<Euro> Creative Commons License 2010.02.11 0 0 91914
Kedves Polmodik!

Ezúton szeretném kérni, hogy a Fiala János a közszolgálati műsorvez című topiknak szüntessétek meg a klubtopik jellegét. Azt szeretnénk, ha ezen túl - külön engedély nélkül - bárki írhatna oda.

Ezzel kapcsolatban az aktív klubtagok körében végeztünk egy közvélemény-kutatást, melynek eredménye alapján ellenvetés nélkül mindenki biztosított a támogatásáról.

Egyúttal szeretném kérni a topikleírás módosítását (formázással együtt, ha kérhetem) az alábbiakra:

"A hallgató-kezelési módszeremen nem változtatok - nincs rá okom.

Én nem abból töltekezem, mint valami elem - és valami szexuális pederaszta sem vagyok - aki abból adódóan élvez el, hogy egyébként értelmesnek ható telefonokat csirájában elfojt.

Lehet, hogy kifelé ezt a benyomást keltem, azonban annak ajánlom, hogy menjen el orvoshoz, ideggyógyászhoz, rosszabb esetben barátjával beszélje ki, hogy milyen okból nem jut több helyhez itt a KeljFelJancsiban, mint három másodperc.

Egyébként ha a fütyülőnek van ejakuláció prékoksza, akkor azt gondolom, hogy a gondolatnak is. Tehát a három másodperc végül is sok mindenhez elég."
F.J.

Köszönöm!