Gyula65 Creative Commons License 2010.02.18 0 0 811
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Az érdeklődőknek:

http://www.youtube.com/watch?v=Tkoy2WsGqhE

Egyszer azt kérdeztem egy orvostól: Hogyan dönti el, hogy amit lát, tapasztal, az betegség, vagy evolúció. Hát elgondolkodott a kérdésen.
Véleményem szerint a szervezet minden külső behatásra, főleg, ha ismétlődő, stratégiai választ dolgoz ki hosszútávon. Ha megnézed a vércsoportdiéta tanácsait ez is alátámasztja, ezt a gondolatsort. A környezeti hatások mellett a táplálkozás, a mozgáshiány hatásai mértékadóak. Én például a vércsoportdiéta alapján 15 éve étrendet változtattam, és sok mindent kiiktattam, vagy csökkentettem a fogyasztását, az addigi életemből. Korábban kellett volna. A civilizáció átka kísért mindnyájunkat.
Meg fogják találni az igazi választ!
Ha belegondolok, a 80-as években hónapokig sátoroztunk, eveztünk, túráztunk, és ha bementünk egy lakásba szakadt rólunk a víz, levegőtlennek éreztük a környezetet, ami egyébként megszokott környezetünk volt a mindennapokban.. A szervezet átállt (visszaállt). Ha belegondolok van egy ausztrál bennszülött törzs, amelynek tagjai , ha rájuk esteledik összekaparják a homokot, párnának, majd takaró nélkül alszanak a plusz egynéhány fokban. Reggel lassan visszatornásszák magukat a mindennapokba.
Mi nem élnénk túl.

A könyvet mindenképpen el fogom olvasni. Köszönöm az információt! Üdv!
Előzmény: toleransildi (810)