saválló Creative Commons License 2010.01.26 0 0 6843
Maga a váltószervíz 297k-ért vállalta a teljes felújítást mivel e témában ezidáig nem voltam járatos,és ugye ami elromlik azt meg kell csináltatni ezért rábólintottam az ajánlatukra.
A fővárosban csinálták egy váltószervízben,ha előre tudom mi vár rám biztosan nem velük csináltattam volna meg mivel közel egy hónapos össz. javítási idő,és harmadszori nekifutásra sikerült nekik tökéletesre megcsinálni,legalábbis én úgy érzem olyan,mint (sőt)előtte volt.
Megcsinálták előszörre arra adtak ugye 6 hónap garanciát,visszakerült a váltó a helyére 1-ből 2-be akkorát rúgott,mint egy elefánt ezért ment vissza hozzájuk a váltó autóstul mivel nem lett tökéletes nekem pedig xar nem kell,másodszorra sem sikerült ezért harmadik alkalommal is visszakerült hozzájuk,ha valamit kiküszöböltek mindig valami új jött elő,de végülis sikerült nekik úgy rendbetenni,hogy már én is elégedett voltam a váltóval.
Szerintem nem lehetett nagy üzlet nekik,mégha ennyit is kértek érte elsőre,mivel még 2x hetekig barkácsoltak rajta pedig ez egy váltószervíz ahol jóval drágább autók is megfordultak,mint pl. az enyém.Ettől függetlenül én nem fogom senkinek sem ajánlani mivel elsőre nem sikerült nekik javítás ezért pedig nem jár dícséret sem ajánlás másnak.

Nem értem mire gondolsz az 1-2-3-as váltással az enyém előtte,és most is finoman vált nincs rángatás,rántás hanem finoman vált fel,és vissza bármelyikből bármelyik fokozatba.
Előzmény: Törölt nick (6842)