Axióma Creative Commons License 2010.02.05 0 0 1876
Nem vagyok ellened:) Csak a kommunikacio bizonyos resze ellen. Autos hasonlat jo, csak abbol eszembe se jutna ujat venni, meg egy nagysagrenddel lentebbi arszinvonalon allunk (kiveve ha lenne ertelmes aron kicsi meretu elektromos auto, azt meggondolnam, az egesz veletlenul nekem is kispolszki helyett).
A napi arat viszont ruhellem!!! Egyreszt full hibas, mivel van ugye inflacio es egyebek is, masreszt viszont a karodra tevedtel egy nagysagrendet:) Viszont CSAK a havi ertekig szabad visszaosztani, mert a jellemzoen havi ber mellett az mond valamit, ha havi 830 Ft-ot (vagy 1000-et) mondasz, akkor mar jobban be lehet saccolni (heti 1 lotto ara kb?) Mindenkinek mas, de arrol mar tudja, hogy sok vagy keves. Felteve, ha kiszolgalja a 10 evet (en ebben azert a garancia ellenere nem vaygok biztos, hiszen a hibak nagy resze nem garancialis, illetve a magas kategorias matracoknal szamitanak arra is, hogy presztizsokokbol mar korabban ujabbra fognak valtani).
Szoval tok jo hogy arultok jo ar/ertek aranyu Suzukit, sot ajanlod is bizonyos esetekben, csak aztan meg hulyen jon ki, ha kijelented, hogy az nem is jo semmire, csak a VW.