Petya79 Creative Commons License 2010.02.05 0 0 1874
OFF

Mint kívülálló, én azt mondom, hogy mindenki ott vásárol, ahol akar. Hogy adott esetben ugyanaz a termék adott viszonteladónál olcsóbban vagy drágábban kapható, és hogy ez miképpen befolyásolja az üzletbe és az eladók felkészültségébe vetett bizalmat, azt már magánügy eldönteni. A konklúziót végül úgyis a vásárló vonja le, függetlenül annak pozitív vagy negatív hatásaitól.

A "másik oldalt" megvizsgálva: ugyanúgy nem szegez pisztolyt egyetlen forgalmazó sem a viszonteladók homlokához, vagyis senki sincs arra kötelezve, hogy bárkivel üzletet kössön. Mindenkinek a saját szívügye eldönteni, hogy ragaszkodik-e az egyébként elvárt etikai normákhoz, és csak tisztességes forgalmazókkal áll szóba; vagy pedig elfogadja az említett forgalmazó által felállított hierarchikus rendszert.

Akárhogy is van, butaság lenne a felelősséget másra hárítani, hiszen a döntés mindkét esetben a saját kezünkben van, így annak következményeit is nekünk kell vállalnunk.
De ez a fórum nem is arról szól, hogy hol, miért és mit kell vásárolni, hanem hogy kinek milyen tapasztalatai vannak az adott matracokról.

ON