repcsepista Creative Commons License 2010.02.02 0 0 605
  Szija bijja jóbarátok, jójósok, jojósok, látók tátók bátók...ne bánkódjatok s benne van a kód?
 Ebben a minutában, csattantunk össze a feleségémmel, egy film nézése közben, mert megkérdeztem hogy hogy, én nem vagyok benne a filmben, sőt sehol...te látod magadat valahol?
 Amit el akarok nektek árulni, hogy mit látok, de már belekezdtem, hogy magamat nem látom...ami régebben, még csak bele tudtam élni magamat, egy egy hellzetbe, vagy azonosultam az egyik szereplővel, amihez kell hogy füzzek valamit,hogy amit én látok, vagy érzek inkább, hogy van az anyag, aztán minden ami esemény, az össze van vetitbe, filmezve, aminek... talán eddig... vagy nem tudom, mert soha nem tudtam teljesen azonosulni, egyetlen egy SZEREPLŐVEL sem, mert mindbe találtam valamit, ami hozzá lett adva, vegy el lett belőle véve, ugyis, hogy megtanultam hogy ő igy látja, meg éli ki magát, de valami, mégis... nem jött ki, mert MINDEN FELSZINES? -GYÖKÉRTELEN?
 Aha, ezt akartam próféciázni, hogy minden csak FELSZINES, látszóllagos, s ugyanakkor, igyekszik, a HÁTTÉR teljesen elszakitani, a valóság???-látom az embereket mint fákat... igaz, de a biblia igazságok is, egyre felszinesebbek, meg SEMMIT mondók, mikor, mi lenne hát az a NAGY MEGVÁLTÁS TERVE, hogy abszolit hagyjuk rá magunkat, ugy a wallási - intémények, mint özvegyvakbakkacske mennasszonuk VEZETŐIKRE, s hova vezetnek bennünket?
 Nos, mikor... (folytatom hogy hogy végződött a vitánk, ami nem komoly, de ti is, meg mindenki érzi, hogy minden értelmetlen s felszines lett...szimatoljátok?) TE HOL VAGY OTTHON, mert én, mindig kerestem, ami MINDENÜTT, ahol van egy kis reményfénysugár, de már az sincs, sőt, figyeljétek az összes profi - cia-s értelmezőket, mikor izráel??? - na mi van, ha mégse, vagyis, itt a bibi, miért a további őrült, egekbe fegyverkezések, hisz ha valakinek igaza van, kellenek egeket robbantó pokol gépezetek, meg doomsday - machinák az egekbe?
 MIT ÉRTETTEK AZ ALLATT, HOGY HAZA, VAGY OTTHON, mert mintha, magát az mlékét is törölték volna, s csak kipróbáltam... s bizony, csak nem a magyarok közt, akik téged kirhögnek... mert ha mlékeztecc fáj fáj fáj...
 Mellesleg, 60 fele, haza fele? - de ténleg, ha mégis van, otthon, akkor az hogy képzelitek el? (Édes haza, örök haza...)
  u.i. szépen...most felleztem be le,a beszélgetést, elmondtam, a feleségemnek, hogy... én is igy reagáltam volna, talán mindenki, mert... attól annyira eltávolodtunk, hisz Sodoma Gomborra már rég tötön zurta volna magát, s maga a háttér, még ilyen sose volt, ennyire sodrombák - ottrombák, meg gorombák, szinte tiszta sodrombázás, olyan fertőtó, ami... na milyen lehet... a feneke? -otthon vagyunk? ( az összes próféta: mert izráelt ellenzik, s ennek a büntetése látszik...)
 u.u.i. 15 évig, éjjel nappal őrjöngés, mert legalább magyarországra ha nem is, de Jurópába... aztán...haza érkeztünk, vagy még nem? -vaggis hagyj fe... 
 u.u.u.i. mellesleg, csak szóban, hogy megértelek, mert ki az aki nem látja, hogy anyagilag, nos akik zilli - trlli - billi - onerek, azok otthon vannak, megérkeztek...
 Egy krds, eddig minden izráel ma, most azonnal, rögtön háremmel kezdi, s kérdem, ha lenne egy wilág - király, izráel David - Solomon trónon, hány felesége, s ágyasa (háreme ((ha nem mindenki))) lenne? - a többi, kiherélve?
 Nem feltétlen izráeli a tronon, de vegyük a másik két rwánzsot? - mikor, a muzulmánoknak, lehet esélyük, ami igen, ha időben, megtérnek? -van hiba?