagyon élethűek az itteni alkotások.

Itt láttam a Tildas könyvet: http://pisasaweb.google.com/Oleluska
A macskák szerelmeseinek: http://pisasaweb.google.com//Mezenina1
És még: http://pisasaweb.google.com/tkarabanova,
http://pisasaweb.google.com/chanycountry, (aranyos nyuszipár)
http://pisasaweb.google.com/andiemacleod (jópofa játékok)
Itt a 14-es számú újság mögött van egy dagi rózsaszínű nyúl, elkészítési útmutatóval:
http://pisasaweb.google.com/monykiris

Olyan szépeket varrtok, én meg nem :-(( . Hogy csillapítsam az alkotóvágyam, hát esténként szörfözök a Picasaweben. No Felicitiről nem mondok le!! Előbb-utóbb megvarrom és azt a dagadt rózsaszínű nyulat is.