kokoli Creative Commons License 2010.01.26 0 0 28
Először is vegyél egy teniszlabdás üveget, egy (vibráló) akvárium levegőztetőt, hozzá műanyag csövet (kb. 2 m), 2 db. erős zacskót, ragasztószalagot, sikosítót, óvszert.
A két zacskót tedd egymásba, majd a műanyag cső végét kb. 5cm-re tedd bele a zacskóba és jól légmentesen ragaszd le a zacskót úgy, hogy a cső hosszabb része ebből lógjon ki. Ezek után csavard össze úgy a zacskót, hogy majd e közé teszed be farkad is. A zacskót tedd bele a teniszlabdás üvegbe, majd a zacskó végét erősen rögzítsd ragasztószalaggal a teniszlabdás üveghez. A maszturbálást kiegészítheted, ha a nyíláshoz készítesz egy punci alakú nyílást, erre a legalkalmasabb anyag a laminált parketta alá való fehér puha szigetelőanyag, ez a nyílása szánt puha anyag kb. 2-3 cm vastagságú legyen az érzés miatt, majd ezt is ragasztószalaggal rögzítsd rá erősen. Ha ezekkel készen vagy nincs más dolgod mint leülni a fotelba vagy lefeküdni az ágyra (közelben konektor legyen) felhúzni farkadra egy óvszert ( ha nem akarod, hogy spermás legyen, mert kimosni csak akkor tudod ha szétszeded), a maszturbátor vezetékét (akvárium levegőztetőjét) bedugni a konektorba, majd sikosítóval a belsejét bekenni és a farkadra helyezni, a kicsit vibráló házi maszturbátort. Ezzel sokáig elélvezhetsz, de ha azt akarod, hogy hamarabb élvezz, csak annyit kell tenned hogy egy párat húzol rajta és rengeteg mennyiségű spermád fog jönni. Ezzel a módszerrel sokáig élvezheted a maszturbálást és még hasznod is lesz, mert ez a módszer a péniszpumpáláshoz is hasznos, tehát valószínűleg pénisznövelő hatású is. Nekem beválik, próbáld ki te is. Jó maszturbálást!!!
H kipróbáltad, kérlek értesíts, mi a véleményed az eszközről, de ha te is tudsz hasonló eszközt, kérlek te is írd le ezen az oldalon, hogy én is kipróbáljam, érdekel. Ha más is kipróbál hasonló eszközt, írjon tapasztalatairól, hasonló házi eszközökről ezen az oldalon minél hamarabb.