Törölt nick Creative Commons License 2010.02.10 0 0 528

OFF

Briko előrelátó volt:-( Pont ezért írta az 524. számú, és azt megelőző hozzászólását...

 

macita kolléga az egyik építő, aki szabadidejéből nem keveset áldozva húzta az igát az építéskor, amikor az asztalok csak 50x50cm-s farácsozat képét mutatták 500négyzetméteren, és bőven utána is.

 

Tiszteletre méltó a modellezési tapasztalatod, de hidd el, hogy mindannyian, akik résztvettünk/résztveszünk Keszthely építésében, mind azt hittük, tudunk mi modellvasutat építeni. Mostmár állíthatom, hogy tudunk. Az első munkában töltött napok után derült ki, hogy abszolút kezdők voltunk akkor. Sokszor a saját kárunkkon tanultunk keservesen, és volt, hogy neves, nem magyar szakember tanácsait követve jutottunk erdőbe. Mindezek ellenére tizenegynehány csupaszív emberke jóvoltából pár hónap alatt megnyitható állapotra hoztuk a kiállítást. (Egy ilyen volumenű kiállítások építésére szakosodott német cég felmérése szerint ugyanehhez 30 ember és 1,5 év kellett volna.)

 

Ehhez képest tessék kérni a sepregetést a megfelelő helyre, és olvasgatni, meg figyelni.

 

Az pedig nem ér, hogy a hazai üzleti élethez viszonyítjuk a kinnti nagyok közül bármelyiket is. Ha majd legalább fele annyi ember jut majd építeni, üzemeltetni Keszthelyt, mint pl. Hamburgot, akkor állítom, hogy megesszük őket reggelire. De amíg itt 5-6, fele részben szívből, jószóért dolgozó emberke jut erre a feladatra, és odakinnt 69 főállású fizetett alkalmazott, addig...

 

Nem panaszkodni akartam a fenntiek leírásával, mert igenis dicsőség még olyan keveset is hozzátenni a kiállításhoz, mint amit pl. én is hozzátettem. De annak is sokezer köszönet jár, aki csak egyetlen épületet is összerakot.

ON